bu aralar uyku problemi yaşayan var mıııı

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
905
325
18
21
arkadaslar uyku problemi yaşayan var mı hiç bu sıralar. gece uyku tutmuyor şu an bunu gecenin dördünde yazıyorum mesela sabahta öğlene gelmeden kalkamıyorum. güncel bir şeyler mi var retro metro yaşayan var mı yahu

Gece dörtten sonra uyuduğum zaman bütün gün yorgun oluyorum ve günüm çok verimsiz geçiyor. Ama yıllarca alışmışım, geç yattığım için kolay kolay uykumu düzene koyamıyorum. Yine de elimden geldiğince erkenden uyumaya çalışıyorum bazen de bugünkü gibi olmuyor

Son düzenleme:
Yemişim retrosunu şu kurallara uymadığım dönem uyku problemi çekiyorum.

-Haftada 1-2 gün sabah 5-6da uyanmak
-Magnezyum
-Uyumadan önce süt ürünü tüketmek
-Karanlıkta ekrana bakmamak (karanlık ile uyku tetikleleyici olmalı o denge asla bozulmamalı)
-Serbestsem bir gün uykusuz kalıp ertesi gün akşam erken uyku geliyor; sabahta 5-6da uyanınca o hafta uyku düzene oturuyor
-Telefonuma akşam belirli saatten sonra kızıl ağırlıklı ekran filtresini otomatik oluşturan uygulama indirmek
-Sabahları uyanma saatini 10-11i asla geçmemek için "Alarmy" veya "Alarm clock" gibi erteleme izni vermeyen alarmı durdururkan zihni açıcı oyun/matematik sorusu vb. yaratıcı şeyler sunan ve uyanma konrolü yapan uygulamalar kullanıyorum.
- 2 bardak kefir içince 1 saat içinde uyuyorum.

Son düzenleme:
Retro mu metro mu bilmem ama delirmek üzereyim uykusuzluktan artık uyumak istiyorum bütün gecedir ayaktayım

ben de sadece okul açıldığında düzenli yatıp kalkabiliyorum

ben telefona çok bakıyorum ya ondan uyuyamıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…