Bu ay bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfennnn🙏🙏

Dijlej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
174
134
33
26
Arkadaşlar HERKESE hayırlı akşamlar hamile kalmak istiyorum kulüpte yeniyim fazla bilgim yok bu ay sizin yöntemlerinizle bilgilerinizle hareket etmek istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzz

Arkadaşlar HERKESE hayırlı akşamlar hamile kalmak istiyorum kulüpte yeniyim fazla bilgim yok bu ay sizin yöntemlerinizle bilgilerinizle hareket etmek istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzz
Merhaba canım ,doktora gittin mi eşinle . Hormanlarin nasil ,rahim filmi çektirdin mi

Merhaba canım ,doktora gittin mi eşinle . Hormanlarin nasil ,rahim filmi çektirdin mi
Benim beklenen adet tarihim 19 ekim olmadım.22 ekimde dr gittim ultrasıyonda gebelik görünmedi. kan testi istedi beta-hcg 24,62 çıktı hamilesiniz dedi ama tam görünmüyor dedi. hemen eve gelip bitane gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi silik çıkıtı.26 ekimde bidaha gebelik testi yaptım ikinci çizgi yine silik çıktı. 28 ekim yani bugün dr yine giyim kan testi yine istedi değerim 9,02 çıktı.eve geldiğim gibi kanamam başladı bugün 11günüdür adetim gecikti kanamam başladı.bugün 'den sonra ne yapmalıyım hamile kalmak istiyorum kulüpte yeniyim fazla bilgim yok bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfen

Merhaba canım ,horman değerlerinin iyi olması çok güzel çok şükür . Düşük yapmana üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıcakla kucağına alırsın . Sorunlu ,yada kromozom bozukluğu olunca düşük olabiliyo vücut hemen atiyo bozukluk olunca . Bence gebelik gecirmen ve daha önce su gebeliği yaşaman bir yandan güzel demekki normal yoldan hamile kalabiliyosun . Bence güzel bir Dr git folik asit ,vitamin başlatırlar hamile kalabilmen için ,değerlerine baktır tsh ,d vitamini ( sağlık ocagindada) bakıyorlar .hamile kalabiliyosan tüplerin açıktır ama yinede istersen birkaç ay sonra tekrar rahim filmi cektirebilirsin hafif yapışıklıklar varsa açılır . 3/4 ay sonra tekrar hamile kalabiliyo sanırım düşük yapanlar . Bu süre zarfında bol enerji topla bence kafanı olumsuz dusuncelerden arindir . Bol su iç ,yürüyüş yap . En önemlisi folik asit almayı ihmal etme . İnslllah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun .

Çok teşekürler ilgilendiğiniz için alah razı olsun hiç bir bilgim yok ilk defa böyle oldum ust üste bana bilgi lazım ailemde yanimda yok bu düşükten sonra ne yapmam gerek ne zamn adet olurum...vs hiç fikrim yok insanın başına gelmeden anlamıyor

F
Folibol ilaç kulanıyorum

Düşük yaptıktan sonra doktora gittin mi peki canım ,parca kalmış mı diye gidiliyo . Allah'ın izniyle kendini üzme insallah Allah tez zamanda kucağını doldursun .ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini takip etmeye çalış . Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah . Çok ağır işler yapmamaya çalış . Dinlen güzelce .Allah çok büyük

Ewt 3 ay içinde bir su gebeliği geçirdim kese vardı embryo yoktu 20 günden sonra kanamam başladı düşük yaptım...şimdide kimyasal gebelik denilen şey başıma geldi.

3 ay önce düşük yapınca gitmedim..kanamam olunca düşük yaptigimi anlayınca dr gitmek istemiyorum

3 ay önce düşük yapınca gitmedim..kanamam olunca düşük yaptigimi anlayınca dr gitmek istemiyorum
Sende haklısın canım zor bir durum olmalı . Kanda değer düşük cikmasaydi ufak kanamalar normal sayiliyo. Sen yinede ağır bir iş yapmamaya çalış .Adetin çok gecikirse git ama mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…