• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ara herkes mı mutsuzzzz

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
hadı ben ayrılık yasadım..yemeden ıcmeden kesıldım..hep mutsuz keyıfsız hayattan zevk almayan suratsız bırı oldum..pekı dıgerlerıııı..kımle konussam ıyı degılım dıyor..tamam herkesın kendınce bı derdı var ama bu baska bısey mutsuzuz yaa bıldıgın mutsuz..benım dısardan cok mutlu olarak gordugum arkadasım bıle mutsuzum dıye dert yanıyo..65 yasındakı komsum mutsuz..ılkokula gıden yıgenım mutsuz bu ne boyle bende bı ben kafayı yedım sanıyodum..meger toptan yemısız kafayı mutsuzluklaaa

Hayırlı akşamlar.

Kardeşim,buna mutsuz denmez güzelim,bu bir nevi huzursuz olma,hayattan beklentilerinden tatmin olamama gibi bir şey. Yoksa ne var ki,Allah'a şükürler olsun,elimiz ayağımız tutuyor,gözümüz görüyor,ac değiliz açıkta değiliz,sadece isteklerimiz olmayınca,ya da sıkıntılar yaşayınca strese giriyoruz. Her keste böyle durumlar yaşanıyor zaman zaman. Örneğin ben:) bu aralar hayatımın en sıkıntılı anlarını yaşıyorum. Fakat bir farkla,bu dönemlerde yemeden içmeden kesilme yerine,tam tersi dolap canavarına dönüşüyorum :56::27:

Son düzenleme:
bitek sen deilsinki sevdiğinden ayrılan:((bende ayrıldım aldatıldığım için.aradan kac ay gecdi ama hala mutsuzum 2013den bu yana ben hep mutsuzum 1 yıl edecek yüzüm hiç gülmediki mutsuzluklarla doluyyum:(((((:50:

Hep mutlu olmayi hayal ettikce mutluluk kacan kovalanir misali kaciyo sanki benden..istah,keyif yok,tembellik fazlasiyla.uyku hali sabah aksam..nasi mutlu olcaz simdi?siparislede mutlu olmuyoki...

Herkes kendi derdini en büyük sanarmış. Dünyada neler oluyor, bizde vay sevgilim terketti de vay görümcem bana şunu dedi de oy beni aldattı affetsem mi de dertlerindeyiz. Birimiz değil hepimiz böyleyiz sözüm meclisten dışarı. Mutsuzluk nankörlük bence şu durumda aslında.

Bu hayatta kimse kimsenin mutluluguna katlanamiyor ki. :ssz:
Tam mutlu oluyorsun, hersey yolunda gidiyor, bu sefer senin mutlulugun etrafindakileri rahatsiz ediyor. Mutluluguna limon sikmaya calisiyorlar :ssz:

Asabim bozuldu yine

bir insanla bire bir bir gün dahi geçirsen onun mutluluğunu anlayamazsın.
benim için bir keşif mutluluk,keşfettikçe ,öğrendikçe mutlu oluyorum.diğer zamanlar memnun.mutsuzluklarım da oluyor ama çok takılmıyorum.düşündükçe karamsarlığa boğacak düşünceler bana göre değil.

Konuyu okuyunca yalnız olmadığım için sevindim.
Buaralar bende kendimi mutsuz hissediyorum.
Gerçi zor bir dönem atlattım ona bağlıyorum ama
eski günlerimi düşünüyorum yine sorunlarım oluyordu ama mutlu olabiliyordum.
Şimdi gülerken bile tam anlamıyla içten gülemiyorum..

Son zamanlarda bilgisayarımın arama geçmişinin özeti; mutlu olmanın yolları v.b konular..

Bu hayatta kimse kimsenin mutluluguna katlanamiyor ki. :ssz:
Tam mutlu oluyorsun, hersey yolunda gidiyor, bu sefer senin mutlulugun etrafindakileri rahatsiz ediyor. Mutluluguna limon sikmaya calisiyorlar :ssz:

Asabim bozuldu yine
Bak buna katiliyorum istee..kimse kimsenin mutlulugunu cekemez olmus artik..

Konuyu okuyunca yalnız olmadığım için sevindim.
Buaralar bende kendimi mutsuz hissediyorum.
Gerçi zor bir dönem atlattım ona bağlıyorum ama
eski günlerimi düşünüyorum yine sorunlarım oluyordu ama mutlu olabiliyordum.
Şimdi gülerken bile tam anlamıyla içten gülemiyorum..

Son zamanlarda bilgisayarımın arama geçmişinin özeti; mutlu olmanın yolları v.b konular..

Bende oyleyim eskiden sorunlarim oluyodu ama gulebiliyodum.simdi suratsizin onde gideniyim.ailemde cok uzuluyo beni boyle gordukce ama elimde degil iste napiyim..

Herkes kendi derdini en büyük sanarmış. Dünyada neler oluyor, bizde vay sevgilim terketti de vay görümcem bana şunu dedi de oy beni aldattı affetsem mi de dertlerindeyiz. Birimiz değil hepimiz böyleyiz sözüm meclisten dışarı. Mutsuzluk nankörlük bence şu durumda aslında.

Evet canim herkesin derdi kendine agir..allah kimseye kaldiramiyacagi yuku vermezmis..bizden beterleri var yine halime sukrediyorum ama artik bende mutlu olsam neden hep ben diyorum..

Bak buna katiliyorum istee..kimse kimsenin mutlulugunu cekemez olmus artik..

evet aynen oyle o yuzden kimseye mutlulugunu belli etmiceksin mutsyzlugunuda. sen icini dokersin arkadas akraban sandigin insan 40 kapiya anlatir keyifli keyifli. kapali kutu.oldum ve cok huzurluyum bu zamanda herkes cok fesat ve kiskanc...

Mevsimsel depresyon belirtileri:

• Mutsuzluk, ümitsizlik, isteksizlik
• Kendini değersiz hissetme, zaman zaman suçluluk duygusu içine girme
• Uykusuzluk ya da aşırı uyku hali
• Enerji azalması, çabuk yorulma
• İştah azalması veya artması (Daha çok karbonhidratlı yiyeceklere yönelme)
• Sinirlilik ve karamsarlık
• Konsantrasyon bozuklukları

Her 10 kişiden 3’ü mevsimden olumsuz etkileniyor

Mevsimsel depresyon tanısı konulabilmesi için belirtilerin görüldüğü ve ortadan kaybolduğu sürecin 2 yıl devamlılık göstermesi gerekmektedir. Her 10 kişiden 3’ünün kilo, beslenme, uyku, sosyal faaliyet, iyilik hali ve enerji düzeyi gibi özelliklerinin mevsimsel değişimlerden olumsuz etkilendiği bilinmektedir.

Mevsimsel depresyonla başa çıkmak için…

• Gün ışığından mümkün olduğunca çok faydalanın.
• Ev ve iş ortamınızı yeteri kadar aydınlatın ve havalandırın.
• Düzenli spor yapın. Haftada 3 gün 30-40 dakika spor, kişinin vücuduna sağladığı fayda kadar psikolojisi üzerinde de etkilidir. Spora zaman ayırmak kişinin kendisini daha mutlu hissetmesine yardımcı olmaktadır.
• Uyku düzeninizi korumaya çalışın.
• Sağlıklı ve dengeli beslenin, karbonhidrat ve şeker tüketimini kontrol altında tutun.
• Destek kaynaklarını harekete geçirin.
• Sosyal yaşama, planlı şekilde zaman ayırın.

Mevsimsel depresyon belirtileri:

• Mutsuzluk, ümitsizlik, isteksizlik
• Kendini değersiz hissetme, zaman zaman suçluluk duygusu içine girme
• Uykusuzluk ya da aşırı uyku hali
• Enerji azalması, çabuk yorulma
• İştah azalması veya artması (Daha çok karbonhidratlı yiyeceklere yönelme)
• Sinirlilik ve karamsarlık
• Konsantrasyon bozuklukları

Her 10 kişiden 3’ü mevsimden olumsuz etkileniyor

Mevsimsel depresyon tanısı konulabilmesi için belirtilerin görüldüğü ve ortadan kaybolduğu sürecin 2 yıl devamlılık göstermesi gerekmektedir. Her 10 kişiden 3’ünün kilo, beslenme, uyku, sosyal faaliyet, iyilik hali ve enerji düzeyi gibi özelliklerinin mevsimsel değişimlerden olumsuz etkilendiği bilinmektedir.

Mevsimsel depresyonla başa çıkmak için…

• Gün ışığından mümkün olduğunca çok faydalanın.
• Ev ve iş ortamınızı yeteri kadar aydınlatın ve havalandırın.
• Düzenli spor yapın. Haftada 3 gün 30-40 dakika spor, kişinin vücuduna sağladığı fayda kadar psikolojisi üzerinde de etkilidir. Spora zaman ayırmak kişinin kendisini daha mutlu hissetmesine yardımcı olmaktadır.
• Uyku düzeninizi korumaya çalışın.
• Sağlıklı ve dengeli beslenin, karbonhidrat ve şeker tüketimini kontrol altında tutun.
• Destek kaynaklarını harekete geçirin.
• Sosyal yaşama, planlı şekilde zaman ayırın.

harika bi yazı
eline sağlık

merhaba bende çok mutsuzum hemde 3 aydır
4 yıllık ilişkim elimden kayıp gidiyor:25:

Nolmus bizim iliskilerimize hepsi pamuk ipligiyle bagli sanki..o kadar emek vermisin 4yil dile kolay..umarim duzelir..ama biseyler bitme sinyali verdimi bitiyo elden bisey gelmiyo malesef..umarim seninki duzelebilecek bi durumdadir..

Nolmus bizim iliskilerimize hepsi pamuk ipligiyle bagli sanki..o kadar emek vermisin 4yil dile kolay..umarim duzelir..ama biseyler bitme sinyali verdimi bitiyo elden bisey gelmiyo malesef..umarim seninki duzelebilecek bi durumdadir..

Umarım inşallah öyledir:43:
Allahım şu acıyı yaşatmasın bana:43:

çok çok mutsuzum
benim mutsuzluğumu bilseniz kendi mutsuzluğunuzl:30:a mutlu olursunuz

Back
X