Bu aldatmak degil mi??

gozde08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
177
64
37
Fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gore gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,küstum,kirdim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanla mesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedavisi devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusma yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Beni aldatmaz buna inaniyorum bu konuda guvenim tam ama bu tarz diyalog,fazla diyalog beni incitiyor..Ben ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gpre gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,kustum,kirsim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanlaesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedaviso devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusm yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Bem ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...
Belki elinde bir delil olsun diye mesajlaşıyordur. Bence abartıyorsunuz. Bir iş karıştırsa o mesajları silerdir.

Yaa benim de sevgilim sağlık sektöründe :KK43: hep bayan mi oluyor cidden :KK43:

Bence ciddi bi konusma yapin bu sefer aşırı ciddi ama. Ya sen duzelirsin yada ben kendime erkek arkadaslar edinecegim deyin

Bence de kafanıza takmayın. Kadınların eşinize yaklaşımı değil eşinizin kadınlara yaklaşımı belirleyici. İnsanlarla uygun mesafeyi kendisi tayin etmeli.

Fazla lakayit normal degil tabiki tatlim sekerim ne demektir..ama bunu esinizin once bi kabul etmesi lazim..
Benim hayat anlayisima gore bir kadinla erkek zaruret olmadan konusmamali is egitim vs bular zarurettir ama sekerim tatlim artik lüks mu diyelim kur mu !!!

Sağlık sektöründe(devlet) ve eğitim alanında(özellikle MEB) çalışanlar gerçekten fazlasıyla saygıyı hak ediyorlar.

Devlet hastanelerindeki bütün çalışanların güleryüzlü olması bence çok güzel bir şey olurdu.

Kocanız diğer çalışanlarla samimi bir şekilde hoş bir iletişim içindeyse bence seviinmelisiniz. Öbür türlü olması daha kötü olur bence.

Hastane ortamı zaten yeterince boğucu. Bir de insanlar mutlu iken onların mutsuz ve asık suratla işlerine devam etmelerini istemek için bence kötü bir insan olmak gerekiyor.

Fazla lakayit normal degil tabiki tatlim sekerim ne demektir..ama bunu esinizin once bi kabul etmesi lazim..
Benim hayat anlayisima gore bir kadinla erkek zaruret olmadan konusmamali is egitim vs bular zarurettir ama sekerim tatlim artik lüks mu diyelim kur mu !!!
Bence kur. Esime gore de yanlismis ama insanlara bu seviye sinirini koyacak olan da kendisi degil mi..

Bence mesajların içeriği sadece is ise siz fazla abartiyorsunuz. Bende çoğu zaman mesajla is yapiyorum. Nedeni ya musait olmuyorum ya da karsi taraf derste toplantida falan oluyor. Ne var ki bunda?

çok kıskançsın cnm. Bunaltır bak haberin olsun. Lakayt olabilir ama art niyet yoksa tepkin fazla. Adam sonunda senin güvenini kaybetmekten çekinmeyecek. Nasılsa güvenmiyorsun neden çekinsin.

Önceki konuna da yazdık

Adam ya yüz veriyor ya da o kişiler öyle dedik

Sen de yüz vermiyor dedin ortam öyle dedin

Sen de çalışmışım kimseyle bir şey yapmamışsam kişi kendini bilince sorun olmaz dedik

Şimdi de iş için olan mesajlaşmaya takmışsın belki toplantıda belki tuvalette idi konuşamadı yahut konuşuna sert olunmuyor ikna ediyorlar diye mesaj yazdı ya da karşı taraf için aynıları geçerli

Gereksiz kıskançlık insanları sıkar ve bezdirir

Kiskanmak icin esinde bol malzeme var ama bu aldatna degil orasi da belli surekli ayni konu uzerinde konusursan esin sebi umursamayacaktir sabirli ol zamanla gormezden gel elbet eline bi firsat gecince bak ben sana soylemistim ve su anda cok kirildim tarzi konusabilrisin ve ozaman umursayacaktir

Koca bir bred pit bir orlando blum bütün hastane çalışanları hatta diğer hastanelerin bile çalışanları onun peşinde... Bu kadar özgüvensiz olmayın. Böyle devam ederseniz terkedileceksiniz muhtemelen.

Önceki konuna da yazdık

Adam ya yüz veriyor ya da o kişiler öyle dedik

Sen de yüz vermiyor dedin ortam öyle dedin

Sen de çalışmışım kimseyle bir şey yapmamışsam kişi kendini bilince sorun olmaz dedik

Şimdi de iş için olan mesajlaşmaya takmışsın belki toplantıda belki tuvalette idi konuşamadı yahut konuşuna sert olunmuyor ikna ediyorlar diye mesaj yazdı ya da karşı taraf için aynıları geçerli

Gereksiz kıskançlık insanları sıkar ve bezdirir
Tesekkur ederim. Bir tepki vermedim zaten,buraya yazdim yalnizca.

Koca bir bred pit bir orlando blum bütün hastane çalışanları hatta diğer hastanelerin bile çalışanları onun peşinde... Bu kadar özgüvensiz olmayın. Böyle devam ederseniz terkedileceksiniz muhtemelen.
Bred :) kocam da bir Brad Pitt olamaz mi? Ozguvenden ziyade bu bir duygu paylasimi su an icin.tesekkur ederim.

X