Aldatıldımi öğrendim .

Bence boşanma çünkü olacak iş değil. Evsiz işsiz 2 bebekle bir milim ilerlenmez. Eşin huzur kaçırmıyorsa oturup sınava çalış bir yandan da iş bak. İşe girip biraz para biriktir sonrasına bakarsın. Arkadaşla falan eve çıkılmaz 2 çocukla. Ben bekar halimle başkasıyla zor yaşıyorum.

Boşanmayı diyorsan bitti benim için hemen açarım benim derdim bundan sonrası için babam ben bakamam diyor kocani affet diyor başkada kimsem yok zaten .
Depremden korkup sizi yanına Çağıran, depreme rağmen çağıran babanız, boşanma lafını duyunca korkusunu yenmiş sanırım. Hemen bakamamlara başlamış falan. Yazık böyle babalara. Yine muhtaç olsa ilk sizi arar utanmadan

Bence boşanma çünkü olacak iş değil. Evsiz işsiz 2 bebekle bir milim ilerlenmez. Eşin huzur kaçırmıyorsa oturup sınava çalış bir yandan da iş bak. İşe girip biraz para biriktir sonrasına bakarsın. Arkadaşla falan eve çıkılmaz 2 çocukla. Ben bekar halimle başkasıyla zor yaşıyorum.
Öyle görünüyor zaten 😔

Depremden korkup sizi yanına Çağıran, depreme rağmen çağıran babanız, boşanma lafını duyunca korkusunu yenmiş sanırım. Hemen bakamamlara başlamış falan. Yazık böyle babalara. Yine muhtaç olsa ilk sizi arar utanmadan
Bilmiyorum hala da babamı çözmüş değilim sevmesi hep lafta kalıyor keşke sahip de çıksa en azından ayrı bir evi var kirada verdiği kızım geçici olarak orda yaşa bir düzen kurana kadar dese ama işte onuda karısı yaptırmaz asla

Boşanmak öyle kolay değil.
işiniz belli bir geliriniz var mı?
çocuklar kaç yaşında ?
nasıl geçineceksiniz her şeyin ateş pahası olduğu ülkede?
çocuklara kim bakacak
arkadaşa nasıl güveneceksiniz
müge anlı daki naime bebek olayından sonra arkadaşlara da güven kalmadı
yani öfkeyle kalkıp zararla oturmayın
işiniz vs yoksa
girin sınava meslek öğrenin çalışın para biriktirin
alacağınız nafakayı bi araştırın. tek başınıza 2 çocukla yapabilecekseniz öyle girin bu yola
benim de boşan dediğim üyeler oluyor ama kadınların işi gücü dayanağı oluyor
sizde hiçbiri yok anladığım kadarıyla

Eşinizin maaşı yüksek mi? Dahası sigortası da bu maaş üstünden mi yatıyor. Eğer yatmıyorsa evdeki giderlerle bunu kanıtlayabilme ihtimaliniz var mı?

Elinizdeki delille dava açın. Kendisine önce anlaşmalı boşanmayı teklif edin ve şartlarınızı sunun. Eğer kabul etmezse çekişmeli davada isteyeceğiniz şeylerin daha fazla olacağını söyleyebilirsiniz.

Eşinizin maaşı yüksek mi? Dahası sigortası da bu maaş üstünden mi yatıyor. Eğer yatmıyorsa evdeki giderlerle bunu kanıtlayabilme ihtimaliniz var mı?

Elinizdeki delille dava açın. Kendisine önce anlaşmalı boşanmayı teklif edin ve şartlarınızı sunun. Eğer kabul etmezse çekişmeli davada isteyeceğiniz şeylerin daha fazla olacağını söyleyebilirsiniz.
Yeni işten çıktı birimimiz vard ufak çaplı onu şuan harcıyor

Boşanmak öyle kolay değil.
işiniz belli bir geliriniz var mı?
çocuklar kaç yaşında ?
nasıl geçineceksiniz her şeyin ateş pahası olduğu ülkede?
çocuklara kim bakacak
arkadaşa nasıl güveneceksiniz
müge anlı daki naime bebek olayından sonra arkadaşlara da güven kalmadı
yani öfkeyle kalkıp zararla oturmayın
işiniz vs yoksa
girin sınava meslek öğrenin çalışın para biriktirin
alacağınız nafakayı bi araştırın. tek başınıza 2 çocukla yapabilecekseniz öyle girin bu yola
benim de boşan dediğim üyeler oluyor ama kadınların işi gücü dayanağı oluyor
sizde hiçbiri yok anladığım kadarıyla
Üzülerek haklısınız diyorum ve en mantıklısı geri dönüp en Azından şu sınava girene kadar bir durayım bakalım ordan da sosyal yardım vs araştırır yavaş yavaş bir düzen için dayımı ararım en azından bir büyüğümun olduğu bir şehirde bir düzen kurmam lazım ondan sonra

İl sosyal hizmetler sed yardımı yapıyor her ay düzenli olarak
Aile desteği yardımı yapılıyor sadece 1 senelik aylık 1200 TL
Elektirik desteği yapılıyor evde kalan kişi sayısına göre 100 liradan 500 liraya kadar
Okula giden çocuklar için şartlı eğitim yardımı yapılıyor 3 ayda bir.
Doğalgaz yardımı yapılıyor ama şuan başvurular kapandı onu alamaz.
Yani eşinden ayrılan kadına birde çocuğu varsa bu yardımlar yapılır
Bazı şartları var ama bu üye şu durumda şartları karşılıyor.
Birde okulda durumunu anlatirse, ramazan kolisi , cocukalra harçlık yardımı, etkinlik şu bunların ücretini biz okulda almıyoruz mesela .

Merhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz vardı son zamanlarda içimde bir kuşkuyla telefonunu almıştım elime numara ve silinen msjlar hiç söylemedim . Ve memlekete babamın ısrarı sonucu geldim depremden korktuğu için ben hiç gelmek istemedim çünkü hayatı küçüklüğümden beri bana zindan eden üvey annemi görmeye tahammül edemiyorum ama babam kırılmasın diye geldim neyse eşimi vatsapta çok aktif olduğunun farkına vardım ve kimle konuşuyorsun diye ekran resmi istedim kardeşim dedi ve attı en altlarda Leyla diye bir kadın ismi ve niye geç cvp veriyorsun diye msj atmış çıldırdım resmen ekran resmini at dedim attı ve kadına iyi akşamlar kaç yaşındasiniz vs gibi msjlar atmış ama kadının msjlari silinmiş kendi silmiş daha doğrusu yarın geri dönecektim beni almaya gelecekti ağır hakaretler ettim ve gelme dedim boşanma davasını açıyorum dedim arkadaşını aratti yapmayın etmeyin çocuklara yazık vs ağladım o duygusallık la ben artık nasıl guveneyim ne yaparsa yapsın dedim üstüne eşim aradı kendini boşa uzuyorsun aldatmadim çocuklarımın üstüne yemin ediyor. Gözümle görmesem inanırım o derece bana bu hayatta maddi manevi destek veren değerli bir arkadaşım vardı hastanede görev yapıyor yapabileceksen gel yanıma ev tutalım diyor ben de istediğimi belirttim babama konuyu açtım karşılar üvey annem de sırf başına kalmiyayim diye karşı Allah'ın haram kılmadigi boşanmayı resmen bizimkiler haram gözüyle bakıyor . Bide üni sınavım var başvurmuştum nasıl olacak bilmiyorum ama benim tek anladığım ben artık o adama dönmek istemiyorum meğer beni ayakta uyutmus. Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar.
Sen de aldat, ondan üstun kaliteli biriyle. En azjndan içinde hınç kalmaz sende onu aptal yerine koymuş olursun

Back
X