Bu aralar kendini benim gibi çirkin ve mutsuz hisseden var mı???

taurus001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
44
0
36
Diğer
Hep güzel olduğum konusunda sözler duymuşumdur hayatımın her döneminde erkekler tarafından beğenilmişimdir.ama gel gör ki ben kendimi artık iyi hissetmiyorum alışverişe çıkıp bişeyler alasım gelmiyor,sanki ne yapsam ne giysem güzel olmuyormuşum giib geliyor.172 cm boyunda 67 kiloyum ama gözüme dev anası gibi görünüyorum.içimden kendime bakmak gelmiyor.çok sıkıldım kendimden galiba:(

Hep güzel olduğum konusunda sözler duymuşumdur hayatımın her döneminde erkekler tarafından beğenilmişimdir.ama gel gör ki ben kendimi artık iyi hissetmiyorum alışverişe çıkıp bişeyler alasım gelmiyor,sanki ne yapsam ne giysem güzel olmuyormuşum giib geliyor.172 cm boyunda 67 kiloyum ama gözüme dev anası gibi görünüyorum.içimden kendime bakmak gelmiyor.çok sıkıldım kendimden galiba:(

kilo verebilirsin.herkesin böyle dönemleri oluyor.benimde olmuştu.

Ailemle yaşıyorum olmuyor bir düzen.ne plan yapabiliyorum ne birşey üstüne bir de küçük bir yerde yaşıyorum.işe git gel.zayıflame konusunda sıkıntım yok diyetin sonucunu alıyorum yapınca ama onu bile yapmaktan sıkılıyorum kendimden sıkıldığım için ceza giib sürekli ağzıma bişeyler tıkıyorum sanki kendime ceza veriyorum.

Güzel olduğunu söylüyorlarmış, en önemlisi de erkekler beğeniyormuş.

Güzelsin lafı edilmemiş biri olarak merak ettim, kendini güzel hissetmen için daha ne olması gerekiyor? Üstelik beğenilmiyorum da.

bende buaralar kendimi beğenmiyorum cirkin değilde mutsuz şanssız hissedyorum sanki hic mutsuz olamicak gbi hissedyorumm :(

Güzel olduğunu söylüyorlarmış, en önemlisi de erkekler beğeniyormuş.

Güzelsin lafı edilmemiş biri olarak merak ettim, kendini güzel hissetmen için daha ne olması gerekiyor? Üstelik beğenilmiyorum da.

%200 katiliyorum, bana da daha once hic guzelsin diyen birisi olmadi. Erkeklerin begendigini de zannetmuiyorum.

başlığı okur okumaz aha rainstar gelmiş dedim ama değilmiş belkide yeni bir üyelik almıştır size hiç bişi diyemiyorum 152 boyda ve 62 kilo ve kendini dünyanın en güzel kadını hisseden birisi olarak diyecek hiç bişe bulamıyorum:)))))

Boyunuza göre kilonuz çok abartılacak kadar fazla değil ama vermeniz gereken 5 kilo falan var sanırım çok rahat verebilirsiniz.

bence boyunda kilon da gayet iyi..dert edilecek bir durum yok..bence senin mutsuzluğun kendini boşlukta hissetmenden kaynaklanıyor.. bir uğraş edin kendine bak nasıl mutlu oluyorsun

sonbahar depresyonu olabilir ben de biraz senin gibi hissediyorum
spor çok iyi geliyor

beeennnnnn.... kendimi çok kötü hissediyorum bu aralar... Allah affetsin sanki çok çirkinmişim gibi hissediyorum kendimi, sanki kimse beğenmiyomuş gibi....

Anlıyorum seni, ara sıra bana da oluyor böyle şeyler, ama sonra geçiyor, seninki de geçer gider, merak etme.:31:

Back
X