Saç Rengi ve Saç Boyama bu aralar saçlarım çok sık dökülüyor ve şampuan sorunu....

dmr_eda06

nerdeysen bir haber gönder diğer yanım sende kaldı
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
123
41
298
selam kızlar bu aralar saçlarım anormal dökülüyor acaba mevsimsel mi?
artık kullanacak şampuanda bulamıyorum saçlarım ince telli ve anormal yağlı.bakıyorum şampuanlara çok yogun köpürüyor buda iyice gözümü korkutuyor.tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim...

valla canım ben bu sorunumu önceki gün hallettim şükür...benimde ince telli ve yağlı dehşet dökülüyodu kel kalcam die korkuyodum denemediğim şampuan kalmadı.en son şampuan olarak gliss aldım saç kremini kullanmıyorum iyice döküyor saçı.baktım gene yok yok dökülüyor.aktara gittim snra bana mecitefendinin karışık bakım yağını verdi.mucize gibi bişi.önceki gün yaptım.şuan dökülme durdu.inş.böle devam eder :))

maşallah kardeşim.bende ysabuna başladım sarı dogal balıkesirden gelen bi sabun oda etkili oluyo bi ara denedim ama saçlarım tam temizlenmiyor.uygun bi şampuan istiyorum ama sanrım yok:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…