Bu amatör çalışmalarda benim..

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
RESİME BU SENE BAŞLADIM KISLARR...VE BUNLAR İLK ÇALIŞMALARIM.a.s.ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM.:tomato:.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:1rolleyes:

Eklentiler

• $IMG0524A.webp
    $IMG0524A.webp
    3 KB · Görüntüleme: 124
  • $IMG0625A.webp
    $IMG0625A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG0629A.webp
    $IMG0629A.webp
    7 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG0639A.webp
    $IMG0639A.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 80
  • $IMG0660A.webp
    $IMG0660A.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu sene mi başladın. alkisalkisalkis
Ellerine sağlık.Başarılı bence.
Kursa mı gidiyosun canım?
Özellikle bunu çok beğendim ben..

attachment.php

teşekkürler arkadaşlar..opuyorumnanaktanewet sukunetcim halk eğitim kurslarına gdiyorum..başlayalı sadece üç ay oldu.öncesi hiç yok yani..yerimsenibenama trompet icracısı adlı resmim ıstanbul LÜTFı KIRDAR da sergilendi:lepi:

Canımm çokk güzelmişşş.
Demek ki yetenek ve istek varsa insanın içinde,üç ay bile iyi şeyleri başarmaya yetiyormuş.süprizzzzz
Canı gönülden tebrik ediyorum seni.. vereliniortak :nazar:

Bak gizli yetenek varmış meğer sende:) Çok güzel olmuşlar valla tebrikler ellerine sağlık

teşekkür ederim sukunet ,sanat,sourcream ve frapan:sm_cool:a.s.ayyy çok mutlu oldum saolun kızlar moralimde bozuktu bugün çok iyi geldi yanii...:1hug::enbuyukkk:
inşallah daha iyilerinide yapabilirm de kaynanama kapak olur :umursamaz:
ben resme başladığımı söylediğimde görcez bakalım neler becereceksin diye dalga geçmiştide:oklava:

başladığımda bütün hevesimi, isteğimi kursağımda bırakmıştı saolsun kendileri:(

Son düzenleme:
şimdiden çok fena kapak olmuş bence...

acayip hoş olmuş..

bir tanesinin temasından esinkenip çalışmak istiyorum bilmiyorumkismile
ki ben yıllardır resim yapmamıştım..

şimdiden çok fena kapak olmuş bence...

acayip hoş olmuş..

bir tanesinin temasından esinkenip çalışmak istiyorum bilmiyorumkismile
ki ben yıllardır resim yapmamıştım..

çalışmalarımı yeni gördü kayınvalidecim ama yinede beğenmedi:1no2::dilcikar:

duygu ve derinlik yokmuşalsanaalsanasmile:umursamaz:

anlıyacağınız henüz kapak olamadı sengözlerimebaksanab

catharsis çok teşekkür ederim canm ..gerçekten yeniden resim yapmana vesile mi olacak bu çalışmalarım???peki hangisinin temasını kullanmayı düşündün merak ettim ???

böyle bişeye vesile olmak hatta bunu sadece düşünmek bile çok güsellopuyorumnanaktan

yapacağın resmi görmek isterim mümkünse.. sana iyi terapiler şimdidenyerimseniben

ellerine sağlık çok başarılı gözüküyor üstelik yeni olan birisi için oldukça yetenek varmış içinde demek ki :) ayrıca kimse beğenmese bile kendin için yap boşver kapak olmasa bile deşarj olursun bunlarla ilgilenirken.

Helal olsun 3 ayda böyle bi yeteğin keşvedilmesi güzel.. fevkaledenin fevkinde çalışmalar olmuş kaydirigubbakcemile2

ellerine sağlık çok başarılı gözüküyor üstelik yeni olan birisi için oldukça yetenek varmış içinde demek ki :) ayrıca kimse beğenmese bile kendin için yap boşver kapak olmasa bile deşarj olursun bunlarla ilgilenirken.

yetenek konusunda bişey diyemiyorum henüz anlıyamadım ama haklısın sadece kendim için devam edicem..gerçekten iyi bir terapi ve deşarj aracı bu resim :asigim:
saol canım güzel bakış açın içina.s.

Helal olsun 3 ayda böyle bi yeteğin keşvedilmesi güzel.. fevkaledenin fevkinde çalışmalar olmuş kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim Meleğimolumunekankayizsmilefevkaledenin fevkinde yorumun içina.s.:enbuyukkk::nazar:

içimde daha büyük bi heves var şimcik ben bu gazla ne resimler yaparımyerimseniben:hooray:

çok teşekkür ederim Meleğimolumunekankayizsmilefevkaledenin fevkinde yorumun içina.s.:enbuyukkk::nazar:

içimde daha büyük bi heves var şimcik ben bu gazla ne resimler yaparımyerimseniben:hooray:

ne mutlu sana zemuszemus gaza gelmek ii dir :lepi:

nasıl yani bunlarda mı duygu yokmuş. Yani sadece estetik dursun diye değil anlamlı da olan resimler gibi geldi bana fakat bakış açısına göre değişiyor demek ki :))

yıllarca resim çalışmış sergi açmış amatör birçok insanın resimlerini gördüm.kendimde resimle ilgilenirim.ancak kayınvalidenin accık!! kıskançlık yaptığını düşünüyorum.sanırım monalisayıda yapsan 'olmamış bu.bunun bir tarafı gülüyor bir tarafı hüzünlü 'der gibime geliyor.resimlerine bayıldım.devamm..

nasıl yani bunlarda mı duygu yokmuş. Yani sadece estetik dursun diye değil anlamlı da olan resimler gibi geldi bana fakat bakış açısına göre değişiyor demek ki :))

yıllarca resim çalışmış sergi açmış amatör birçok insanın resimlerini gördüm.kendimde resimle ilgilenirim.ancak kayınvalidenin accık!! kıskançlık yaptığını düşünüyorum.sanırım monalisayıda yapsan 'olmamış bu.bunun bir tarafı gülüyor bir tarafı hüzünlü 'der gibime geliyor.resimlerine bayıldım.devamm.. ]

rumuzsuzum aynen çözmüşsün kayınvalideciğimi...:)
''ruh hali negatif düşüncelerden arınmış bi insan sadece taşa da baksa duyguyu hisseder,takdir etmeyi bilmeyen ,kıskanç insana en kusursuz resimide getirseniz bişey değişmez.'' demişti resim öğretmenimiz de..:olmaz:sanırım fazla takıldım bu konuya da:(

teşekkürler arkadaşlar desteğiniz ve bakış açınız içina.s.

bu arada yeni bir resim daha yaptım; manzara resmi...kurstaki arkadaşlarım ve hocam çok beğendi..en kısa zamanda eklicem bakalım sizde beğenecekmisiniz:1rolleyes:

Son düzenleme:
kızlar yeni yaptığım manzara ile diğer resimlerimide tekrar yükledim ..:utangac:çekimden dolayı çok silik çıkmışlardı..yine bunlarda gerçek canlı renklerinden farklı oldu ama idare eder:delphin:
içlerinde en iyisi en son yaptığım manzara oldu bence, sizce????

Eklentiler

• $IMG0625A.webp
    $IMG0625A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $IMG0629A.webp
    $IMG0629A.webp
    7 KB · Görüntüleme: 94
  • $IMG0639A.webp
    $IMG0639A.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMG0647A.webp
    $IMG0647A.webp