yok mu arkadaşlar aşılama yaptırıp paylaşmak isteyenler
bugün aşılaman yapılacakmış ne oldu canım...inşallah seninki tutar benim sonuç negatif çıktı. allah yardımcın olsun.madem yaşın küçük zamanın çom demek ne güzel en azından bu seni umutlandırsın zamanla çok şey değişiyor çünkü....benim yakınımda da aynı sorun oldu yaşını tamamlayana kadar olmadı sonra kendiliğinden oldu...inşallah seninki de öyle olur. beni sonuçtan haberdar et olurmu
selam ..ben de pazartes doktora gideceğim yumurtalara bakılacak ona göre aşılama yapılacak..klomen günde 2 kullanıyorum..16 aydır bebek yok .eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor..hayırlısı ALLAHtan ..aşılama için 600 tl istiyorlar ..siz kaça yaptırıyorsunuz ?
merhaba canım. ben aşılamayı 240 liraya yaptırdım sperm yıkama için 70 lira ödedik bi de aşılama katateri aldık 25 liraya kısaca benimki 335 liraya mal oldu. allah yardımcın olsun . benim ilk aşılamam tutmadı ama seninki inşallah tutar. bu arada memleket farkı da olabilir ben sivas tayımselam ..ben de pazartes doktora gideceğim yumurtalara bakılacak ona göre aşılama yapılacak..klomen günde 2 kullanıyorum..16 aydır bebek yok .eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor..hayırlısı ALLAHtan ..aşılama için 600 tl istiyorlar ..siz kaça yaptırıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?