- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hala gorusuyoruz ama genellikle telefon, mesaj vsiş ailelere varmadan önce siz biraz daha görüşmüyosunuz?
Bana yine de erken gibi geldi.Hayir ayri sehirlerdeniz o yuzden fazla yuzyuze bulusamadik ama yemege vs ciktik. Ailelerde tanismak istedigi icin bugun bize geliyorlar.
Anladim ben esimle farkli ulekelerdeydik o yuzden sizin durumdaydik amma dusundum ayni sehir olup da bulusamamak qarip.o zaman sikinti yokHayir ayri sehirlerdeniz o yuzden fazla yuzyuze bulusamadik ama yemege vs ciktik. Ailelerde tanismak istedigi icin bugun bize geliyorlar.
Evet, aileler merak ettiklerinden aralarinda tanismak istiyorlar aile yapisi vs uygun mu degilmi diye yani sadece tanisma olacak.1 yılda 4 defa görüştünüz ve aileler mi tanışacak?
Evet, aileler merak ettiklerinden aralarinda tanismak istiyorlar aile yapisi vs uygun mu degilmi diye yani sadece tanisma olacak.
Cok saolun Dediklerinize uyacagim.Sadece panik olmayın
Rahat olun belliki istenen gelin adayısınız anneler araştığına göre
Çok abartılı durumlardan kaçının tamamen doğal olun ardı gelecektir.
Kıyafet konusunu aman diyim abartmayın makyajda aynı şekilde)Mutluluklar bu arada .....
Aynen hayirlisi olsun. Eger aile yapisi vs uymassa kesinlikle isler ciddiye binemez.Bu tanışmadan sonra yine de bir şeyler ciddiye binmiş olur.
Hayırlısı olsun.
Ay insallah öyle bi aksilik yasamam.Siz daha birbirinizi tanımamışsınız ki aileleri tanıştırıyorsunuz. 4 kere buluşmayla evlilik kararı almak riskli biraz.
He illa tanışma olsun istiyorsanız sakin olmaya çalışın. Ben eski sevgilimin annesinin yanında bi tepsi su dolu bardağı yere düşürdüm heyecandanböyle şeyler yapıp rezil olmak istemiyorsanız sakin olmaya çalışın. Gerisi gelir zaten.
tiyatrocu birinden duymuştum:
sahneye çıktığımda heycanlanmamak için seyircileri patates çuvalı olarak hayal ediyorum, diye.
sen de öyle yap.
Höykürmediğin için teşekkür ederim,benim de takıntım bu özür dilerim.Haha hadi zarfinda olsun
Hic özür dilemenize gerek yok, hatasiz kul olmaz Sayenizde dogrusunu ögrendim. Insallah dediginiz gibi olur hersey.Höykürmediğin için teşekkür ederim,benim de takıntım bu özür dilerim.
Müstakbel kv kp geleceği zaman da rahat ol,tatlı telaşlar bunlar,alnının akıyla çıkarsın merak etme![]()
Suanda duygularim karmakarisik4 kere görüştüğün birinin annesi anneni nasıl arıyor. fazla çabuk değil mi? tanımıyorsun bile bukadar kısa sürede işin bu ciddi boyutlarda olması korkutmalı seni öncelikle!
Suanda duygularim karmakarisik
Biz hala gorusuyoruz ama genellikle telefon, mesaj vs
Cok gorusunce taniniyor mu ki gercekten ..bdv da onlarca konu acildi su kadar yil ciktik hic boyle degildi evlenince degisti kocami taniyamoyorum diye...simdi bu yazdiklarimi okuyanlar kizacak bana biliyorumAllah hayirli insanlar cikarsin karsina...