Merhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz vardı son zamanlarda içimde bir kuşkuyla telefonunu almıştım elime numara ve silinen msjlar hiç söylemedim . Ve memlekete babamın ısrarı sonucu geldim depremden korktuğu için ben hiç gelmek istemedim çünkü hayatı küçüklüğümden beri bana zindan eden üvey annemi görmeye tahammül edemiyorum ama babam kırılmasın diye geldim neyse eşimi vatsapta çok aktif olduğunun farkına vardım ve kimle konuşuyorsun diye ekran resmi istedim kardeşim dedi ve attı en altlarda Leyla diye bir kadın ismi ve niye geç cvp veriyorsun diye msj atmış çıldırdım resmen ekran resmini at dedim attı ve kadına iyi akşamlar kaç yaşındasiniz vs gibi msjlar atmış ama kadının msjlari silinmiş kendi silmiş daha doğrusu yarın geri dönecektim beni almaya gelecekti ağır hakaretler ettim ve gelme dedim boşanma davasını açıyorum dedim arkadaşını aratti yapmayın etmeyin çocuklara yazık vs ağladım o duygusallık la ben artık nasıl guveneyim ne yaparsa yapsın dedim üstüne eşim aradı kendini boşa uzuyorsun aldatmadim çocuklarımın üstüne yemin ediyor. Gözümle görmesem inanırım o derece bana bu hayatta maddi manevi destek veren değerli bir arkadaşım vardı hastanede görev yapıyor yapabileceksen gel yanıma ev tutalım diyor ben de istediğimi belirttim babama konuyu açtım karşılar üvey annem de sırf başına kalmiyayim diye karşı Allah'ın haram kılmadigi boşanmayı resmen bizimkiler haram gözüyle bakıyor . Bide üni sınavım var başvurmuştum nasıl olacak bilmiyorum ama benim tek anladığım ben artık o adama dönmek istemiyorum meğer beni ayakta uyutmus. Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar.