Bu ay da sogan kürü deniyorummmm

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Bu ay 6. ay olacak. sogan kürünü duydum adetim bugun itibari ile bitti. Bu küre basladim. bakalim bu ay da bunu deneyelim :) var mi denedigi ay hamile.kalan?

Bu ay 6. ay olacak. sogan kürünü duydum adetim bugun itibari ile bitti. Bu küre basladim. bakalim bu ay da bunu deneyelim :) var mi denedigi ay hamile.kalan?
Ins faydasini görürsun canm.Ben denedigim ay hamile kaldim.5 haftalik hamileyim suan:anneadayı:Ama 5 gun icebildim,icine limon sıkarak..Kokusundan rahatsiz oluyorsan limon
sıkabilirsin cnm:KK54:

Bende adet olmayı bekliyorum ondan sonra hemen başliyacagım insallah ;)

Bugün 10 gündü adeti y im aşırı kanamam var pko yum iki ayda bir oluyorum var mı bn gibi olan varsa yazsın belim bacaklarimi hissetmiyorum Dr git sem

bende soğan kürü denemiştim şifa Allahtan tabi bende bir hafta içebilmiştim. sonraki ay hamile kaldım ama içine bişi katılmıyor kesinlikle diye biliyorum saraçoğlunun videolarına bak istersen bu kürle alakalı ayrıntılar orada :)

Ins faydasini görürsun canm.Ben denedigim ay hamile kaldim.5 haftalik hamileyim suan:anneadayı:Ama 5 gun icebildim,icine limon sıkarak..Kokusundan rahatsiz oluyorsan limon
sıkabilirsin cnm:KK54:
Yok csnim rahatsiz olmuyorum kokusundan ama yine de cok tesekkur ederim önerin icin :) ay bak ne guzel umut oldun cok sagol insaLALAH ben de hamile kalirim ya

bende soğan kürü denemiştim şifa Allahtan tabi bende bir hafta içebilmiştim. sonraki ay hamile kaldım ama içine bişi katılmıyor kesinlikle diye biliyorum saraçoğlunun videolarına bak istersen bu kürle alakalı ayrıntılar orada :)
Yok canim icine bisey katmadan direk iciyorum. aslinda o kadar da kotu degil tadi. insaLALAH bizlere de sifa olur. faydaisni gorursem ben de yazacagim :)

• Beğen
Reactions: mnt
Kızlar benimde adetim bugün bitti yarın bende soğan kürüne başlıyorum haberdar edelim birbirimizi inşallah tutar daha ilk ayimiz :)

Yok canim icine bisey katmadan direk iciyorum. aslinda o kadar da kotu degil tadi. insaLALAH bizlere de sifa olur. faydaisni gorursem ben de yazacagim :)
emin olmak için saraçoğlunun canlı destek kısmından sordum soğan kürüne limon yada bal katılmıyor içine hiçbirşey eklemeyin dedi.belki işine yarayan birileri olur.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)

Ben gecen sene de yapmıştım bu kuru. Adetim 3 hafta geçikti. İnsallah bu sefer oyle şeylerle karşılaşmam

Ben gecen sene de yapmıştım bu kuru. Adetim 3 hafta geçikti. İnsallah bu sefer oyle şeylerle karşılaşmam
inşallah olmaz aynı sıkıntı doktora gittiniz mi hiç bu kürü dikkatli denemek lazım rahmi inceltebiliyor yalnış bilmiyorsam.

inşallah olmaz aynı sıkıntı doktora gittiniz mi hiç bu kürü dikkatli denemek lazım rahmi inceltebiliyor yalnış bilmiyorsam.
Valla adetim bugün bitti dayanamicam çok merak ediyorum icicem bir bardak :KK70:

Back
X