• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aldatılmak değil mi?

Geçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
Kadına ulaşıp ne diyeceksin canım. Zaten cvp vermemiş. Senin mal çürük çıkmış boşver.

Kadına yazmak isteme sebebinizi anlayamadım bir de anlamadığım bunlar sosyal medyada mı yoksa watsaaptan mı bir birlerinde ekliler. Ayrılalım ama arkadaş mı kalalım demişler. Bir de çocukluk sevgilisi mi bunlar ayrıca siz nasıl öğrendiniz eski sevgilisi olduğunu?

Bence kadına yazmayın onunda bir eşi yuvası var sonuçta sizin sözlünüzün yaptığı yanlışı kadın da ödemesin. Hem yorumun birinde gördüm çok haklı bir yerlerini kaldırmayın.
Neden hala ekliler birbirlerinde. 8 sene önce ayrılmışlar bir daha da olmamış ilişkileri. 5 ay sevgili kalmışlar zaten. Üniversite aşkı diyeyim.
Arkadaş gibilermiş zaten öyle olmasa bunca yıl illa barışırlardı

Back
X