Bu arkadaşım ne yapmaya çalışıyor bana bir akıl verin kızlar

E
Ayy çok sağol canım valla çok iyi anlamışsın beni benim zoruma giden yüzüme gülüp arkamdan işler çevirmesi sanki kocam benle zorla evlenmiş beni istemiyor her an kapının önüne koyacak biriymiş gibi konuşuyor benim sürekli psikolojimi bozuyor
Ee geldimi bugünde kapıya. Görüstünüzmü

Çocukmusun sen?
O aşırı şişko kendini güzel sanan diye hitap ettiğin kadından hiç farkın yok.

Ayrıca ne biçim ilişkileriniz var? 2 kadın bir araya gelip kimin kocası kime yakışıyor diye muhabbet mi olur ya? Çok mu boş vakitleriniz var?
Bunca şeye rağmen yakamı bırakmıyor diyip görüşmeye devam ediyosun? Alsınlar elinden o yakışıklı sempatik kocanı da gör sen.

Çocukmusun sen?
O aşırı şişko kendini güzel sanan diye hitap ettiğin kadından hiç farkın yok.

Ayrıca ne biçim ilişkileriniz var? 2 kadın bir araya gelip kimin kocası kime yakışıyor diye muhabbet mi olur ya? Çok mu boş vakitleriniz var?
Bunca şeye rağmen yakamı bırakmıyor diyip görüşmeye devam ediyosun? Alsınlar elinden o yakışıklı sempatik kocanı da gör sen.
Nasıl farkım yok ya ben yapmadım bu muhabbetleri ben sonradan duyuyorum tepki gösterince mi suçluyum evet bırakmıyorlar araya kocalarını koyup benimle barışmak istiyorlar ben demedim o dedi diye birbirlerine atıyorlar burda herşeyden bir haber olan benim ben kimin şuçlu olduğundan emin olsam parçalıcam ama çocuklarının üstüne yeminler ediyorlar kimse alamaz benim kocamı senin de beni suçlaman çok saçma

Nasıl farkım yok ya ben yapmadım bu muhabbetleri ben sonradan duyuyorum tepki gösterince mi suçluyum evet bırakmıyorlar araya kocalarını koyup benimle barışmak istiyorlar ben demedim o dedi diye birbirlerine atıyorlar burda herşeyden bir haber olan benim ben kimin şuçlu olduğundan emin olsam parçalıcam ama çocuklarının üstüne yeminler ediyorlar kimse alamaz benim kocamı senin de beni suçlaman çok saçma

Bu muhabbetleri kocalarına anlatmakla tehdit et madem. Bak bakalım nasıl dize gelecekler.
Sen her seferinde barışırsan yüz bulup astarını da istiyorlar demek ki.

Biri benim hakkımda böyle konuşsa isterse kapıma gelip kendini kessin, görüşmem.

Kimse hakkında da "kendini güzel sanıyor" demem, normali insanın kendini beğenmesidir zaten. Aksi durumda sizin gibi "o benim kocama göz koydu, şu benim hakkımda konuşmuş" diye kafaya takıp bir derdim var forumuna konu açacak kadar sinirlerim bozulurdu.

Öyle arkadaş olmaz. Eşleriniz aynı yerde çalışabilir, onlar arkadaş olarak kalsın, siz mesafeli olun. Evinize de almayın!

Kilolu bayanlardan acayip hoşlanan erkeklerde var yalnız... . Belki eşiniz gerçekten bakmıştır emin olmayın

Bu tip benimde arkadaşım var birtürlü bırakmıyor pesimi psikolojik oyun oynar gibi sınır oluyorum bitane mesaj bile atınca çıldırıyorum siz haklisiniz bence böyle yüzsüzlere haddini bildircen yoksa tepene çıkıyorlar.

Yok sabah mesaj atmış eşim evdeydi dün gelmez bugün gelebilir
Benim karşı komşumdanmı bahsediyorsun acaba:) oda kilolu baya ama yüzü güzel 2de çocugu var. Kocasi ise sehir dişina gitmis bu ara yalniz dün aksam bi komşusu geldi konuşuyolar bizde gezmeye gidiyoruz.
burda evler küçük salonda dış kapılar. Habire birilerinin kocasindan bahsedip duruyolardi kadinlar oturmuş çan çan başkalarinin koca muhabbetlerini yapiyolar şok oldum. Bu benim karşı komşu olabilir bence.)

Yorumların çoğunu okumaya çalıştım da ne kadar saçma düşünüyorsunuz ya! Kadıncağız orda diğer kadının kilosunu vurgulamaya çalışmamış ki.. Demek ki hakkında söyledikleri zoruna gitmiş. Kadın demek ki çirkin, sıska, yüzüne bakılmıcak vaziyette vs. gibi tanımlamış ki kız da şişko falan yazmış yani o da çok güzel görünmüyor demeye getirmiş. Tabi ki herkes kendini beğenir ama karşındakinin de kendini beğendiğini unutmamalı. Bence böyle kadınlar karşılarındaki eşlerin muhabbetini, birbirlerine verdikleri değeri kıskanırlar canım. Sen de kendine dert etme, o belki de eşinin sana olan bakışını görüp kendi eşinin ona öyle bakmamasından şikayetçidir. Bunu da ancak kendi eşlerini ve seni gömüp, senin eşinle kendini yukarılara çıkarmasıyla gösterir. Ben seni anladım yani ama tabi ki görüşmeyi kesmemeni anlayamadım. Hiçbir kadın benim kocam hakkında böyle şeyler konuşamaz konuşursa da bir daha benim karşımda duramaz. Bence sen de muhabbeti kesmelisin.Eşine de sürekli ondan bahsedip dikkatini ona yoğunlaştırma.

Bence umursanacak biri değil illa eşleriniz iş arkadaşı diye görüşmek zorunda değilsiniz kocamda gözü var demişsiniz kocanıza güveniyorsanız bunuda takmayın kafanıza siz görüşmezseniz. Eşlerde bir araya iş dışında gelmez zaten samimiyetide mesafeyide kuran sizsiniz kapınıza geliyorsa kovun size ve. Ailenize zarar veriyorsa kovun kocamıyorum diyorsanız Buda sizin saflığınız olur kadın. Kötü art niyetli kovmayacanda ne yapacan

Yorumların çoğunu okumaya çalıştım da ne kadar saçma düşünüyorsunuz ya! Kadıncağız orda diğer kadının kilosunu vurgulamaya çalışmamış ki.. Demek ki hakkında söyledikleri zoruna gitmiş. Kadın demek ki çirkin, sıska, yüzüne bakılmıcak vaziyette vs. gibi tanımlamış ki kız da şişko falan yazmış yani o da çok güzel görünmüyor demeye getirmiş. Tabi ki herkes kendini beğenir ama karşındakinin de kendini beğendiğini unutmamalı. Bence böyle kadınlar karşılarındaki eşlerin muhabbetini, birbirlerine verdikleri değeri kıskanırlar canım. Sen de kendine dert etme, o belki de eşinin sana olan bakışını görüp kendi eşinin ona öyle bakmamasından şikayetçidir. Bunu da ancak kendi eşlerini ve seni gömüp, senin eşinle kendini yukarılara çıkarmasıyla gösterir. Ben seni anladım yani ama tabi ki görüşmeyi kesmemeni anlayamadım. Hiçbir kadın benim kocam hakkında böyle şeyler konuşamaz konuşursa da bir daha benim karşımda duramaz. Bence sen de muhabbeti kesmelisin.Eşine de sürekli ondan bahsedip dikkatini ona yoğunlaştırma.

Kızlar beni anlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ben asla birinin kusurunu konuşacak kadar basit biri değilim ama kadının beni aşalayıp kendini bişi sanması beni sinir etti eşinin haberi yok eşinin bunlardan haberi olsa kadının evliliği tehlikeye girer bende dedim bundan sonra benim yada eşimin hakkında en ufak bir şey duyarsam bende gözümü karartıp kocana söylerim dedim ki bu zamana kadar susmuş olmamın sebebi kocası çok iyi bir insan 2 tane de yavrusu var diye bana salak mısın saf mısın diyenler herşey söylenmiyor bazen işte ben zaten kocamla onu bir araya getirmemeye çalışıyorum o da biz küsersek kocası duyar diye benimle asla kötü olmuyor çünkü benim kocam söyler kendinizi benim yerime koyun

Back
X