RESİME BU SENE BAŞLADIM KISLARR...VE BUNLAR İLK ÇALIŞMALARIM.a.s.ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM.:tomato:.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:1rolleyes:
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden çok fena kapak olmuş bence...
acayip hoş olmuş..
bir tanesinin temasından esinkenip çalışmak istiyorum bilmiyorumkismile
ki ben yıllardır resim yapmamıştım..
ellerine sağlık çok başarılı gözüküyor üstelik yeni olan birisi için oldukça yetenek varmış içinde demek ki :) ayrıca kimse beğenmese bile kendin için yap boşver kapak olmasa bile deşarj olursun bunlarla ilgilenirken.
Helal olsun 3 ayda böyle bi yeteğin keşvedilmesi güzel.. fevkaledenin fevkinde çalışmalar olmuş kaydirigubbakcemile2
çok teşekkür ederim Meleğimolumunekankayizsmilefevkaledenin fevkinde yorumun içina.s.:enbuyukkk:
içimde daha büyük bi heves var şimcik ben bu gazla ne resimler yaparımyerimseniben:hooray:
nasıl yani bunlarda mı duygu yokmuş. Yani sadece estetik dursun diye değil anlamlı da olan resimler gibi geldi bana fakat bakış açısına göre değişiyor demek ki :))
yıllarca resim çalışmış sergi açmış amatör birçok insanın resimlerini gördüm.kendimde resimle ilgilenirim.ancak kayınvalidenin accık!! kıskançlık yaptığını düşünüyorum.sanırım monalisayıda yapsan 'olmamış bu.bunun bir tarafı gülüyor bir tarafı hüzünlü 'der gibime geliyor.resimlerine bayıldım.devamm.. ]