Fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gore gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,küstum,kirdim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanla mesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedavisi devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusma yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Beni aldatmaz buna inaniyorum bu konuda guvenim tam ama bu tarz diyalog,fazla diyalog beni incitiyor..Ben ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...
Son düzenleyen: Moderatör: