- Konu Sahibi yaseminbudak
İftiralara hazır olun.
Nerden cikardiniz bunu?
Simdi konu sahibi sizi de korkutmak istemem. Ama bana da size soylenenlerin aynisi soylendi soylemistim ama ardindan da bir yigin iftira altildi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftiralara hazır olun.
Nasıl anlamadımNerden cikardiniz bunu?
Simdi konu sahibi sizi de korkutmak istemem. Ama bana da size soylenenlerin aynisi soylendi soylemistim ama ardindan da bir yigin iftira altildi..
Eşlerin arası bozulmak istendiğinde gelin hanımı söz gelimi sokakta biriyle görmüş olurlar aman efendim söz nisan atmıştır veya bir akrabasıyla anılmıştır tabi evlenmeden önce. Ben çok gördüm gelinine iftira atan boşansınlar diye.Nerden cikardiniz bunu?
Bugün konusmaya gittim ve oglunuz benimle evlenmeden kör değildi beni gördü dedim açık olmam konusunda cevreleri baskı yapmışKapanın diye baskı yapıyolar işte. Umarım sırf onlar sussun diye ya da kendinizin iyi oldğunu kanıtlamak için istemediğiniz bişey yapmazsınız. Kapanacaksanız da istediğiniz için olur unarım...