• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aşka artık kendi isteğimle devam etmiyorum

Ailen biliyor mu ilişkini? Eğer bilmiyorsa ve baskıcı bir aileyse polise savcılığa falan gitmen çok zordur diye tahmin ediyorum. Ama her şeye rağmen ayrılmak zorundasın. Bence bir müddet suyuna gidip elinde sana karşı kullanacağı ne var öğrenmeye çalış.

biliyor. ama bende onun ailesini tanıyorum annesi çok iyi üzülmesini istemem

canım benim nerde yasıyosun ne ..:51:
bu ne tehditmis polis diye birsey var ...:ssz:
ailen yokmu? korkma bu kadar !!:45:
cesur ol .. iyikide ayrılmıssın .. :19:

Bir kere olay çok buyumus basta sızın sevgılınızın facesıne gırıp onun adına yazmak cok abest basıt bır davranıs kım olsa kızardı , esım aynı seyı bana yapsa bende kızarım kı sız onun sevgılısısızınız bu herseye mudahaale etme hakkını vermıyor sıze
:ssz::ssz:

ıkıncı olarak emın olun askerde bır tek sızın sevgılınız yapmıyor bu ısı
:45:

dedimki annem gördü çok kızdı babam görmesin die fondoten sürdüm özür dilerim ama annenin görmesini istedin herhalde niye annen görmesin diyede sürmedin dedi. çıldırıcam of

annen biliyomuş işte, devam etme nolur hatta baban da görsün de hanyayı konyayı göstersin ona sahipsiz mi sanıyor seni anlamadım ki:47:

Bak canim, ne bizi burada oyala nede kendini bos yere kandir... O pislik sana hicbirsey yapamaz. Restini cek, kapa bu defteri, önüne bak.. ama hepsinden öncede bir polise veya doktora git ve raporunu al.. sende onu tehdit et eger laf anlamiyorsa... Raporum var, suc duyurusunda bulunucam, sahitlerimde var parktan... Ya güzel bir ceza yersin, yada pesimi birakirsin de...

ayrılmamış ki korkmuş

Bir kere olay çok buyumus basta sızın sevgılınızın facesıne gırıp onun adına yazmak cok abest basıt bır davranıs kım olsa kızardı , esım aynı seyı bana yapsa bende kızarım kı sız onun sevgılısısızınız bu herseye mudahaale etme hakkını vermıyor sıze
:ssz::ssz:

ıkıncı olarak emın olun askerde bır tek sızın sevgılınız yapmıyor bu ısı
:45:
E yani ne demek şimdi bu, susup otursun mu demek oluyor?

ama annesi onunla konuşsa etkili olabilirdi..yanlış şeyler yapmaz en azından..

ayrılmamış ki korkmuş

E yani ne demek şimdi bu, susup otursun mu demek oluyor?
ben oyle bırsey yazdıgımı hıc hatırlamıyorum
sıddet var dıyor bu gune kadar gelmıs
anoral durum burada bende degıl:ssz:

ayrilicam ama cok ofkeliydi gozu donmustu . Once kendimi saglama alym ayrlicam
kendını saglamama mı alıp ayrılacaksın ?
sankı dalga gecer gıbısın bızımle
burada eslerınden sıddet goren hanımlar var arkalarına bakmadan restı cekıyorlar
sıze el kaldıran bır adamı hala yanınızda bulunduruyorsunuz sırf bana bırsey yapacak dıye
POLIS dıye bırsey var hanfendı kendınızı kandırmayın:ssz:

Back
X