Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins faydasini görürsun canm.Ben denedigim ay hamile kaldim.5 haftalik hamileyim suanBu ay 6. ay olacak. sogan kürünü duydum adetim bugun itibari ile bitti. Bu küre basladim. bakalim bu ay da bunu deneyelim :) var mi denedigi ay hamile.kalan?
Bende adet olmayı bekliyorum ondan sonra hemen başliyacagım insallahBu ay 6. ay olacak. sogan kürünü duydum adetim bugun itibari ile bitti. Bu küre basladim. bakalim bu ay da bunu deneyelim :) var mi denedigi ay hamile.kalan?
Bn geldim kızlar bnde varım ama adetten çıkmaz oldum .Bende adet olmayı bekliyorum ondan sonra hemen başliyacagım insallah![]()
Yok csnim rahatsiz olmuyorum kokusundan ama yine de cok tesekkur ederim önerin icin :) ay bak ne guzel umut oldun cok sagol insaLALAH ben de hamile kalirim yaIns faydasini görürsun canm.Ben denedigim ay hamile kaldim.5 haftalik hamileyim suanAma 5 gun icebildim,icine limon sıkarak..Kokusundan rahatsiz oluyorsan limon
sıkabilirsin cnm![]()
Yok canim icine bisey katmadan direk iciyorum. aslinda o kadar da kotu degil tadi. insaLALAH bizlere de sifa olur. faydaisni gorursem ben de yazacagim :)bende soğan kürü denemiştim şifa Allahtan tabi bende bir hafta içebilmiştim. sonraki ay hamile kaldım ama içine bişi katılmıyor kesinlikle diye biliyorum saraçoğlunun videolarına bak istersen bu kürle alakalı ayrıntılar orada :)
Ben de oyle yapmayi dusunuyorum sogandan sonra incir kurunu yapmayi. insaALLAH şifa olur bizlere deSogan kurunde gebe kalmadim. Sonrasinda incir havuc kuru ile hamile kaldim
Nasil yani:) adetten cikmaz oldum derken:)Bn geldim kızlar bnde varım ama adetten çıkmaz oldum .
Yok canim icine bisey katmadan direk iciyorum. aslinda o kadar da kotu degil tadi. insaLALAH bizlere de sifa olur. faydaisni gorursem ben de yazacagim :)
emin olmak için saraçoğlunun canlı destek kısmından sordum soğan kürüne limon yada bal katılmıyor içine hiçbirşey eklemeyin dedi.belki işine yarayan birileri olur.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)Yok canim icine bisey katmadan direk iciyorum. aslinda o kadar da kotu degil tadi. insaLALAH bizlere de sifa olur. faydaisni gorursem ben de yazacagim :)
inşallah olmaz aynı sıkıntı doktora gittiniz mi hiç bu kürü dikkatli denemek lazım rahmi inceltebiliyor yalnış bilmiyorsam.Ben gecen sene de yapmıştım bu kuru. Adetim 3 hafta geçikti. İnsallah bu sefer oyle şeylerle karşılaşmam
İns cnmYok csnim rahatsiz olmuyorum kokusundan ama yine de cok tesekkur ederim önerin icin :) ay bak ne guzel umut oldun cok sagol insaLALAH ben de hamile kalirim ya
Valla adetim bugün bitti dayanamicam çok merak ediyorum icicem bir bardakinşallah olmaz aynı sıkıntı doktora gittiniz mi hiç bu kürü dikkatli denemek lazım rahmi inceltebiliyor yalnış bilmiyorsam.
adet bittikten iki gün sonra dene bence belki zaman önemlidir :) ay başlayınca neler olacak acabaValla adetim bugün bitti dayanamicam çok merak ediyorum icicem bir bardak![]()
Sen canlı chat falan demissin sorar misin canım adet bittikten hemen sonra içilir miadet bittikten iki gün sonra dene bence belki zaman önemlidir :) ay başlayınca neler olacak acaba![]()