niye size yıksınlar ki
onların maddi durumu çok mu kötü?
Bence bosuna korkuyorsunuz sadece konusmuslar, bu masraflari sizin üzerinize yikacagi
anlamina gelmez.
Eger öyle bir niyeti varsada, yapamayacaginizi söylersiniz.
Madem esiniz icin birsey yapilmadi, o zaman kayninda kendisi yapsin abisinden
beklemeye hakki yok.
Koyunlar geçerken tele takılacak da o tellerde yünler birikecek de o biriken yünler toplanacak da... hikayesine dönmüş sizin durum. Ortada size yıkılan bir kuruş bile yokken yok yere kendinizi üzüyorsunuz. Önce sizden bir kuruş borç ödemeniz istensin, o zaman üzülün.
Kayın biraderinizle görümceniz için de sevinin bence, ne güzel evlenip yuvalarını kuracaklar. Size yapıldığı gibi onları da üzseler hoşunuza mı gidecekti? Kimsenin mutsuzluğu mutluluk kaynağı olmamalıdır.
canım biz değil onlar bizim mutsuzluğumuzdan beslendiler resmen biz eşimle 8 yıl çıkıp herşeye katlanarak bugünlere geldik ama onlar istemedi çünkü abilerinin parasını yiyemedikleri için çok öfkelendiler abi mutlu ol demediler bgün olsun biraz daha bekleseydiniz diye başımızın etini yedilerbize yardım etmediler ama kaynanam şimdi onların düğün masrafları için sıkıntıya girmiş durumda ya biz neydik acaab üvey evlat mı
Önceki konunda da yazmıştım, eşinin ailesinin yaptıkları ayrımcılık olabilir ancak olmuş bitmiş bir şey için kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz, unutup çekirdek ailenizi mutlu etmeniz gerekirken "yok kaynım verdiği parayı istedi, yok kaynım dün tanıştığı kızla evlenecek" diye kendinizi yıpratıyorsunuz.
Bırakın yapsın düğünlerini k.valideniz. Siz de misafir gibi gidersiniz düğüne, bir bilezik, altın, artık üzerinize ne düşerse takar, çekilirsiniz kenara. Sizden para istenirse de "yok" dersiniz, bu kadar basit. Hiç kendinizi üzecek bir durum göremiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?