Bu ağrıyı yaşayan varmı*

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
kızlar benim yaklaşık bir aydır sağ kürek kemiğimin olduğu yerde bir ağrı oluyor. yoga yapıyorum biraz azalıyor sonra yine başlıyor. doktor sıcak su torbası koy dedi denedim oda işe yaramadı. sadece bunlar ağrıyı dayanabilir düzeye indiriyor. hele biraza yüyürsem iyice artıyor bu ağrı.

sizde böyle birşey varmı?

canım geçmiş olsun bu kadar uzun süredir bu ağrıların varsa uzman bir doktora git derim..

kızlar benim yaklaşık bir aydır sağ kürek kemiğimin olduğu yerde bir ağrı oluyor. yoga yapıyorum biraz azalıyor sonra yine başlıyor. doktor sıcak su torbası koy dedi denedim oda işe yaramadı. sadece bunlar ağrıyı dayanabilir düzeye indiriyor. hele biraza yüyürsem iyice artıyor bu ağrı.

sizde böyle birşey varmı?

aynen cnmm yürüyünce sanki patlıyacakmış gibi ağrıyor...ama kafama takmıyorum bazi annelerin rahim yapısından kaynaklandığını söyledi doktorum...elastikiyet kaybından olabiliyomuş....dert etme ben etmiyorum...çok ağrıyınca hemen dinlenme pozisyonuna geçiyorum biraz rahatlıyo....ılık duşta iyi geliyo...

aynen cnmm yürüyünce sanki patlıyacakmış gibi ağrıyor...ama kafama takmıyorum bazi annelerin rahim yapısından kaynaklandığını söyledi doktorum...elastikiyet kaybından olabiliyomuş....dert etme ben etmiyorum...çok ağrıyınca hemen dinlenme pozisyonuna geçiyorum biraz rahatlıyo....ılık duşta iyi geliyo...

EVET biraz yürüyünce artıyor haklısın bende pek dert etmemeye başladım birde doktorum magnezyum içmemi söyledi sanırım oda biraz hafifletti sanada geçmiş olsun canım

Ilaci Kullandiğim Sürece Iyiyim Ama Ilaca Bir Kaç Gün Ara Veririsem Biterde Alamazsam Mesela Ağrimaya Başliyor. Bu Arada Magnezyumu Devlet ödemiyor Benim Bildiğim Parayla Aliyorum Doktor Yazsada Sen Ne Yapiyorsun ? Eğer ödüyorsa Git Bir Sağlik Ocağinda Yazdir Al

eğerki magnezyum diasporal şase kullanıyorsan o ödenir.sağlıkocağında pratisyen dr.a yazdırıp alabilirsin.ya bende bu magnezyumu kullanamadım gitti.tadı çok kötü geliyor.kramplarım artınca mecburen paşa paşa meyvasuyuyla alıyorum ama kramplarım biraz azalınca tekrar aksatıyorum. ne fena bi eczacıyım dimi:çok üzgünüm:

eğerki magnezyum diasporal şase kullanıyorsan o ödenir.sağlıkocağında pratisyen dr.a yazdırıp alabilirsin.ya bende bu magnezyumu kullanamadım gitti.tadı çok kötü geliyor.kramplarım artınca mecburen paşa paşa meyvasuyuyla alıyorum ama kramplarım biraz azalınca tekrar aksatıyorum. ne fena bi eczacıyım dimi:çok üzgünüm:

bana doktorum magnezyum nutrimed yazıyor ve sanırım devlet onu ödemiyormuş.

banada tadı iğrenç geliyor bende zor içiyorum valla arada aksatıyorum

Ah canım aynısını ben yaşadım hamileyken.Hem de aynı yer..Her gece eşime masaj yaptırıyordum ama pek de işe yaramıyordu..Oyuluyordu orası resmen..

Aynı yer..

Doğumdan sonra aniden kayboldu o ağrı..Geçicek seninkisi de ama sabır, masajla vs..hafifletmeye bak.

bende calsiyumu içmekte zorlanıyorum zaten oldum olası eritilip içilen ilaçlardan nefret etmişimdir. ama mecburen içiyorum .

ilk hamileligimde olmustu normal oldugunu soylemislerdi dinlenme sicak su bide hareketlerini sinirlandirmayla hafiflesede doguma kadar gecmiyo fisfisfis

a.s.
selam arkadaşlar tebessümcüm çok geçmiş olsun..
benimde kızımda aynı problemler yaşadım.
hatta bacaklarım tutmadı.
doktorum hamilelik romatisması dedi çok zor anlıyorum seni.allah acil şifalar versin canım.ama neyapsanda hangi ilacı kullansanda fayda etmez.
anca doğumdan sonra geçiyor.şuan allahtan bir problemim yok.
senin ilk çocuğunmu?
ben kızımda geceleri ağlayarak kalkıyordum.bacaklarıı felçli gibi hissetmiyordum.
ama korkma doğumdan sonra hiç birşey kalmaz.biraz daha sabret.
hayırlı doğumlar herkeze............
Şeniz :sm_cool: :1hug: :nazar:

evet canım benim ilk çocuğum doktorum magnezyumu aksatma dedi şimdi daha iyiyim magnezyum iyi geldi.

a.s.
tebessüm senin adına çok sevindim canım........
benimde problem yok deyip kendi kendime nazar değirdim.......
bu sıralar ayağıma ta kalçadan ağrı giriyor......
ve velçliler gibi oluyorum.ayaklarımı sürüyerek geziyorum.ağrı çok kötü derken benimde tekrar başıma geldi....böyle ağrı çekenlere allah acil şifalar versin...
kendinize çok iyi bakın..........:emir_bebek:
:içelim: Şeniz :sm_cool:

o ağrı bendede var canım siyatik ağrısı ona yapabilecek birşey yok ben sırtımdakı ağrılar geçti dedim ama kranp ve siyatik ağrısı var

benimde sol kürek kemiğimin olduğu yerde acı var ama seninkinden biraz farklı yanmış gibi acıyo sırtımı hep soğuk yerlere dayıyorum iyi geliyo ama bazen ağlayasım geliyo

benimde sol kürek kemiğimin olduğu yerde acı var ama seninkinden biraz farklı yanmış gibi acıyo sırtımı hep soğuk yerlere dayıyorum iyi geliyo ama bazen ağlayasım geliyo

geçmiş olsun canım benim sürekli batma gibiydi. magnezyum içince geçti inşallah çok rahatsızlık vermez sana

feraycım benimde aynı şekilde yanma oluyo,böyle içten içten yanıyor ama benim sağ kaburgamda oluyor.Çok kötü bi acı,yarın doktoruma danışıcam..

ben dr uma söyledim kaslarla ilgilidir dedi ama kas ağrısı gibi değil eğer kızarıklık gibi bişey olursa ara dedi ama öyle bişey de olmadı herhalde doğumdan sonra geçer hepimize geçmiş olsun

feraycım ben sana bişey daha sorucam. Sen hala emla kremini kullanıyomusun? Doktora danısdınmı?Ağda yapmak istiyorum ama acıdan korkuyorum..Napıcam hiç bilmiyorum...:((

Back
X