bu ameliyatı olmalimiyim lütfen fikir verin kızlar :(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
lütfen konu taşınmazın biraz acil karar vermem gerekiyor
ben iki sene önce devlet KBB de burun amelyati oldum hem sağlık sorunu hem deviasyon hem kemer ....iyi kötü halloldu burnum eskiye göre daha sağlıklı ve daha estetikdi....ama son zamanlarda burun ucum inanilmaz düştü öyle düştü ki nefes alamıyorum gibi...başka bir doktor da kulaktan veya kaburgadan kıkırdak alıp ucunu kaldirabilirim dedi bende ok dedim ve ücretsiz olacak devlet olduğu için ....ama size danışmak istiyorum nedir bu ikinci ameliyat nasıl olur boşuna mı riske giriyorum ...kıkırdak alicaklar bu kötü biseymi iz kalirmi ...lütfen cevap verirmisi iz dertlednim ya

Kıkırdak ve burun ucu düşmesi hakkında bilgim yok.
Ama ben de burun ameliyatı oldum.
Burun kemigi büyümesi vardi.migren başta olmak çok rahatsız ediciydi
Devlette ameliyat oldum.
Şuan burnum sürekli tikali.
Burundan nefes almam çok zor.
Ayrıca horlama problemi başladı
Burun ameliyati kadar başka ameliyattan çekmedim.lutfen çok iyi aratirin.hemen karar vermeyin.
Ben ikinci ameliyat için araştırma yapıyorum ve özelde olacağım bu sefer.

özelde olma imkanım yok canım ya ama araştırıyorum napicami bilemiyorum bir yanimda uxretsiz işte git yaptır diyor bir nebzed olsa kalkar ucu diyor birbyabim daha kötü olursa diyor

Bende burun ameliyatı oldum ama kıkırdak falan biraz zahmetli görünüyor. Onun yerine iple burun ucu kaldırma diye bir şey duymuştum. Sadece burun ucunun kaldırıldığı uygulamaları araştırın.

Ben de devlette ameliyat oldum 6 yılı geçti burun düşmesi falan olmadı nefesim de bayaa açık eskisine nazaran.. Yine de ameliyat sonrası sadece bir alerji olayı gündeme geldi (önceden bu adar yoktu) sigarayı bırakırsam geçermiş.

KBB ye mı oldunuz ...ikinci amleyta olmalimiyim karar vermem lazım ya kıkırdak falan alincakmis burundan nasıl olur acaba

devlette yaparlarmi canım iple ama mantikli
Bilmem ki devlet yapar mı. Ben sizin estetik ameliyatınızın devlette yapılacağına da şaşırdım çünkü bende kaç devlet dolaştım beni kabul edip ameliyat etmediler. En son özele gitmek zorunda kaldım. Gittiğiniz hastanenin plastik cerrahıyla ameliyat olmadan önce ip konusunu bir konuşun. Bir de internetten burun ucu dolgusunu bir araştırın. Belki dolguyla da kaldırılabilir. Bana kıkırdaktan daha mantıklı geldi.

sorun nefes alamamanız mı görüntü mü

sanki biraz görüntülere takılmış gibisiniz

bebek evde olmak vs de s,z, bunaltmış

biraz psikolojik destek alıp sonra mı bu tarz ameliyatlara karar verseniz

geçen göğüs vardı şimdi burun

yani yıllar sonra düşer mi bilmiyorum ama acaba siz evde kala kala kendinizi incelerken sıkıntı yaşıyor olabilir misiniz

plastik cerrah kafamı karıştırdı şuan ya ama KBB doktorum çıkardı şimdi raporu nasıl gidecem ...o da ücretsiz yapsrmi ki bilmiyorum ....sizi neden devlette yapmadılar ki bie çok kişi var böyle olan

yok yok zaten ameliyatliydim nefes alamamaya da başlayınca gittim o da öyle dedi

Bir arkadaşım burnunu yaptırmıştı (Özel bir yerde)hokka gibi güzeldi .Sonra zamanla burun sırt kemiği erimeye başladı. Palyaço burnu gibi olmaya başladı.Sonra yine başka özel bir yerde ensesinden kıkırdak alıp eklediler..Pek sıkıntı yaşamadım ilk ameliyat gibi zor değildi dedi. Gittiğimde 3 günlük ameliyaylıydı.Gayet rahattı.Ameliyat sonrası ağrı olmaması için bir yöntem varmış onu yapmışlar. Hiç ağrısı olmamış.
Ben devlette oldum .Aynı yöntemi istedim ağrı çekmemek için .Ama bir miktar ücret ödedik.Burnum hayalimdeki gibi olmadı.3 yıl oldu.Ama düşme olmadı..Erimede olmadı.Çünkı burun sırtını fazla inceltmemiş.Eskisine göre idare eder ama bir kez daha olsam mı diye hep düşünüyorum.Ama 5 yıl geçsin diyorlar.
Bu arada doktorum bendrn sonra özele geçti. Instasına bakıyorum mükemmel burunlar yapıyor ama ben devlette oldum diye fazla özenmedi galiba

ne yöntemi acaba canım yazarmisin ...doktora diyim belki yapar ..neguzel burnunun düşmemesi çok iyi ben gülünce çok kotu oluyor artık ya upuzun eski haline döndü resmen ....ah ozenmiyorlsrmidir nedir ücretsiz olunca anlamıyorum ....enseden kıkırdak mi ay urkttum ya güzel oldumu bari revizyon sonrasi

Geçmiş olsun, bir bilgim yok ama iyice araştırmanızı tavsiye ederim, burun malesef geri dönülmez sonuçlar doğurabiliyor

Ağrı için sanırım boyun damarından verilen bir ilaç tam nedir bilmiyorum.Ben doktoruma ameliyat sonrası ağrıdan (bazıları balyoz yrmiş gibi bir ağrıyla uyandım filan diye duyduğumdan)çok korkuyorum panik atağımda var dedim.Oda uyandığında hiç ağrı hissetmeyeceksin söz dedi.Gerçektende sıfır ağrım oldu..

Evet kıkırdak alınması düşüncesi benide korkuyuyor ama arkadaşımı görünce kolay birşeymiş dedim.Hiç ağrı çekmemiş

Valla doktorum özele geçecek diye bize oraya gidip orda yapmayı teklif etti.Biz imkanımız yok diye kabul edemedik.Sanırım o yüzden pek özenmedi..Kontrole özeldeki yerine gittik.Burnumun istediğim gibi olmadığını söyledim.Revizuon yapalım ama burası ücretli dedi. Anladım ki parayı veren düdüğü çalar demek istedi.
Artık olsam da başka doktora giderim.
Aslında mükemmel bir doktor var ama çooook pahali.Oda eskiden haseki hastanesindeymiş.Ücretsizken de çok güzel burunlat yapmış.Bir tanıdık yaptıtmıştı..Ben gidene kadar özele geçmişti

anladım ...özele gitmek zor işte devlette enazindan çok kotu gorunum bir tık gidiyor benim eskiden cidden çok kötüydü şimdi biraz begenilouor ama ucu dustu

Geçmiş olsun, bir bilgim yok ama iyice araştırmanızı tavsiye ederim, burun malesef geri dönülmez sonuçlar doğurabiliyor
doktor hakkında hiç birşey arastiramiyorum ki kimi bulucam kime sorucam ama kocasına olmuştum ilk ameliyatımı bazen onunla beraber giriyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…