• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aldatılmak değil mi?

Geçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
Sevse aldatmazdı

Aldatılmak değil ama daha kötüsü takıntılı aşık demekki kıza kız bir yüz verse hemen ona gidecek öyle düşün kalitesiz bir erkek davranışı

Kadından son bır hamle beklemıs. Kadın karslık verse ardına bıle bakmadan gıderdı. Boyle bırıyle evlenıp bır omrunuzu soru isaretıyle mı çürüteceksiniz

Geçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
Ne demek aldatıldım mı? Günümüz ilişkileri ne kadar saçma bir boyuta verildiyse artık aldatmanın da kriterleri değişti herhalde. Tabii ki aldatıldın, hem de defalarca kez. Eski sevgilisine yazdığı her an. Kız olur da bir cevap verseydi seni çoktan şutlayıp onunla ilişkiye başlayacaktı. Kız cevap vermediği halde defalarca kez yazmış, çok kötü bir durum ya. Seven adam sence eski sevgilisine yazar mı? Hala ağlıyor kafam karışıyor, beni seviyor diyorsun. Kurtulmuşsun bırak önüne bak. Böyle rezil biri hayatında olsa ne olur olmasa ne olur. Kıza da dokunma, kadın evli şu an kocasıyla pazar kahvaltısı yapıyordur.

Kadın hiç bir zaman mesaj atmamış siz hala kadını arasam mı diyorsunuz? Arayıp ne diyeceksiniz? Ne münasebet rahatsız edeceksiniz kadını. Sevgiliniz aldatmış işte. Aklında o kadın var içinize siniyorsa barışın
Sinmedi diye ayrıldım zaten fakat henüz duygularım bitmiş değil ki. Kızmayın tavrıma

Ne demek aldatıldım mı? Günümüz ilişkileri ne kadar saçma bir boyuta verildiyse artık aldatmanın da kriterleri değişti herhalde. Tabii ki aldatıldın, hem de defalarca kez. Eski sevgilisine yazdığı her an. Kız olur da bir cevap verseydi seni çoktan şutlayıp onunla ilişkiye başlayacaktı. Kız cevap vermediği halde defalarca kez yazmış, çok kötü bir durum ya. Seven adam sence eski sevgilisine yazar mı? Hala ağlıyor kafam karışıyor, beni seviyor diyorsun. Kurtulmuşsun bırak önüne bak. Böyle rezil biri hayatında olsa ne olur olmasa ne olur. Kıza da dokunma, kadın evli şu an kocasıyla pazar kahvaltısı yapıyordur.
Haklısınız diyecek sözüm kalmadı. Zaten en çok kafamı karıştırıp rahatsız eden de çocuk bekleyip beklemediklerini sorması oldu. Neden sordu ne geçti eline

sürekli kadını yoklamış. ondan yeşil ışık görse anında yürüyecek belli ki. kadını arayıp ne diyeceksin sanki? karaktersiz olan adam işte çok bariz belli değil mi niyeti? ağlamaları yakalandığından. eğer kadın izin verse onunla aldatacaktı seni. bunu sakın unutma.

E ama sen kendin kaşınıyorsun canım . Herkes sana anlattı bir daha mı anlatsın

Sayko gibi takmış eski sevgilisine kafayı kısaca. Sana 1 gram saygısı olsa asla yapmaması gereken hareketler bunlar. Kıza ulaşman çok anlamsız olur.
Etrafa ayrılık sebebi yayılacak, evli kadına hala yazıp durduğu anlatılacak diye tutuşmuş o merak etme

Kadına yazmak isteme sebebinizi anlayamadım bir de anlamadığım bunlar sosyal medyada mı yoksa watsaaptan mı bir birlerinde ekliler. Ayrılalım ama arkadaş mı kalalım demişler. Bir de çocukluk sevgilisi mi bunlar ayrıca siz nasıl öğrendiniz eski sevgilisi olduğunu?

Bence kadına yazmayın onunda bir eşi yuvası var sonuçta sizin sözlünüzün yaptığı yanlışı kadın da ödemesin. Hem yorumun birinde gördüm çok haklı bir yerlerini kaldırmayın.

Back
X