İşte niye banyo yapıyosun sen o.sun. işten 2 dk geç gelse sevgilinlemiydin falan filan
kadının neden eve geri döndüğü konusunda bir fikriniz var mı?ayaklarının üüzerinde durana kadar diyen bir abla acaba çocuklarına da kapıyı açtımı yoksa yurda bırak sen tek gel mi dedi?..kimse bu kadar kötü hayatı yaşamak zorunda değil,çareler onu tatmin etmiyorsa,ayakları üzerinde durabilecek gücü kuvveti bulamıyorsa çıkış bulamıyordur..saf dediğiniz arkadaşınız kendisini savunamamışki sizi savunabilsin..arkadaşınıza sırt dönmek yerine kendiniz için araştırdığınız sığınma evlerinden arkadaşınıza bahsedin..
Bakın bir erkek karısına zorla tecavüz ediyorsa, sözle hakaret ediyorsa, oturdukları sitede bağıra bağıra hakaret ediyorsa, parasını yiyorsa hatta ve hatta sürekli telefonla taciz ediyorsa, 40 yaşına gelmiş kadına sizce benmi akıl vermeliyim . Birde bunu yaşayan ülkemizde tek bu arkadaşım değil ki , binlerce kadın var belki daha fazlasını çekiyor katlanamıyor yada katlanıyordur.+ Kendini bile savunamayan bir insan için ben neden namusumu diller altına aldırayım. Uzak kalmak en iyisi. Şuan o evinde belki mutlu belki huzursuz ben neden huzursuz olayım. Herkesin kendine göre derdi var. onun için üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok. çünkü bizler elimizden geleni yaptık. Sonra kocası arkadaşlarınmı akıl veriyor sana gibi sözler duyuyoruz. Çünkü adam resmen hasta..
Bir arkadaşım evli ve 2 tane kızı var. Sürekli eşinden sözlü hakaret işitiyor. İşte niye banyo yapıyosun sen o.sun. işten 2 dk geç gelse sevgilinlemiydin falan filan daha bir sürüde uzatmak istemiyorum.
Sürekli hır gür yaşıyorlar arada çocuklarda eziliyor. hatta kızının birisi zona geçirdi. Biraz saf arkadaşım hatta oldukçada diyebilirim. her seferinde eşiyle kavga küfür bütün site herşeyi duyuyor bağırtılarıyla. En sonki olayda kızın bütün ailesine kadar hakaret işte bu böyle şerefsiz bilmem ne. Bu arada bizleride kötü kadın yaptı, arkadaşım kötü bizde kötüyüz güya onun mantığıyla. 3 gün sonra arkadaşım evine tekrar dönüyor. Ben artık gurursuz olarak görüyorum onu. çünkü ablası evinin kapısını açtı gel ayaklarının üzerinde durabilene kadar benimle yaşabilirsin diye. Ben anlamıyorum bir erkek karısın aşağılayacak kadar rezil ediyorsa, hatta gecenin bir yarısı sokağa bile atabiliyorsa ben giderim sığınma evlerine. Ben zamanında eşim eve bakmıyor diye araştırıp gidicektim. Ama demekki benim eşimin artıları daha çokmuş. Şuanda arkadaşımla arama mesafe koydum çünkü bizlerin bile namusuna dil uzatacak kadar şerefsiz biriyle yaşıyorsa ben hiç tınlamam o arkadaşımı...
Siz sadece kendinizi dusunerek zaten kararinizi vermissiniz,buraya neden konu actiginizi anlayamadim!!!!
Özür dilerim cnm keşke saçımın rengine karar veremedim, sence ne renge boyatsaydım, yada tırnağım kırıldı acaba ne yapmalıyım deseymişim sana. Yada senin gibi boy boy fotolarımı paylaşsaymışım, yada beni taklit eden biri var diye konu açsaymışım. Sen önce kendi açtığın konulara bak. Senin arkandan hakkında olmadığın şey için iftira atılsa ne yapardın acaba. Gerçi biz Türkiyede yaşıyoruz, senin gibi rahat değiliz. Şimdi sen burnunla ilgilen istersen.
Özür dilerim cnm keşke saçımın rengine karar veremedim, sence ne renge boyatsaydım, yada tırnağım kırıldı acaba ne yapmalıyım deseymişim sana. Yada senin gibi boy boy fotolarımı paylaşsaymışım, yada beni taklit eden biri var diye konu açsaymışım. Sen önce kendi açtığın konulara bak. Senin arkandan hakkında olmadığın şey için iftira atılsa ne yapardın acaba. Gerçi biz Türkiyede yaşıyoruz, senin gibi rahat değiliz. Şimdi sen burnunla ilgilen istersen.
Madem okadar beni arastirmissin saglik nedeniyle yillardir erteleyip olamadigim ameliyatimi oldugumu anlardin saglik alaya alinacak yada elestirilecek bir konu degil bence inan yorumunu okuyunca gercekten ama gercekten cok uzuldum ben sadece sana arkadasim sen ne yapman gerektigi konusunda karar vermissin yani konu acmani anlayamadim dedim bu incitici konusmalara gercekten gerek yoktu ve sunu demek istiyorum bende bir kadinim keske konusarak burada bir cozum bulabilsek ama siz konuyu acarkende ne yapabilirim yada nasil yardimci olabilirim demiyorsunuz farkindaysaniz soyle yapabilirsiniz boyle yapabilirsiniz diyenlrrede direk hayir en iyisi uzak durmak demissiniz cidden sizi anlayamadim yorumunuz icinde tesekkur ederim.
Benim konumda da arkadaşımın yaşadığı olayları ve bana yansıdığı için paylaştım. Ne yapayım konu açarken sizlerden izinmi alayım konu açabilirmiyim diye. Neden burada insanların açtığı her konuda laf çarpmak için bir sebep bir kelime arıyorsunuz. Amacım asla kimseyi kırmak değil, ama bazen insan öyle bir raddeye getiriyorsnuzki. Ne yapayım sizce kendi sorunlarımın içinde sorunlarıma arkadaşımın sorunlarınımı ekleyeyim. şuan arkadaşım kocasıyla evinde ve üzülen bizler olduk. Kötü kadın muamelesi yedik. sizce hoş mu bu ??????? Şimdi ben onun evini basıp kocasına sen benim namusuma nasıl dil uzatırsınmı demeliyim. Birde şu açıdan bakın bunu eşlerimiz duysa sizce olaylar nasıl olurdu. Yaa yok ben anladımki ölsende gebersende burada konu açmayacaksın.
Seni kizdirmak istemedim gayet tabi hic hos degil ama emin ol etraftaki herkes onun nasil bir pislik oldugunu biliyor zaten sende kendini esinde senin nasil bir insan oldugunu biliyordur ama ne bileyim iste o kadincagazda kimbilir ne cekiyordur ben o acidan baktim zaten zulmun ortasinda birde etrafinda arkadasi dertlesebilecegi kimse olmazsa cok zor insaniz hepimizde ihtiyac arkadas anamiz babamiz kardeslerimiz her an yanimizda olamiyorki tabi seni acindanda zor bir durum ne desem bilemedim simdi
bence sen mesafe koy arana
ve karışma büyükler ne demiş karı koca arasına girilmez
hayatından memnunsa söylenecek bi söz yok
Bir arkadaşım evli ve 2 tane kızı var. Sürekli eşinden sözlü hakaret işitiyor. İşte niye banyo yapıyosun sen o.sun. işten 2 dk geç gelse sevgilinlemiydin falan filan daha bir sürüde uzatmak istemiyorum.
Sürekli hır gür yaşıyorlar arada çocuklarda eziliyor. hatta kızının birisi zona geçirdi. Biraz saf arkadaşım hatta oldukçada diyebilirim. her seferinde eşiyle kavga küfür bütün site herşeyi duyuyor bağırtılarıyla. En sonki olayda kızın bütün ailesine kadar hakaret işte bu böyle şerefsiz bilmem ne. Bu arada bizleride kötü kadın yaptı, arkadaşım kötü bizde kötüyüz güya onun mantığıyla. 3 gün sonra arkadaşım evine tekrar dönüyor. Ben artık gurursuz olarak görüyorum onu. çünkü ablası evinin kapısını açtı gel ayaklarının üzerinde durabilene kadar benimle yaşabilirsin diye. Ben anlamıyorum bir erkek karısın aşağılayacak kadar rezil ediyorsa, hatta gecenin bir yarısı sokağa bile atabiliyorsa ben giderim sığınma evlerine. Ben zamanında eşim eve bakmıyor diye araştırıp gidicektim. Ama demekki benim eşimin artıları daha çokmuş. Şuanda arkadaşımla arama mesafe koydum çünkü bizlerin bile namusuna dil uzatacak kadar şerefsiz biriyle yaşıyorsa ben hiç tınlamam o arkadaşımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?