Bu aldatma saylr m?

aç pc yii git şöyle güzel vücutlu cillop gibi adamların resimlrini indirrr :dilcikar:
koy pc yee..eşin gelincede ballandıra ballandıra böyle iç geçire geçire bakk
vücut böyle olur yaa falan dee
sonrada dersinn hayatım kusura bakmaa hamileyim yaa mağlum insan ihtiyaç duyuyo böyle şeylere bakmayaa
ama baksana allah aşkına bakılmayacak gibide değil deee kocan orda bi şöyleee kalsınn :1shok:
ihtiyacın sadece erkek milletine özgü bi kavram olmadığını anlasınn
o yaptıkça sende yapp kısasa kısas tatlımm bu erkek milleti konuşmaktann anlamazz en güzeli anladığı dilden konuşmakk

Bu tip şeyleri dert etmeyin, ne var bunda.

Benim elime cıbıl bir hatun resmi geçtiğinde eşime yollarım " bakta gözün şenlensin" derim gülüşürüz.

Çünkü bana göre kendine güvenen bir kadın ne sanal kadınları , ne çevresindeki kadınları kıskanır ve dert eder

Tamamen kendi düşüncelerimdir, herkesin düşüncesi kendinedir.

Son düzenleyen: Moderatör:

büyük bi talihsizlik bence :S allh sabır wersin diyorum.. haklı olabilirsnz sizde:kedi: ins konuyu acan kisininde hersey dilediği gbi olur.. siznde kandilinz mübarek olsna.s.

kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

neden böyle olur bilmiyorum..neden bunu yaşatırlar...buna benzer bir sorunda ben yaşıyorum..şimdi burdaki yorumları okuyunca daha beterini yaşıyorum die düşündüm...ben evli değilim ama 1,5 yıldır süren bir ilişkim var...adına ne kadar ilişki denir bilmiyorum..benim erkek arkadaşımda her sorunumuzda chat yapıyor, başka kızlarla tanışıyor, üstelik onların telefonlarını alıp telde görüşüyor ama bunu yaparkende beni arıyor..barıştığımızda ben bunları duyuyorum içim içimi yiyor..söylediği tek şey sen yokken duygusal boşluğumu bu şekilde dolduruyorum sana olan duygularımdan kurtulmak için yapıyorum...açıklaması bu..düşünüyorum bu yaptığı ne kadar mantıklı...yada ben beni bu şekilde aldatan bir erkekle ilişki yürüttüğüm için ne kadar sağlıklı bir karaktere sahibim die??

bu aldatma saylmaz bence canımm
erkekleri zatn anlamak imkansz.tek dertleri...neyse işte oklava:
aşkı sewgiyi her şeyi çok hafife alıolar tabi hepsi öle deildr ama bilemiorum
bişi söleme cnm ona üzerne gtme bnce daha çk abartr bu durumu.kendini de üzme bebeğini we oğlunu düşün..:teselli:

bir arkadaşın dediği gibi erkekler bu hoş olmayan davranışı görev haline gitrmişler!!!

sanki hergün yemek içmek gibi ihtiyaç halinde uygulamaya koyuyorlar.

erkek mılletı dıyesım geldı ...

hamıle oldugun ıcın tabı daha da hassassındır

sonuna kadar katılıyorum arkadaşım vereliniortak bu iradesizlikten ve ahlaki yoksunluktan başka bir şey değil. ben senden 8 yaş büyüğüm -sen 16sın diye sallapati yapmış hanımlar- ama aynı senin gibi düşünüyorum. adamın mayası bozuksa yapar ama en azından "zaten karım bişi demiyo" diyerek vicdanını rahatlatmasına izin vermem. ister toz pembe ister bilmemne. beni evin içinde bozuk görmek istemiyosa yapmayacak onu.

sen onun karın boşluğunu güzel bir tekmeyle doldur ve kendi yoluna git bacım.
herkes içindeki boşlukları doldurmaya kalksa.. konuşturmayın beni.

çocuğu olan bir kadın böyle birşey için hemen evliliğini bitirmemeli ama tavrınıda koymalı.yoksa bir iki üç derken adam iyice arsızlaşıp devam edecek.bayanda nereye kadar zamanla dahada zoruna gidecek .yorumların çoğu sanki normalmiş gibi yapılmış.bilmiyorum belki yeni evli olduğum için ama katlanılmıycak gurur kırıcı bir durum.veeeeeeeeeeeeeeee unutmayın ki taviz başka tavizleri doğurur.erkek arkadaşı olan arkadaşa tavsiyem ben kabullenirim diyosan devam et ama olmaz diyosan hemen bitir.çünkü huylu huyundan vaz geçmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.bence

erkeklerin iradesizliklerinden dolayı erkeklerin ERKEK oluslarından dolayı reelde sanalda hic bi şekilde baska kadınlara bakmalarını HALA uygun bulmuorm erkektir BAKAR EDER diyen bayanlarada bisey diyemiyorum atık vereliniortak

Peki sen ondan ayrılınca boşluğu böyle doldursan ne düşünür hiç sordun mu cnm CADIARZU

çok sinir bir durum ya
güzelim karısını seyretmek varken cansız yapay resimlere bakmak niye yahu?!

aldatma sayılmaz bence..Allah aşkına erkeklerin çoğunun sokakta bile gözü fıldır fıldır değil mi? ba-kı-yo-laaaaar işte! hiç bana benimki bakmaz demeyin...açıkta bi göğüs, bacak vs görseler kitlenip kalıyolar..ne farkı var internetten bakmanın! bu adamlar böyleeee!! evde dünya güzeli eşi olsun yine bakar yine bakar....
sen de takma canım benim..hamilesin bi de..bakar bakar durur..hıh!!! şakkıdı

netteki hatunlar löööp die karsılarına cıkmıo ama elleryle ahh şu cıbıllara bi kez daha bakiimşakkıdı demiyorlarmı :hulya: bence biraz farklıı:ecrin_bebek:

merhaba arkadşlar iki gündür onunla konuşmuyorum pcnin başına bile oturamıyor.sadece mecbur olduğum konularda kısa,öz ve çok soğuk konuşuyorum.bu biraz daha böyle sürecek bakalım bir daha yapabilecekmi?bayram geliyor hergün beraber ve dışarda olacaz ve konuşmak rol yapmak zorundayım.umarım artık düzelir.dün çok dua ettim.

Rojdina Ayrılın bence o adamdan hayır gelmez gerçekten söylüyorum. inan ayrıl o insandan bi an önce derim ben.yaptıgı kesinle onaylanacak bi durum değil çok çok kötü arkadasım.

Diger konuya gelince de tabi ki hoş bi durum değil. Ben kafasına patlatmamak için zor tuttum kendimi ya o kadar sinir bi durum ki ..ha bana böyle bişey yapılsaydı Baya baya ters olurdu benim ona tersim. Yazıklar olsun gercekten başka bişey demiyorum ben eşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…