Bu anca benim başıma gelir

Ben kararimi verdim; Bi de bayıl istersen Feriha

esege binmem diyenler neyin kafasini yasiyor cok merak ettim
adam tehlikeli ve serefsizse binme esegine gider adam toplar yine kacirir yani seni. sanki daha guzel opsiyonu varmis gibi red mi etsin?
herkes serefsiz degildir, bütün insanlara pis sapık gozuyle bakmaya gerek yok.
zaten o kader supheci insanlarin da trekkingde falan isi olmaz. güvenle avm gezerler

konu sahibi esin 4 saat seni ariyormus elbette coook korkmustur. o korku kaybolduğunda yani tehlikeli ortamdan cikildiginda - birsey riski bittiğinde falan insana tuhaf bir hal geliyor salak salak espriler falan yapası geliyor. gecen yil annem babama ulasamamis, panikle beni aradı. benle beraber yuz kisiyi daha aramis "siz konuştunuz mu" diye. sonra yazihanesine kostu, kapaliymis (normal yani sadece icerideyse acar. isi disarida) az daha polise gidecekti.
meger adam şantiyeye gitmis is icin duymamis telefonu. annemin ilk cagrisi ile babamin alosu arasinda gecen 40 dakikada insanin aklina en kotu senaryolar geliyor. tehlike ortadan kalktigindaysa artik yogun endorfin salgilamaktan mi neyden bilmem salak salak gülüyorsun. Babama ulaştığımda "annemle konustun mu?" dedim, "ona konusmak denmezdi" dedi, annem kükreyip kapattığı icin. dakikalarca güldüm , sonra annemi aradim o daha uzu güldü
sanirim hormonlarin işi.
o yüzden eğer 4 saat beni arayan esimin yaptigi panigi, yasadigi korkuyu biliyorsam kötü esprisine takilmazdim.

Konu sallama değilse o grupla bir daha yürüyüşe çıkmayın. Böyle organizasyonlarda ekipten ayrılınmaz. Ayağınız da burkulmuş alt tarafı felç indi muamelesi yapıp ormanda oturmak yerine dikkatlice yürüyebilirdiniz diğer insanlarla.Neyse sizin konular hep uçuk zaten

Kız bu hikayeye bu kadar yorum yapılır mı?

Şakanında bir yeri olur ya
Senden kurtulmak istese 4 saat aramazdı merak etme. Triplerinle bir ay boyunca hayatı zehir zıkkım et ağzının payını alır merak etme.

Olur öyle şeyler.Esiniz başbaşa yapacağı espriyi ortalık yerde yapmasa iyiymiş Anı oldu farkindamisiniz bunu seneler sonra bile animsayıp gulebilirsiniz Tanrım zaman ne kadar hızlı .Yaşıyorsun panik oluyorsun ve sonra geldiği hızla kayboluyor o an .Neyseki ayı yada domuz cikmamis o zaman eşinizin esprisi her şakada bir gerçek var sözünü doğrulardi O söze hiç inanmam sevmem gerçek olmadığına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…