Aşılama bu ay aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nurus

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
49
1
286
Sivas
bu ay aşılama yaptırdım
ve benim gibi olanlarla konuşmak istiyorum günler geçmiyor

ben varım
dün aşılamamı yaptırdım.
4.benim hiçte öyle umutlu falan değilim
hiç heyecanım falan yok.
senin kaçıncı aşılaman canım?
probleminiz ne?

sorunumuz eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük bende bi sorun çıkmadı. senin problemin ne. inşallah bu sefer tutar canım ümitsiz olma

Son düzenleme:
yazmadan geçmeyim dedim.

ben yaptırmadım aşılama ama düşünüyorum.klomenle 1-2 kere daha deneyip aşılamaya geçicem.umarım bebişin gelir

inşallah gelir. senin de aşılamaya gerek kalmadan gelir inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

eveeeeet.ayın 19 unda aşılama yaptırdım. bugün 7.günü de bitirdim.kasıklarımda batmalar oluyor. bakalım bunlar neyin belirtisi kızlar.benim en büyük sorunumsa sigara.maalesef hala bırakamadım. ilk günlerde 3-4 tane içtim ama sonra yine eskiye döndüm. günde 1 pakete çıktım bakalım:))
eşim 2. aşılamayı kesinlikle kabul etmiyor.yani olmazsa yaza kadar denemek yok artık.benim için dua edin olur mu

benim hiç heyecanım yok
bu 4. olduğu için
negatiflere alıştığımdan bişey hissetmiyorum
ilk 3 gün sürekli kasıklarım acayip ağrıdı.
şimdi biraz rahatım
kasıklarım kopup gidecekti.

yok mu arkadaşlar aşılama yaptırıp paylaşmak isteyenler

bu ay yapılacak benim aşılamam da. şuan klomen kullanıyorum. yarın sonuncuyu içicem. c.tesi günü rahim filmi çektirdim. fındıkzade de radyomara gittim doktorumun tavsiyesi üzerine. cihazları digital olduğu için hiç acı hissetmiyorsunuz. sadece ilacı verdikleri anda birkaç saniyeliğine adet sancısına benzer birşey hissediyorsunuz okadar. fiyatı 320 TL. tavsiye ederim.
benim ilk aşılama denemem olacak. 1.5 yıldır yumurta takibi yapmamıza rağmen hamile kalamadım. yaşımın ufak olması sebebiyle doktorum acele etmemi söyledi. fakat 1.5 yıl oldu. sonuç alamayınca aşılamaya geçtik. ben pco luyum falat yumurtlamam kendiliğinden oluyor.
doktorum önce sana ilaç vermeyeyim kendi yumurtanla aşılama yapalım dedi. sonra da düşük dozda vereyim ya da dedi. günde 1 tane adetin 5. günü başlamak üzere klomen verdi. perşembe yumurta takibi için gideceğim kendisine. gelişmeleri sizinle paylaşırım.

dün doktora gittim. adetin 10. günü 1 tane 12mm büyüklüğünde yumurtam varmış. büyüklüğü 10. gün için iyi dedi doktorum. yarın tekrar gideceğim.
sanırım salı veya çarşamba aşılamam yapılacak. allah herkesin gönlüne göre versin. gelişmeleri yine paylaşacağım.:96:

c.tesi günü doktora gittim ve maalesef yumurtam büyümeye devam etmemiş. doktor büyümeyi desteklemesi maksatlı menogon isimli bir iğne verdi. 1 tane vurdurdum. doktor bugün tekrar bakacak yumurtaya. eğer yeterince büyümemişse iğneye devam edeceğiz. herşey yolunda giderse çarşaba günü aşılamam yapılacak.

bugün aşılaman yapılacakmış ne oldu canım...inşallah seninki tutar benim sonuç negatif çıktı. allah yardımcın olsun.madem yaşın küçük zamanın çom demek ne güzel en azından bu seni umutlandırsın zamanla çok şey değişiyor çünkü....benim yakınımda da aynı sorun oldu yaşını tamamlayana kadar olmadı sonra kendiliğinden oldu...inşallah seninki de öyle olur. beni sonuçtan haberdar et olurmu

selam ..ben de pazartes doktora gideceğim yumurtalara bakılacak ona göre aşılama yapılacak..klomen günde 2 kullanıyorum..16 aydır bebek yok .eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor..hayırlısı ALLAHtan ..aşılama için 600 tl istiyorlar ..siz kaça yaptırıyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım inşallah hayırlısı olur.İlk 3-4 gün dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum.

malesef sonuç olumsuz. yumurtam ilaç ve iğneye ramen büyümedi. ve aşılamayı gerçekleştiremedik. doktorum 1 ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi. hormunları düzenlediği için bir sonraki ay yumurtlamayı kolaylaştırır dedi ama ben hiç kullanmak istemiyorum. zaten doğum kontrol hapını kullandığım için tembelleşti bence yumurtalarım. şuan kararsızım. 1-2 ay ara vereyim diye düşünüyorum. kendimi biraz toparlayayım. çok yoruldum sürekli takip takip.

arkadaşlar ben bal, çörek otu, tarçın karışımını araştırdım. bu karışım ile yumurtlamada çok fayda gören ve hamile kalan olmuş. adetin 2. günü başlanıyormuş 12. güne kadar sabah ve akşam 1 çay kaşığı yutuluyormuş. bunu deneyeceğim. sizin de bilginiz olsun.

benim doktorum aşılama için para almıyor. sadece ilaçlarını ve sperm yıkamayı ödüyosun. mecidiyeköyde. nihal kalelioğlu.

merhaba canım. ben aşılamayı 240 liraya yaptırdım sperm yıkama için 70 lira ödedik bi de aşılama katateri aldık 25 liraya kısaca benimki 335 liraya mal oldu. allah yardımcın olsun . benim ilk aşılamam tutmadı ama seninki inşallah tutar. bu arada memleket farkı da olabilir ben sivas tayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…