Bu adamla devam edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin saygısızlıkları , şiddet eğilimi , küfürleri, habire boşan demesi sebebiyle , boşanma davası açtım , ailemin yanına geldim, eşim bunun Üzerine bir daha muhattap olmak istemediğini , seviyesiz olduğunu söyledi, herhal ailesi baskı yapmış olacakki, dilekçeyi geri almamı yoksa başıma kötü şeyler geliceğini söyledi ,, bende kızını ve beni özlüyorsa gelip almasını konuşmayı ancak öyle geliceğimi söyledim, geri almazsam gelmeyeceğini yazdı benimle konuşulmayacağım. Bende almadım 20 gün oldu konuşmuyoruz. Yarın eve döneceğim bebeğimle, ailesi orta yol bulun dilekçeyi çek filan diyorda, ben güvenmiyorum artık, sizce nasıl davranmak doğru?
Herkes soruyor da , mecburum şu an yurtdışında yaşıyoruz ve boşanma davasını orada açtım , ne yazikki ailem şu an yanımda olamıyor, boşandıktan sonra kızım için yurtdışında yaşamayı düşüneceğim, gerçi çok yalnızım ama

Eve döndüm , 6 haftadir bizi aramamis kizinin bir ihtiyaci var mi sormamis Adam o degil sanki, bizi havaalnindqn aldi kiziyla ilgileniyor, Bana yabanci gibi , ama rahat rahat muhabbet ediyor, Bende Kizim icin hicbir konu acmiyorum
Anlayamiyorum bu Nasil is?!

Önce can güvenliğinizden emin olun. Sonra sonuna kadar başladınız işi bitirin. Sakın yumuşamayın. Size iyi davransa bile şu an bir şeyleri değiştirmemeli... Kızınız var diyebilirsiniz ki babası yanında olsun gerçekten saygısız ve şiddete eğilimli biri babası mı olsun. Yalnız değilsiniz size muhtaç kızınız var :KK200::KK200:

Önce can güvenliğinizden emin olun. Sonra sonuna kadar başladınız işi bitirin. Sakın yumuşamayın. Size iyi davransa bile şu an bir şeyleri değiştirmemeli... Kızınız var diyebilirsiniz ki babası yanında olsun gerçekten saygısız ve şiddete eğilimli biri babası mı olsun. Yalnız değilsiniz size muhtaç kızınız var :KK200::KK200:
Ne güzel yazmışsınız ama biraz iyi davranınca hemen yumuşuyorum, yurtdışındayım, yalnızım vs. Bir sürü şey aklıma geliyor

Şu an ne durumdasınız ? [/QUOT
Mahkemeyi bekliyorum , eşimle aynı evdeyim, 1-2 kavga ettik şimdi rahat bırakıyor bir sorun yok, zaten hafta içleri geç saatlere kadar çalışıyor görmüyorum, haftasonu gerginlik, bebeğime yuva ayarladım, anne bebek kurslarına gidiyorum, ama ne yapıcağım konusunda bir fikrim Yok, kafam karışık

bu ulkeye kızınız icin dönüyorsunuz yani maddi rahatlık icin tabi ki..Manevi huzur yoksa neyleyeyim ben o parayi ve paranin getirdigi anlık mutlulugu.Kızinız mutlu mu buyuyecek hayir..
Ama maddiyat olmadan da huzur olmuyor , herkes Türkiye'ye sakın dönme diyip duruyor bilmiyorum

Ayrılmayı gercekten istemiyor musunızb?
Umudunuz var sanki
Ayrılmayı isteyip istemediğimi bilmiyorum , uzun süredir yurtdışında birlikteyiz, çok fazla şey paylaştım , biranda hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor, heleki ufacık bebekle , eşim ise bir iyi bir kötü bilemiyorum o yüzden

Ayrılmayı isteyip istemediğimi bilmiyorum , uzun süredir yurtdışında birlikteyiz, çok fazla şey paylaştım , biranda hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor, heleki ufacık bebekle , eşim ise bir iyi bir kötü bilemiyorum o yüzden
Aile terapisti düşündünüz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X