sorun şu eşimin annesi ve ailesiyle istediği derecede sıkı fıkı olmamam. fakat çalışmadığım sürede her pazar ordaydık sabah kalkıp gece yatıya döneriz bazı haftalar c.tesi gider pazar döneriz..(bu gitmemiş h alimiz)şimdi çalışıyorum çocuğa k.validem bakıyor bu sebeple daha da borçlu hissediyor eşim kendini artık çocuğumuza bakıyolar die tabi tartışınca senin çocuğun deniliyor bana o ayrıı.her tartışmada eşim annesini arar anlatır akşamına konsey toplanır suçlu ilan edilirim bu seferde kayınpederim bana sen yalancısın dediii...eşime hep dedim arama anlatma k.valideme hep dedim duyma dinleme die biz kavgada ederiz barışırızda ama yok beni dinleyen hiç yok...görümcem ordan parladı sen kadir kıymet bilmiyosun die beni gözlemliyormuşşş.(bu arada 2 yıl şehir dışında büyük görümcemin evinde kaldı anlayın o kadar huzurlu bi aile)tartışırken yediğim hakaretin küfürün şiddetin bini bin para üstüne birde yalancı oldum çalış çalış tüm parayı kayınpederin çeksin çünkü maaş kartım onda (çekip eve veriyo )sanki ben çekemiyorum arabayı sat altınları sat parayı kayınpeder alsın biz siz die bişey yok ses çıkarırsan paragözsün yeni alınan ev kayınpederin üstüne ki onlarda aldı daha büyüğünü kayınvaldenin üstüne daha ne anlatayım içim şişti yineee
Maaş kartı nasıl KPde ya

Keşke en en en başından bu kadar taviz vermeseymişsiniz, isterseniz kendi ailenizden kimseniz olmasın çalışıyorsanız tamamdır. Küçük bir çocuğu da mahkeme zaten anneye verir heleki kız çocuğu.
En çok maaş olayıyla eşinizin tartışma sonrası annesini arayıp anlatmasına sinir oldum. Kaç yaşında yahu bu adam evlenmiş, baba olmuş öğrenememiş mi evin içinde olanın evin içinde kalması gerektiğini