bu aralar herşeymi üst üste gelir aralıksız hergün ağlıyorum.....

sorun şu eşimin annesi ve ailesiyle istediği derecede sıkı fıkı olmamam. fakat çalışmadığım sürede her pazar ordaydık sabah kalkıp gece yatıya döneriz bazı haftalar c.tesi gider pazar döneriz..(bu gitmemiş h alimiz)şimdi çalışıyorum çocuğa k.validem bakıyor bu sebeple daha da borçlu hissediyor eşim kendini artık çocuğumuza bakıyolar die tabi tartışınca senin çocuğun deniliyor bana o ayrıı.her tartışmada eşim annesini arar anlatır akşamına konsey toplanır suçlu ilan edilirim bu seferde kayınpederim bana sen yalancısın dediii...eşime hep dedim arama anlatma k.valideme hep dedim duyma dinleme die biz kavgada ederiz barışırızda ama yok beni dinleyen hiç yok...görümcem ordan parladı sen kadir kıymet bilmiyosun die beni gözlemliyormuşşş.(bu arada 2 yıl şehir dışında büyük görümcemin evinde kaldı anlayın o kadar huzurlu bi aile)tartışırken yediğim hakaretin küfürün şiddetin bini bin para üstüne birde yalancı oldum çalış çalış tüm parayı kayınpederin çeksin çünkü maaş kartım onda (çekip eve veriyo )sanki ben çekemiyorum arabayı sat altınları sat parayı kayınpeder alsın biz siz die bişey yok ses çıkarırsan paragözsün yeni alınan ev kayınpederin üstüne ki onlarda aldı daha büyüğünü kayınvaldenin üstüne daha ne anlatayım içim şişti yineee

Maaş kartı nasıl KPde ya:53: Ya da neden onda demeliyim sanırım:53::53:
Keşke en en en başından bu kadar taviz vermeseymişsiniz, isterseniz kendi ailenizden kimseniz olmasın çalışıyorsanız tamamdır. Küçük bir çocuğu da mahkeme zaten anneye verir heleki kız çocuğu.

En çok maaş olayıyla eşinizin tartışma sonrası annesini arayıp anlatmasına sinir oldum. Kaç yaşında yahu bu adam evlenmiş, baba olmuş öğrenememiş mi evin içinde olanın evin içinde kalması gerektiğini:50:

Bendae onu diyecektim.. neden kayınperde maaş kartı. :53:
aldığımız evin taksidi ödeniyor benim maaşla oda çekip oraya veriyor gerçi bundan öncede eşimdeydi kart :)) hem bende olsa nolurki dilendiğin gibi kullanamadıktan sonra çalışma otur diyenler var çalışmaya başlayalı 8 ay oldu önceleri evdeydim daha berbattı o günler hatırlamak dahi istemiyrum bütün gün evde kimseye gidememk kimse gelmiyo ki yok zaten bütün gün duvarlara bak ağla dur o yüzden diyorum sakın sakın uzak bir yere evlenmeyin ve bi taraf alttan alsın safsatalarına da kanmmayın alttan ala ala bakın altta kaldım ben

Maaş kartı nasıl KPde ya:53: Ya da neden onda demeliyim sanırım:53::53:
Keşke en en en başından bu kadar taviz vermeseymişsiniz, isterseniz kendi ailenizden kimseniz olmasın çalışıyorsanız tamamdır. Küçük bir çocuğu da mahkeme zaten anneye verir heleki kız çocuğu.

En çok maaş olayıyla eşinizin tartışma sonrası annesini arayıp anlatmasına sinir oldum. Kaç yaşında yahu bu adam evlenmiş, baba olmuş öğrenememiş mi evin içinde olanın evin içinde kalması gerektiğini:50:

5 yıldır bu böle birtek kavga değilki her ne olursa annesine danışır ana oğul mucuk mucuk bi yanında yatırmaz yani

sebep yaratıyolar canım ya benim ki tartışmak istesin yeterki buluyo bi bahane gözümün içine baka baka evi mutfağı dağıtıyo napıyosun dediğimde adam olursan yapmam diyo çıldırmamak elde değil size saçma gelebilir ama inanın hiç abartmıyorum

canım yaşadıkalrın zor ama belki bu bi süreçtir düzeliceğine inanıyomusun yani yada ben eşimi artık hiç sevmiyorum onsuz mutlu olurum daha iyi olrm diyebiliyomusun

bilemiyorum.bu olayı başka biri sana yazsa sende yolları ayır dersin diye düşünüyorum.eşimi sevmiyorum demenden dolayı,eşinin dengesiz tavırlarından,ailesinin aşırı müdahaleciliğinden,akrabalar,gurbet hepsi üst üste gelmiş.eğer şimdi harekete geçersen ileride tekrar hayat kurabilirsin.çalışan biri olduğundan eve ve çocuğuna bakabilirsin.en azından azıcık aşım kaygısız başım dersin.bebeğin sorunsuz kavgasız bir ortamda büyür.senin mutsuz olduğunu anlıyordur kızında.dünyaya bir kere geliyoruz.en güzel hayatı yaşamak senin hakkın değil mi.boşanmaktan korkma lütfen.herkes boşanıyor.annen kardeşin ve kızınla tekrar hayat kurabilirsin.yapamam,gücüm yok deme.güçlü biri olmasan bunlara katlanamazdın onca yıl.sen sadece gelecekten korkuyorsun.ama daha kötü ne yapabilir ki eşin sana.şiddet mi uygulayacak zaten uygulamış,küfür mü edecek zaten etmiş,maaşına mı el koyacak zaten koymuş.eviniz bile kendi adınıza değil.kayınpederinin adına.ilerde Allah korusun eşin vefat etse o evin senin maaşınla ödendiğini kanıtlamak için bir sürü dava açman gerekecek ve bunların ispatı zordur.herşeyi ayrıntılı olarak düşün.her evlilikte sorunlar olur,bazen karşılıklı hakaretler de olur ancak bu konu aylarca sürüyorsa geçmiyor ve katlanarak artıyorsa dur demenin vakti gelmiştir.son kez kızın için şans ver.senin ne kadar kararlı olduğunu görsün.eğer değişmiyorsa gerçekten bitir.ileride daha mutlu olacaksın,korkma.

bilemiyorum.bu olayı başka biri sana yazsa sende yolları ayır dersin diye düşünüyorum.eşimi sevmiyorum demenden dolayı,eşinin dengesiz tavırlarından,ailesinin aşırı müdahaleciliğinden,akrabalar,gurbet hepsi üst üste gelmiş.eğer şimdi harekete geçersen ileride tekrar hayat kurabilirsin.çalışan biri olduğundan eve ve çocuğuna bakabilirsin.en azından azıcık aşım kaygısız başım dersin.bebeğin sorunsuz kavgasız bir ortamda büyür.senin mutsuz olduğunu anlıyordur kızında.dünyaya bir kere geliyoruz.en güzel hayatı yaşamak senin hakkın değil mi.boşanmaktan korkma lütfen.herkes boşanıyor.annen kardeşin ve kızınla tekrar hayat kurabilirsin.yapamam,gücüm yok deme.güçlü biri olmasan bunlara katlanamazdın onca yıl.sen sadece gelecekten korkuyorsun.ama daha kötü ne yapabilir ki eşin sana.şiddet mi uygulayacak zaten uygulamış,küfür mü edecek zaten etmiş,maaşına mı el koyacak zaten koymuş.eviniz bile kendi adınıza değil.kayınpederinin adına.ilerde Allah korusun eşin vefat etse o evin senin maaşınla ödendiğini kanıtlamak için bir sürü dava açman gerekecek ve bunların ispatı zordur.herşeyi ayrıntılı olarak düşün.her evlilikte sorunlar olur,bazen karşılıklı hakaretler de olur ancak bu konu aylarca sürüyorsa geçmiyor ve katlanarak artıyorsa dur demenin vakti gelmiştir.son kez kızın için şans ver.senin ne kadar kararlı olduğunu görsün.eğer değişmiyorsa gerçekten bitir.ileride daha mutlu olacaksın,korkma.

benimle bu kadar yakın ilgilendiğin için çok teşekkürler kendi adıma aldığım birçok karar var inşallah uygulayabilirim sanırım bu kadar dertten dolayı benim kendime bile inancım kalmamış kendi ailem kararını sen ver sana müdahale etmek istemeyiz fakat kararın ne olursa arkandayız şuda bir gerçek böyle bir evlilik sürmez böyle hayat geçmez diyorlar zaten ailemde böle düşünmeseydi heralde yaşamak için kızımdan başka bir nedenim kalmazdı kızımda hep sölüyo zaten neden ağlıyosun baba neden anneme bağırıyosun gözyaşlarımı kendi siliyo miniğim sonrada onuda üzdüğüm için ağlamaya başlıyorum bu evlilik böyle giderse yavrumun hayatını olumsuz etkileyecek bunun bilincindeyim bütün iş eşimde ailesi ve bizi(kızımla ben)ayrı tutacak asıl ailesinin biz olduğunu kabul edecek başka yolu yok....

ev neden kayınpederinin üstüne üstelik senin ödediğin ev,peki bütün bu para meselesini bir kenara koysan eşinle huzurlu olurmusunıuz?yani tek sorun bunu eğer buysa, senin benim meselesine girmeyin çünkü evlilikde senin benim olmaz...tek mesele buysa tartışmaya girme huzurun için,erkekler birazda kendisine huuzur veren kadını sever,yani biraz gönlünü fethetmeye çalışsan çocugun için...kv kp olayınıda takma kafana nasılsa çalışıyomussun nadir görüyosundur zaten...

ev neden kayınpederinin üstüne üstelik senin ödediğin ev,peki bütün bu para meselesini bir kenara koysan eşinle huzurlu olurmusunıuz?yani tek sorun bunu eğer buysa, senin benim meselesine girmeyin çünkü evlilikde senin benim olmaz...tek mesele buysa tartışmaya girme huzurun için,erkekler birazda kendisine huuzur veren kadını sever,yani biraz gönlünü fethetmeye çalışsan çocugun için...kv kp olayınıda takma kafana nasılsa çalışıyomussun nadir görüyosundur zaten...

ev neden onun üstüne hiç bir mantıklı açıklaması yok bilmiyorum ki bizim sorunumuz sadece onun ailesi de değil biz bambaşka kafa yapılarına sahibiz en küçük örnek bir markete gittiniz eğer ondan önde yürüyüp markete girersem vay halimeee huzur derken huzurlu değilim ki huzur vereyim ağzı o kadar kalabalıktırki kelimeler boğazına dizilir kalırsın

ev neden onun üstüne hiç bir mantıklı açıklaması yok bilmiyorum ki bizim sorunumuz sadece onun ailesi de değil biz bambaşka kafa yapılarına sahibiz en küçük örnek bir markete gittiniz eğer ondan önde yürüyüp markete girersem vay halimeee huzur derken huzurlu değilim ki huzur vereyim ağzı o kadar kalabalıktırki kelimeler boğazına dizilir kalırsın

anladım biraz da kültür çatışması galiba,evlilik gemisi malesef hep birinin kürek sallamasıyla yürüyo,bu evliliktede kürek sallamak galiba size düşmüş,eğer bırakırsanız duracak gemi..ozaman hayatınız dahamı güzel olur bilemem.. ama birde şu var bazı erkekler ailelerinin el üstünde tutulmasını istiyor sende galiaba eşine kv kp ini sevmediğini belli etmişsin buda sana negatif bakmasına sebep olmuş, sonra maddi konulara girmen de ona ters tepmiş.. hani diyorum belki farklı teknikler denesen birde, suyundan gitme gibi belki sen onu mutlu etsen,belki oda seni eder.. en azından yavrun için fedakarlık yapsan,o nun üzülmesine çok üzüldüm,o ne senden vazgeçer nede babasından..

sabır acıdır,meyvesi tatlıdır...

anladım biraz da kültür çatışması galiba,evlilik gemisi malesef hep birinin kürek sallamasıyla yürüyo,bu evliliktede kürek sallamak galiba size düşmüş,eğer bırakırsanız duracak gemi..ozaman hayatınız dahamı güzel olur bilemem.. ama birde şu var bazı erkekler ailelerinin el üstünde tutulmasını istiyor sende galiaba eşine kv kp ini sevmediğini belli etmişsin buda sana negatif bakmasına sebep olmuş, sonra maddi konulara girmen de ona ters tepmiş.. hani diyorum belki farklı teknikler denesen birde, suyundan gitme gibi belki sen onu mutlu etsen,belki oda seni eder.. en azından yavrun için fedakarlık yapsan,o nun üzülmesine çok üzüldüm,o ne senden vazgeçer nede babasından..

sabır acıdır,meyvesi tatlıdır...

ben şöyle düşünüyorum huyundan suyundan giderim hep zaten ağzımdan çıkacak lafın neler doğuracağını hesaplar öyle konuşurum hep tedirginim ve bu şekilde yaşamak inanın çoook yoruyor insanı çalışmaya başladığımdan beri hafta içi gitmeye başlladık ve ben derim eşime gidelim die tel açarım bu kezde bana diyoki pazar günü yemek hazırla çağır ya benim bi pazarım var zaten c.tesi bile çalışıyorum ben hangi ara temizlik çamaşır vs. bunları yapayımda birde yemekli misafir ağırlıyaym motor takılı değil ya bana yani demek istediğim ben verici oldukça daha fazlasını istediler daha fazla daha fazla artık yoruldum o nedenle ne derse desinler ne yaparlarsa yapsınlar umrumda bile değil bundan böle benden güler yüz bile göremeyecekler işlerine gelirse kp.,me tamam işten çıkıyorum çocuğuma ben bakıcam dediğimde öle şey olmaz ev ödüyosunuz oğlum nasıl yapsın tek başına derken iyiydi o zaman birazda onlar alttan almayı öğrenecekler......

ben şöyle düşünüyorum huyundan suyundan giderim hep zaten ağzımdan çıkacak lafın neler doğuracağını hesaplar öyle konuşurum hep tedirginim ve bu şekilde yaşamak inanın çoook yoruyor insanı çalışmaya başladığımdan beri hafta içi gitmeye başlladık ve ben derim eşime gidelim die tel açarım bu kezde bana diyoki pazar günü yemek hazırla çağır ya benim bi pazarım var zaten c.tesi bile çalışıyorum ben hangi ara temizlik çamaşır vs. bunları yapayımda birde yemekli misafir ağırlıyaym motor takılı değil ya bana yani demek istediğim ben verici oldukça daha fazlasını istediler daha fazla daha fazla artık yoruldum o nedenle ne derse desinler ne yaparlarsa yapsınlar umrumda bile değil bundan böle benden güler yüz bile göremeyecekler işlerine gelirse kp.,me tamam işten çıkıyorum çocuğuma ben bakıcam dediğimde öle şey olmaz ev ödüyosunuz oğlum nasıl yapsın tek başına derken iyiydi o zaman birazda onlar alttan almayı öğrenecekler......

Ah canım nediyim ki sana 5 yıldır okadar çok taviz vermişsin ki onlara düşün yani bir kayınpeder gelınıne hayır çalısıcaksın desin!!
bir kızın var boşan diyemem hayat okadar kolay değil gerçekten sonra pişman olmakta var.
yaşadığınız şeyler eşinizdende soğutmuş sizi.
ama bundan sonra kendınıze çeki duzen verın surat asarak değil istemediğiniz şeyleri asla yapmayarak gösterın kendınızı.
ne olursa olsun bır ınsanın maaşı özelidir.kayınpederının senın maaşını bılmeye hakkı ne.
Allah göstermesın eşinize birşey olsa aldıgınız ev bıle sızın ustunuze olmazken ne talep edebılıceksınız ki?
evi eşinizle sizin üzernize yaptırın maaş kartınızıda usulune uygun olark alın!!!
Pazar yemeği içinse hayatım ben bu haftasonu müsaait değilim birdahaki haftayı ayarlamaya çalışıorum die kıvırın!
benım kv benım cok dik başlı ve başıma buyruk oldugumu soyler hep ama kımse bana ıstemeddıgım seyleri yaptıramaz.tartışmalar çıkar ama susup içime atmamdan iyidir.

Canım kusura bakma ama resmen köle yerine konmuşsun, para kazanmak zorundasın onları ağırlamak zorundasın ama hiç bir hakkın saygınlığın yok.. Lütfen artık şu insanları indir tependen

normalde böyle yorumlar yapmamaya çok dikkat ederim amaaaa sana yazıcam artık çok üzüldüm durumuna..
al kızını çek git....
zaten mahkeme sana verir çocuğu...
eşinde seni sindirmiş şimdiye kadar yine korkutmaya çalışıyo...
kulak asma dağ başı değil artık hiçbiyer..
hak var hukuk var...
maaş kartına gelince bi arkadaşında söylediği gibi yeni maaş kartı çıkarttır kendine...
yuh diyorum artık...

madem şimdiye kadar alttan alma tekniğini denedin hep kaybettin,ozaman şimdi diğer tekniği dene...deli deliyi görünce değneğini saklarmış.... bakarsın bu teknik tutuverir nasılsa diğer türlüde mutsuzsun..çek git demicem, o yavrucağın bi günahı yok...​

madem şimdiye kadar alttan alma tekniğini denedin hep kaybettin,ozaman şimdi diğer tekniği dene...deli deliyi görünce değneğini saklarmış.... bakarsın bu teknik tutuverir nasılsa diğer türlüde mutsuzsun..çek git demicem, o yavrucağın bi günahı yok...​

şimdilik ses seda yok kız kardeşim burda 5 gün sonra gidecek sonra nolucak görücez şuanda ikimizde patlamaya hazır bomba gibi dolanıyoruz fakat kız kardeşim bu durumdan çok rahatsız o nedenle asıl konuşmayı kardeşim gidince yapıcam bu arada hala yeni ev için ona buna bakıyo bana soruyo hangisini beğendin hangisi olsun benim gözüm ev mi görüyoki yani adam alışmış kavga dövüş kadın burda gitmiyo hepsini yutuyo sünger çekiyo artıkkk yoooooook burdaki yorumlarıyla bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler hepinizden destek aldım artık kendimi daha iyi hissediyor ve güveniyorum saygı beklemem için önce ben kendim kendime saygı duymalıyım artık yepyeni bir ben yaratıcamm...işlerine gelirse

Back
X