bu aralar bana ne oldu anlayamadım ya sabır!!!!

gecmiş olsun rabbim acil şifa versin
elinde olan bir şey degil ki
sen gidip hastalıga yakalanmıyosun ki o seni yakalıyorkaydirigubbakcemile

gecen yıl 4.5 cm bendede kist vardı
doktor söylediğinde cok kaileye almadım gülme krizine girdim hatta
o kadar ki rahattım
ilaç verdi kullandım ama kontrole gittiğimde sinirlendirdi beni
girmedim yanına
gitti yada gitmedi umrumda degil peksempatiksalakcinni
o beni önemsesinboshayallersmile

sogan suyununda düşürdüğünü ögrenmiştim
bi dene istersen
kendinede yüklenip sıkma canını elinde olsa yaparmısın?kaydirigubbakcemile

Çok geçmiş olsun.

Boyun fıtığından bende bir zamanlar çok çektim.
İyi bir merkezde fizik tedavi öneririm.15 seans sonra çok farklı oluyor.
Siz kafanıza bu kadar taktıkça,gerilim ağrıları denen ağrılarınız artacak daha sakin olmalısınız.
Kistiniz hakkında detaylı bilgim yok ama jinekoloğunuzda söylemiştir çoğu kadın hayatının bir döneminde kist oluşur ve iyi huylu bu basit kistler ilaç tedavisi ile eritilir.

Biraz moral ve doktor takibi ile geçeceğini umuyorum.

nazar mı var acaba üzerinizde CADIARZUyeni evlilerde olur ya önceden böyle değilim demişsiniz.

gecmıs olsun cok cok..belki yenı evlısınız ya stresten falan olmustur..bılemıycem ama sıkıntı yapma esınde destekcın sonucta..zamanla umarım düzelırsın

aksilikler geldim mi üst üste gelir ya hep...
bir nazar okutun. pozitif enerji depolamaya çalışın. stres yapıp üzülmeyin. elinizde olan birşey değil.
çok geçmiş olsun. eşinizin de denemesini yapmış oldunuz hastalıkta sağlıkta yanınızdan aşkınızın tadını çıkarın:)

ahh elixir ağrılarını biliyorum........... benim de boynum sırtım beni öldürecek. doktora gittim 2 gün önce. duruş bozukluğundan kaynaklanıyormuş. böyle devam edersen kambur olursun dedi doktor :(((
geceleri bile ağrıyla uyanıyorum. bilgisayar başında ve masa başında çok durmaktan kaçın. doktor özellikle bilgisayar yüzünden oluyor bunlar dedi !

Arkadaşlar yazmış zaten çoğu şeyi,
bencede bir okutun kendinizi nazara karşı.
Stres olmamaya çalışın, kendinizi fazla yormayın.
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin.

hiçbiri çözülemeyecek sorun değil canım. Allah dermansız dert vermesin.. çok geçmiş olsun, moralini yüksek tut.. a.s.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ağrılar nasıl bilimiyorum ama benim de lisedeyken boynumun arkası ense tarafım çok fena ağrıyordu. Ağrı kesiciler falan fayda etmedi. Annem nazar duaları okumuştu öyle geçmişti, ilk okuduğunda bir kuş gibi rahatlamıştım birkaç gün sonra tekrar okudu tamamen geçti. Umarım öyle birşeydir geçer çabuk.

Back
X