Allah akıl vermiş araştıralım öğrenelim geliştirelim diyeAllah'in işini onlar daha mi iyi biliyormus
Haklılık payı olabilir ancak insanlar bu sebepten ötürü israil mallarını kullanmayı bırakmaz.
Neyse konu epey uzun. Bu sadece üremekle alakalı bir sey değil. Konu derin. O kadar uzun yorum yapamicam.
Orkid kullanmayın kotex kullanın o zaman daha kaliteli
Tabii ki oyle. Is tedbir almaya gelirse onlardan daha once alinmasi gerekenler var. Tedbir bizden gerisi Allahtan.Allah akıl vermiş araştıralım öğrenelim geliştirelim diye
Kimi iyiye kullanır kimi kötüye
Kader dediğimiz şey bizim seçimlerimize bağlıdır birazda
Bu konu kapanır... israil malı olması haricinde bütün deterjan şampuan paket ürünlerin zararlı olduğuna inanıyorum.. ama kurtulmak o kadar kolay değil onlardan
Aynı metni ben 20 yıl öncede okudum. Hep aynı terane.
Birde moda gibi bu metin facede geçen hafta yayılmıştı.
Orkide ilk çıktığından beri kullanırım.
2 çocuk biri korunurken. Yani inanmayın.
Mesele kısırlık değil ki , burda arkadaş bu örnek üzerinde durmuş ama çığ gibi artan kronik hastalıkların hepsinde payı var bu katkı madde yuvalarının. Alerji astım tansiyon şeker kanser polikistik over ve daha bir çok hastalığın hepsinde payı var paket ürünler ve katkı maddelerinin.
Evet kotex de güzel ama o da İsrail malıydi sanki
Çamaşır suyuna maalesef ki alternatif bulamadım ben. Ama mutfakta elde yıkama için sabun kullanıyorum makineye karbonat limon tuzu sirke limon atıyorum bulaşıkta, çamaşırda beyazlara çamaşır sodası kullanıyorum. Şampuan duş jeli yerine doğal zeytinyağlı sabun (marka istersen özelden mesaj atabilirsin) diş macunu yerine de misvak kullanıyordum ama malesef o da beyazlatmıyor tam . Hatta sigara yerine tütün alıyordum ama o da çok acı geldiği için devam edemedimİşte bu yüzden bitkisel ürünlerden tavsiye istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?