bu ağrının sebebi nedir?

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
kızlar merhaba.18 haftalık hamileyim.dünden beri sağ göğsümün altında,yani sağ göğüs kafesimde ağrı oluşuyor. batma gibi bir yanma. doktorumla randevum haftaya,korkmaya başladım. birkaç arkadaşıma sordum bebek büyüyor,genişliyor ,yer açıyor kendine orayı sıkıştırmıştır diyorlar.başına gelen var mı?
teşekkürler

kızlar merhaba.18 haftalık hamileyim.dünden beri sağ göğsümün altında,yani sağ göğüs kafesimde ağrı oluşuyor. batma gibi bir yanma. doktorumla randevum haftaya,korkmaya başladım. birkaç arkadaşıma sordum bebek büyüyor,genişliyor ,yer açıyor kendine orayı sıkıştırmıştır diyorlar.başına gelen var mı?
teşekkürler

Canım aynısı banada oluyor benımde doktor kotrolum haftaya bende gıttıgımde sorucam..

teşekkürler

Bence üşütmeden kaynaklı bir ağrıdır.Bebek henüz o kadar büyük değil bence.Arada banada oluyor :34::34::34:

canım galiba haklısın.çünkü gripte olmaya başladım gibi. internette de bir doktorun sitesinde okudum soğuk algınlığı yazıyor. saolun :=)

Back
X