• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamlara biz mi yüz veriyoruz ??

Bebekten dolayı işe başlayamamstm çok şükür ise baslicam hiç muhattap olmadan kendi hayatima bakayım bir süre en iyisi bu sanırım smdilk

Gördünüz mü çok daha masum ve gayet olabilir bi durumda erkeğin verdiği tepkiyi. Siz daha aman yuvan yıkılmasın aman yuva kolay olmuyor aman sende idare et çocuklar var demeye devam edin. Onlar s.çsın biz temizleyelim biz daha kabahat etmeden kavga gürültü kıyamet...

Gördünüz mü çok daha masum ve gayet olabilir bi durumda erkeğin verdiği tepkiyi. Siz daha aman yuvan yıkılmasın aman yuva kolay olmuyor aman sende idare et çocuklar var demeye devam edin. Onlar s.çsın biz temizleyelim biz daha kabahat etmeden kavga gürültü kıyamet...
Aynen oylee kesinlikle hoş görmemek gerekio keşke daha fazlasını yapsaydım hersefernde

Ben yapma diyince bidaha yapmiomus o bna dems erkler olmasn instada die .tam bı akılsız özellikle belirtmem gerekio bakire düşünme die hrld aklı yetmio napsin. Aklmla dalga gecio hrld konuşmak için konusuo basit insan.cocklar olmasa durdururdm ya bn onu . Hiç muhattap olmadan ayni evde yaşayan hanımlar var nasl yapiorlar bunu yaa bnm sinirim bozuluyor.
Neden yaşayasınız ki bi evde? Hata yapan o, o çocuklarından ayrılmasın diye boşanmayacaksınız, öyle mi? Çocuklarını düşünen kendine çeki düzen verir. Kocanız hata yapıp çocuklarının arkasına sığınıyor. Önce vicdanınıza oynamış ayrılamam diyerek, sonra tehdit etmiş alırım diyerek. O her türlü pisliği yapsın siz sineye çekin istiyor. Ama siz onun “namusuna” laf getirecek en ufak bir harekette bulunmamalısınız.

Sevgili KK üyeleri;

Daha önceleri bir konu acmistm özet geçeyim (eşimi yakalamstm saçma sapan sitelere girmiş diye,girmesinden ziyade arama motorundan saçma sapan şeyler yazmasi bni daha çok sinirlendirmsti). Bircok hanım bişey olmaz nolcak normal fln demisti.Bende abarttigimi düşünmüştüm .Yine aynı şekilde sosyal medyadan birkaç kadın arattigini görmüştüm oda "normal merak etmiştir" demiştiniz doğru bazen Bnde merak ediyorum diye onada tamam abartmayim dedim( ama tabi burnundan getrdm birazcık) . Şimdi ee sorun ne diceksiniz .Yorumlarınızı bekliyorum hemen anlatayım...

Aynı kurumda çalıştığım bir ark.(erk) instada eklems Bnde kabul ettim.Aslnda biliyorm huyunu sorun yapcak ama kendisindede var arklaryla ve bu zamana kadar vukuati var yani.ayrica ne münasebet cnm haremlik selamlıkmiyiz.Arkadas bekar benden 3 yaş küçük 22 yaşlarında.Ben evli ve iki çocuk sahibiyim. 2 tane resmini beğendim diyee demedigi laf kalmadı.Bir anda aklandı kendisi kavga kiyamek.Sanki başka bişey yapmışım gibi davranıyor.Felaket kavga ettim çok sinirim bozuk .Demekki o kadar yaptığı şeye bunu boşamak gerekiyormuş bn saflik yapmisim.ne yapiyim ben yaa ne önerirsiniz.Gordukce sinirim bozuluo kavga ediorm edepsiz adam.
Suçlu ve yalancının sesi daima yüksek çıkar ... Seni dinlemez ve duymamak için bağırır ...

Back
X