• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm ben ne yapacağım 😔

Ben böyle adamları hiç anlamıyorum, elbette çalışan ayakları üzerinde duran sağlam bir kadınla evlenmek istemesi çok normal ama madem yanındaki kadını bu anlamda yeterli bulmuyorsun o zaman ayrıl yani ne gerek var asalak falan demeye, madem sen çok süpersin ve daha iyisini hak ediyorsun niye asalak bulduğun biriyle beraber kalmaya da devam ediyorsun. Hem amacına ulaşmaya çalışmıyor hem karşısındaki kadına gereksiz bir psikolojik baskı yapıyor

İnşallah en güzel işi bulursunuz..benim iş konusunda sıkıntım olmuyor ama girdiğim işte de bu sorunlarım yüzünden duramıyorum bir sürü iş değiştirdim ama benim elimde olan bir şey değil ki elimden gelen çabayı gösteriyorum 😔majör depresyon tedavisi gördüm aslında çok ilaç da kullandım sosyal fobiye de verilen ilaçlar fayda etse ederdi diye düşünüyorum ben kendi mi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum hani çalıştığım insanlarda sorun var desem kendi arkadaş çevrem de de iş ortamında da yıllardir bu soruları yaşıyorum 😔 onemsenmiyorum dikkate alınmıyorum bir ortamda ben yokmuşum gibi davranıyorlar neden oluyor bilmiyorum ama
Hayır etmeyebilir. Ben senelerdir anksiyete tedavisi görüyorum bazen anksiyete için kullandığım ilaç anksiyeteye bile iyi gelmiyor yanında daha iyi tesir etmesi için başka ilaç veriliyor. Değersizlik hissi bence dikkate alınmalı. Gerekirse doktor doktor gezin yine de önce kendinizi iyileştirmenin yolunu bulun. Önce siz iyi olun ki sağlıklı tercihler yapıp sağlıklı insanlarla karşılaşın

Canim sen kendini bu sekilde asagiladigin ve sevmedigin surece bu durun hep boyle surecek . Cevrendeki insanlar seninle konusmuyorsa konusmuyor. Belki debsenin kafa dengin degiller. Bu ne onlari ne de seni kucultur
Rahat davranabildigin kendini kasmadigin insanlarla tanismaya ihtiyacin var ama once kdndine guvenmelisin

Kendini sev biraz
Seni oldugin gibi kabul etmeyen insanlari da hayatindan uzaklastir
Ben oz annem bana boyle hissettirdigi icin mesafe koymus biriyim
KEndini rahat hissedebildigin enerjinin uyustugu bir psikolog bulmalisin
Kendine birden fazla sosyal aktivite bulmalisin
Bunlar gececek zamanla
Ama sen kendini sevemezsen hayatta bir adim ileri gidemezsin

Canim sen kendini bu sekilde asagiladigin ve sevmedigin surece bu durun hep boyle surecek . Cevrendeki insanlar seninle konusmuyorsa konusmuyor. Belki debsenin kafa dengin degiller. Bu ne onlari ne de seni kucultur
Rahat davranabildigin kendini kasmadigin insanlarla tanismaya ihtiyacin var ama once kdndine guvenmelisin

Kendini sev biraz
Seni oldugin gibi kabul etmeyen insanlari da hayatindan uzaklastir
Ben oz annem bana boyle hissettirdigi icin mesafe koymus biriyim
KEndini rahat hissedebildigin enerjinin uyustugu bir psikolog bulmalisin
Kendine birden fazla sosyal aktivite bulmalisin
Bunlar gececek zamanla
Ama sen kendini sevemezsen hayatta bir adim ileri gidemezsin
İnsanlar da sorun yok ki yıllardır girdiğim her ortam da her iş yerinde bunu yaşıyorum sorun bende ama neden böyle oluyor neden yok sayılıyorum neden onemsenmiyorum anlamıyorm gözlerinin içine bakarım benimle konuşsunlar göz teması kursunlar diye ..benide sohbete dahil etsinler diye böyle olunca da hiç konuşmak istemiyorum ve sanırım ben sohbet etmeyi bilmiyorm ne konuşacağımi bilmiyorm konuşmaya çalışınca sanırım saçmaliyorum insanlar ne güzel sohbet ediyorlar zeki espriler yapıyorlar ben biri bir şey sorunca ne cevap versem diye düşünüyorum bilmiyorm yani ama sorun bende bunu biliyorum 😔

İnsanlar da sorun yok ki yıllardır girdiğim her ortam da her iş yerinde bunu yaşıyorum sorun bende ama neden böyle oluyor neden yok sayılıyorum neden onemsenmiyorum anlamıyorm gözlerinin içine bakarım benimle konuşsunlar göz teması kursunlar diye ..benide sohbete dahil etsinler diye böyle olunca da hiç konuşmak istemiyorum ve sanırım ben sohbet etmeyi bilmiyorm ne konuşacağımi bilmiyorm konuşmaya çalışınca sanırım saçmaliyorum insanlar ne güzel sohbet ediyorlar zeki espriler yapıyorlar ben biri bir şey sorunca ne cevap versem diye düşünüyorum bilmiyorm yani ama sorun bende bunu biliyorum 😔
ONlarin sohbet ettigi konular ilgini cekmiyor olabilit yada rahat edemiyorsundur
Sen rahat olabilseydin illaki sohbete dahil olabilirdin olay ozguven ve rahatlikla ilgili
Ayrica ayni isyerindeki insanlar birbirine karsi cogunlukla samimi degildir cok nadir samimi dostluklar cikar
Genelde dedikodu doner
Farkli farkli kitaplar oku iendini gelistir
Yeni arksdsslar edinmek icin ugras
Konusmak ve sohbet edebilmek icin kendinibzorla
Uzerine gitmelisin bunun
Ve kendini yetistirdiginde ornegin okudugun birnkitaptan yada yaptigin bir arastirmadan bahsettiginde insanlarin ilgisini cekeceksin
Kendine birseyler katmalisin is disinda da

Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...mesela kendi aralarında konuşuyorlar benimle konuşan olmuyor yada beni sohbete dahil eden olmuyor bende gidip katılmamıyorum sohbete böyle olunca sessiz kalıyorum buda dikkate alınmamama yokmuşum gibi davranılmasına sebep oluyor.. birbirleriyle sohbet ederlerken gözlerinin içine bakıyorum beni de onemsesinler benimle de göz teması kursunlar diye ben hangi ortama girersem gireyim bu sorunu yaşıyorum 😔bu konuda sorun bende biliyorum cunki ben bunu kendimi bildim bileli yaşıyorum ve bu düzelmez bunu kabul ettim artık.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım ben 😔 doğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık 😔

Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...mesela kendi aralarında konuşuyorlar benimle konuşan olmuyor yada beni sohbete dahil eden olmuyor bende gidip katılmamıyorum sohbete böyle olunca sessiz kalıyorum buda dikkate alınmamama yokmuşum gibi davranılmasına sebep oluyor.. birbirleriyle sohbet ederlerken gözlerinin içine bakıyorum beni de onemsesinler benimle de göz teması kursunlar diye ben hangi ortama girersem gireyim bu sorunu yaşıyorum 😔bu konuda sorun bende biliyorum cunki ben bunu kendimi bildim bileli yaşıyorum ve bu düzelmez bunu kabul ettim artık.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım ben 😔 doğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık 😔

İlk 1-2 hafta hissettiğin şeyleri herkes hissediyor yaşıyor. Rahat ol kendin ol. Azarlayan doktorları arama muhattap olma. Millet seni görmüyor çünkü seni tanımıyor sen işine gücüne odaklan 1 sene çalış bakalım sonra nasıl mutlu olursun
O doktorları aramak zaten benim yaptığım iş 😔

Back
X