- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi benim havinim 15
Yine sen ve yine ben hiç bir şey anlamadım. Esra'nın merakında da anlamamıştık bizi paylamış, zekamızla alay etmiştin. Ama yine aynı yine aynı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esra olayı da mı bu arkadaşındı onu da tercüme etmiştim mıh gibi aklımda hala ( :Yine sen ve yine ben hiç bir şey anlamadım. Esra'nın merakında da anlamamıştık bizi paylamış, zekamızla alay etmiştin. Ama yine aynı yine aynı...
Döven kocasışimdi sen kocanamı kızgınsın,kaynanamı,eltinemi ayyy şimdi çıldıracağım hiç bişey anlayamadım
Şehrin ve mahallenin önemi yok kaynana derdi çekmiyorum
Aman ya iyiki kaynanayı saçından tutup evdenatmışım şimdi fino köpekleri gibi uzaktan bakıp ağlıyo. Kaynanamı gebersin
Esra olayı da mı bu arkadaşındı onu da tercüme etmiştim mıh gibi aklımda hala ( :
Döven kocası
Ama kızdığı şey kayınvalidem bana eltinle barış diyo ben haklıyım ölsem özür dilemem kısmı sanırım
Yazık sana...Aman ya iyiki kaynanayı saçından tutup evdenatmışım şimdi fino köpekleri gibi uzaktan bakıp ağlıyo. Kaynanamı gebersin
Kocam artik beni dõvmuyor o oglunun arkasini cikinca bende önceden oglunun bana yaptiklarini anlattim kadinda sen hak ediyorsun dedisen galiba "eşim beni dövdü anne diye" k.validene şikayet ettin. oda "olsun aç açıkta değilsin" dedi. gerisini anlamadım zaten.
neden kocanla çözmedin ki. suçlu o....
Kocamla sorun yok sukur iyi gidiyoruzAllah allah kocan ile aranda şuan sorun varmı ?
Sana bu konuda baskı yapıyormu ?
Eğer hayırsa dert etme paşa gönlün bilsin onu ister konuş ister konuşma,
Birde yani görümce ile madem kavga ediyon eltine ne olmuş ne karışıyor ?üstüne küsüyor bırak küssün ya !
Haklıysanız her konuda ne özürü ,neden araya girip yaptırım uyulatıyor ki kv karışmasın...
E hani dövmüştü seniKocamla sorun yok sukur iyi gidiyoruz
Önceki yorumumu okumadin galiba cnmE hani dövmüştü seni
Eskiden dövüyomuş. Artık değil . Dövmeyi bırakmışE hani dövmüştü seni
Ne de n yazik hak etmisse iyi yapmisYazık sana...
AlemsinNe de n yazik hak etmisse iyi yapmis