• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aşka artık kendi isteğimle devam etmiyorum

Konu sahibesi,
Sevgiliyken gulerek cekilen fotograflardan korkup boyle birisiyle iliskiye devam mi ediyorsunuz?
Ben sizin yerinizde olsam kipkirmizi olmus o kollarim icin karakolda darp raporu tutturur kendisini sutlar ve telefonunu da savciliga verirdim.
Korkusuzca da her turlu tehdit mesaji ve telefon aramasinin kayda gectigini ve ayagini denk almasini soylerdim!!

bi yandan ağlıyodu bi yandan kollarımdan çekiştiriyodu . iki yıl oldu ne kadar nefret etsemde çektiği zorlukları biliyorum ailesini herşeyini biliyorum böyle bişey yapabilirmiyim bilmiyorum

Polis sizin işi çözer. Tabi istiyorsanız. Bana pek o kişiden kurtulmak istiyormuşsunuz gibi gelmedi :19:
Not: Konuda gariplik var. O fotoğrafların da sadece normal fotolar olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa niye korkasınız ki?:41:

Canım hepsi blöf.. senin yaşlarında bende böyle birsey yaşadım maalesef bitti dediğimde kendimi oldurecegim dedi ilk başta sonra korktum tabi yapma be olur gözünü sevim ayakları yapınca daha çok üzerime geldiğini farkettim sonra ne yaparsan yap be dediğimde dönüp bana senin için deger mi demişti :)) neyse bitti diye sevinirken ablamdan tut babama kadar mesajlar atmaya başladı sürekli rahatsız eder oldu allahtan aileme anlatmıştım. Sonrada vazgeçti zaten nereye kadar devam ettirebilecekti. Yani demek o ki söylediklerine kesinlikle boyun eyme bırak ne yapabilecek yada sen bu tehditlerle nereye kadar bu insan musvettesiyle devam ettirmeye calisacaksin

Polis sizin işi çözer. Tabi istiyorsanız. Bana pek o kişiden kurtulmak istiyormuşsunuz gibi gelmedi :19:
Not: Konuda gariplik var. O fotoğrafların da sadece normal fotolar olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa niye korkasınız ki?:41:

ya fotoğraf açık değil ama uygun pozisyonda değilim anlayın işte. güldüm konu sonundada nasıl bi poz tahmin edin diye bakınca güler insan. nasıl anlatıyım ya daldı içeri çekti diyorum . inanmayanda inanmasın benim acım bana yeter zaten ya

Adama butun kozu kendi elinle vermissin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya fotoğraf açık değil ama uygun pozisyonda değilim anlayın işte. güldüm konu sonundada nasıl bi poz tahmin edin diye bakınca güler insan. nasıl anlatıyım ya daldı içeri çekti diyorum . inanmayanda inanmasın benim acım bana yeter zaten ya
Daldı içeri çekti ne demek anlayamıyorum kusura bakmayın. Ne olursa olsun istemediğiniz bir kişiyle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Kendinize güvenirseniz hiç bişey yapmaya cesaret edemez. Polise gidebilirsiniz. Devam etmeye mecbur değilsiniz.

Son düzenleme:

Arkadaşım binbir halde uygun olmayan pozisyon var el hareketi mi çektin tuvaletteyken kapıyı mi açtı naptın, müneccimmiyiz biz neyi anlayalım. Neyse ne ama anlatırken gülmen gerçekten konunun önemini azaltıyor. Git polise şikayetçi ol, gerçi birşey yapcakları yok ama çocuğun gözünü korkutursun en azından. Daha kaç yaşındasın, herşeye boyun eğme, sağlam durmaya çalış.

Arkadasim meraba. Senin durumunu anliyorum ama bu durumdan bir an once kurtulman lazim. Kendinden sogut yani onu baska kizlara yonlendirmeye calis nasil yaparsin bilmiyorum ama bu insan psikopat sana zarar vermeye calisabilir. Korkmadigini goster bi buyugune durumu anlat oyle ortalikta kim kime nasil davraniyor ya insanlar degisik.

Arkadaşım binbir halde uygun olmayan pozisyon var el hareketi mi çektin tuvaletteyken kapıyı mi açtı naptın, müneccimmiyiz biz neyi anlayalım. Neyse ne ama anlatırken gülmen gerçekten konunun önemini azaltıyor. Git polise şikayetçi ol, gerçi birşey yapcakları yok ama çocuğun gözünü korkutursun en azından. Daha kaç yaşındasın, herşeye boyun eğme, sağlam durmaya çalış.

Polislerin yapacagi bir sey var. Tehdit icerikli tek bir mesajini ses kaydini gosterdigin an 100 m yasagi getiriyorlar ve sana bir zarar geldigi an ondan biliyorlar.

yahu nerden bulursunuz bu tipleri bu psikopatları üstelik adam yerine koyupta çıkıyorsunuz sevgili oluyorsunuz sonra da en ufak resimden bile beni rezil eder diyorsunuz böyle rezil bir herifle baştan çıkmasaydın canım şimdi de çek kahrını yazık ediyorsunuz kendinize şahsen sizin adınıza çok üzüldüm çocuk insafa gelse de bari sizi bıraksa... ama sanmıyorum nasıl kurtulcan gram cesaretin yok...

güldüm çık dışarı diye bağrdm bana güvenmiyomusun diye cıngar çıkarttı bende kapadım konuyu o zamanlar iyiydik çünkü

internetteyiz diye açık açık söyleyemiyorum. burda bi yazdığını paylaşım sitelerinde görebiliyosun çünkü. güldüm tahmin edin diye. pozisyon komik çünkü . tabi paylaşınca içim cayır cayır yanıcak orası ayrı

Tuvaletteyken daldı içeri çekti diye anladım ben..

Neyse ne kadar pislik biri biz buradan anladık.
Sen de kork, ekmeğine yağ sür.
Ne zamana kadar süreceksen artık bilmiyorum..

Böyle itlerle ilişkiye başlarken, çıkarken çok cesursunuz ama ayrılırken puff uçuyor o cesaret niyeyse..

yahu nerden bulursunuz bu tipleri bu psikopatları üstelik adam yerine koyupta çıkıyorsunuz sevgili oluyorsunuz sonra da en ufak resimden bile beni rezil eder diyorsunuz böyle rezil bir herifle baştan çıkmasaydın canım şimdi de çek kahrını yazık ediyorsunuz kendinize şahsen sizin adınıza çok üzüldüm çocuk insafa gelse de bari sizi bıraksa... ama sanmıyorum nasıl kurtulcan gram cesaretin yok...

baştan melekti melek şu son bi ayda şeytan oldu. ne hediyeler ne sözler hiçte bi açığını yakalamadım güvendim haliyle alnında yazmıyorki . son bir ayda başladı bu şiddet olayı

Daldı içeri çekti ne demek anlayamıyorum kusura bakmayın. Ne olursa olsun istemediğiniz bir kişiyle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Kendinize güvenirseniz hiç bişey yapmaya cesaret edemez. Polise gidebilirsiniz. Devam etmeye mecbur değilsiniz.

....................................................................

Son düzenleme:
Tuvaletteyken daldı içeri çekti diye anladım ben..

Neyse ne kadar pislik biri biz buradan anladık.
Sen de kork, ekmeğine yağ sür.
Ne zamana kadar süreceksen artık bilmiyorum..

Böyle itlerle ilişkiye başlarken, çıkarken çok cesursunuz ama ayrılırken puff uçuyor o cesaret niyeyse..

değişti diyorum değişti . kimse anlamıyor yav çok şey yaptı ilk başlarda. yine suç bende yine suç bende onüç ay asker bekledim kmseye bakmadım etmedim sahip çıkayım aşkıma dedim yine suç bende tamam kardeim yazmayın suç bende

Back
X