Bu ağrıyla nasıl başa çıkacagım

karanfilmerve12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
2 yıl önce kuyruk sokumu kemiğinin üstüne düştüm 2023 agustos ayıydı galiba 2 yıldır mental olarak çöküş yaşıyorum pskolojimi iyice bozdu sürekli lap lap atma hissi var geçen gün MR çekindiğim zaman hafif eğrilik yumuşak doku ödemi tanısı kondu yani ameliyat olma taraftarı hiç değilim çünkü çok büyük bir rahatsızlığım yok çok büyük bir kırık vs yok Ankarada ünlü bir beyin cerrahı direk ameliyat dedi 120 bin tl bunun tamamen maddiyat odaklı olduğunu düşünüp vazgeçtim ama çok zonklayıcı zorlayıcı bir ağrı var siz ne önerirsiniz ödem için ne yapmam gerekli tavsiyelerinize ihtiyacım var bu durumu yaşayan varsa deneyimini benle paylaşabilir mi rica ediyorum

Geçmiş olsun . Bende oğlumun yüzme kurusunda izlerken çömelecektim oturak cok yakınmış birden çarptım sanki şimşek çaktı beynimde gözlerimden yaşlar boşalmışti. Benim kuyruk sokumunda zedelenme olmus ama baya ağrıdı. Simitle vs oturdum. Simdi gecti ama mesela arabada yolculuk yaparken uzun yolda çok ağrı yapıyor sanki yere yapışmış gib, kalçamı kaldirirken baya zorlanıyorum. Ödem hakkinda bilgim yok tek çözümü ameliyat mi? Mesela kırık gibi durumlarda elle kaldiriyorlar diye okumuştum o zaman doktora girmeden önce.kirik ya da eğrilik. Size tek çözüm ameliyat mi dediler.

Ankara’daki ünlü bir doktor ameliyat dedi ama benim kırık yok sadece kuyruk sokumu çevresinde minik minik birsuru ödem var

Ankara’daki ünlü bir doktor ameliyat dedi ama benim kırık yok sadece kuyruk sokumu çevresinde minik minik birsuru ödem var
Fizik tedavi denediniz mi? Eklemlerdeki ödemeler için işlem yapıyorlar, belki kuyruk sokumundaki ödem için de işe yarar. Kayinvalidem için gittik bol bol soğuk kompres yaptılar ve evde de devam ettik. Bir de bunu deneyin inşallah şifa olsun.

Algoloji düşünüyorum Ankara’da ted üniversitesi var orda bi doktor buldum

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…