Bu ağrılar normal mi

ztk_40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
59
16
38
Merhaba hanımlar ben 32+4 hamileyim.ozellikle gece yatınca bacaklarımın vücudumla birleştiği yerlerde çok ağrı oluyor.ic tarafta yani özel bölgemin kenarlarında..sizde de böyle ağrılar oluyor mu normal mi..dogumla alakası var mı acaba korktum

Başka hiç böyle ağrılar yaşayan yok mu arkadaşlar erken doğumdan çok korkuyorum ama erken doğumda karın ve kasık ağrısı oluyor galiba

Merhaba hanımlar ben 32+4 hamileyim.ozellikle gece yatınca bacaklarımın vücudumla birleştiği yerlerde çok ağrı oluyor.ic tarafta yani özel bölgemin kenarlarında..sizde de böyle ağrılar oluyor mu normal mi..dogumla alakası var mı acaba korktum
Benim de oluyordu canım, normal. Bebeğin apırlaşması ve vücudun doğum için hazırlanması ile ilgili sanıyorum. Doğumun başlamasıyla alakası yok.

Magnezyum kullanıyor musunuz? O haftalarda olabiliyor o tarz ağrılar

Back
X