- 29 Mayıs 2021
- 14.274
- 92.931
- 548
- 36
- Konu Sahibi mermaid2608
"Bi arkadaş" için konu açıp durmanız da enteresan olmakla beraber yapılan normal değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Flört de bir aldatma değil midir ? Kendinizi kandırmayın. Gizli yapılan her eylem aldatmaktır.Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi
Az öncede dedim ya.Aylar öncesine dayanıyor. Hala aktif olarak devam ediyor. Arkadaşımın eşinin de katıldığı haftalık organizasyonlarimiz var.ve ben kendi adıma gönül rahatlığı arıyorum.
Birşey hissetmeden masumane konuşulması imkansız değil ama bayan arkadaş dururken tercih erkek arkadaştan yanaysa üzgünüm ama masum değildir geneldeEvli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi
Arkadaşınızın akli melekeleri yerinde değil mi?Hayir değilim.Bu konu birkaç ay önceye dayanıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Ve sonunda üzülecek gibi hissediyorum
Flört olunca aldatma olmuyor mu ?Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi
Şimdi evli bayanın kocası aynısını yaptığında normal karşılaşırsa normaaal karşılamazsa anormal...Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi
Onaylama alıp bunlar çok normal desteği ile ver coşkuyu yapacak heraldeÖnceki iki konunuza baktım.
Kocasının yakın arkadaşıyla mesajlaşan arkadaşım vs diye açtığınız bu konunun aynısına ve sakin sessiz olan eşinizin arkadaşını evinize davet ettiğiniz olaylı konuya.
Nedense kocasının yakın arkadaşıyla masumca(!) mesajlaşıp flörtleşen sizsiniz gibi geldi. Aileniz o tokatları bir şeylerden rahatsız olarak atmış gibi geldi bir de.
Şayet ben çok arkadaş canlısı da olsam arkadaşım için 2 defa aynı konuyu açmazdım. Bir üyenin de dediği gibi ne duymayı bekliyorsunuz anlayamadım ?
kocasina yazismalari gosterebilecegini dusunuyorsa aldatma degildir, ama gosteremiyor ozellikle gizliyorsa aldatmadir.Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi
Flört zaten aldatmadır. Valla ben de dost canlısıyim, kız arkadaşlarım da erkek arkadaşlarım da var ama hiç biriyle (kızlar da dahil) her gün mesajlaşmam. Eşim de iletişimde olduğum her arkadaşımı bilir, tanır, görüşmelerim hep açıktır, eşten gizli görüşmek ne münasebet.. Eşim de bir kız arkadaşıyla her gün benden gizli mesajlaşsa bu boşanma nedeni olur..Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi