Bu aşk mıdır ?

PanikYok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
2
0
36
Kayseri
Öncelikle olayı size anlatayım. Bu çocukla ortaokulda aynı sınıftaydık ve aynı sırayı paylaşıyorduk. Çok iyi arkadaştık şimdi ki tabiriyle kankaydık.Ama daha sonraları fark ettim ki benim hislerimi ona karşı arkadaşlıktan daha fazlasıydı.Çok sinirlenmiştim kendime o bana ilk aşkına olan duygularını anlatırken ben ona yanlış duygular besliyordum ve hatta ilk kez böyle bir şey olmuştu bana belki de ilk aşkımdı.Hem kendime kızdım ve hissettiğim şeyleri yokmuş gibi görmeye başladım.Zaman böyle geçti derken mezun olduk.Aynı liseye başladık.Her şey değişmeye başladı.Lisede ayrı sınıflardaydık ama sınıflarımız birbirine çok yakındı.Ama hiç konuşmuyordu benimle ben selam verince de sadece basit bir selamla bitiriyordu konuşmayı.Beni gördüğü zamanlarda hiç tanımıyormuş gibi yapıyordu. Bi süre böyle devam etti durum bende çok kızmıştım ona hiç konuşmuyordum artık.Lisede çok kötü arkadaşlar edinmişti.Liseyi de bitiremedi bu yüzden. Neyse işte aradan yıllar yıllar geçti ben üniversiteye başladım ikinci sınıftaydım aklımda ne o neden başka biri vardı.Bi gün üyesi olduğum sosyal paylaşım sitesinden bi arkadaşlık isteği gelmişti baktım hem şaşırdım hemde çok mutlu olmuştum bu oydu. Not düşmüştü arkadaşlık istediğinin altına sen benim ortaokuldaki kankam mısın diye.Allah'ım bu saçma yazıya ne kadar sevinmiştim.İsteği kabul ettim.Yazışmaya başladık iş yeri açmış orada çalışıyormuş okulu bıraktığına falan pişmanmış vs. vs. anlatıyordu bende zamanımı nasıl geçirdiğimden falan bahsediyordum.Hiç yüz yüze görüşemedik.Zaman böyle geçiyordu sonra fark ettim yine başa dönmüştü dünya. Ben ondan hoşlanıyordum oda ilk aşkından.. Arkadaşlarmış hala ilk aşkıyla oda hoşlanıyor mu bilmiyorum. Uzun süredir durum böyle devam ediyor ve böylede devam edecek gibi.. Peki bu aşk mıdır ?

ay çok kötü durum canım yaa. sen ona aşıksın ama o. hiç belirti yokmu sana karşı birşey hissettiğine dair

ay çok kötü durum canım yaa. sen ona aşıksın ama o. hiç belirti yokmu sana karşı birşey hissettiğine dair
o durum daha fena. bazen öyle zamanlar oluyor ki kesin aşık diyorum bazende hep o ilk aşkını düşünüyo gibi geliyo. Açıkca elfce92 benim hissettiğimin ne olduğunu da anlamış değilim başka kişilerden de hoşlanıyorum ama o sadece hoşlanmakla kalıyo daha fazla ilerlemiyo :85:

Back
X