- 27 Ağustos 2025
- 265
- 402
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
Kizlar 10 15 gün önce bi kadin kocama faceden msj yazmis iste bulduğunuz ülkede is imkani varmi bizde yurt dışına yaşamayı düşünüyoruz diye esim de esinin meslegini sormus is ayarlayabilecegini söyleyebileceğini söylemiş msjlari bende gordum esine vatsap dan yazdı eşim adam cv gönder diye dönüş bile yapmadı adam ben konu kapandı sanıyordum ta ki sabah msjlar silinmiş bir şekilde kadinin. Attigi msjlarda bir tanesi yazılıp geri silinmiş bir msjda eşin Türkiye ye dönmek istiyor mu demis sonra tekrar musaait değilsin galiba yazmış tabi benim icimr kurt düştü bilmiyorum rahatsiz oldum madem birsey yok msjlar sildindi esimin pek msj silme adeti yoktur normalde birde sen li benli konusma gibi imalı imali müsait değilsin galibs yazmış kadın bilemedim ama esimle tartıştım niyr konusuyorsun yazmaya devam ediyorsun diye icimden esime karsi cok şeyler kopup gitti kadin israrla yazdı cocuklarimin hayatu kurtulsun istiyorum demiş bana oradan is ayarlayamazmisin demiş bu defa da bla bla öyle söylüyor esim midem fena bulandi bilmiyorum sinekte küçüktür mide bulandırır ya o hesap artik sağ gözüm sol gözüme sol gözüm sag gözüme güvenmez bu devirde o noktadayım daha öncede hamileyken eski sevgilisine istek atmıştı yazisma olmamisti ama bilmiyorum iste kafam corba oldu sizce bu aldatmaya teşebbüs mü