bu ay da yüzüm gülmedi

arwen10_19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
541
12
118
aslında konuyu nereye açacağımı da bilemedim ama malesef bu ay da bebeğim bana gelmedi halbu ki öyle çok hissetmiştim ki
bat 12 ocak pztden beri idrar testi yapıyordum çizgi yoktu ama hep gözlerim beynimi kandırdı sanki o boş beyaz çizgiyi beynimde doldurdum, inandım, kaç gündür rüyamda görüyorum
dün de kan testi yaptırdım kocaman bir 0.100 acaba yanlışlık mı oldu diye tekrar tekrar sonuca baktım butun gun
öyle çok inandım ki içimden atamıyorum
nasipte bu ayda yokmuş allahım kimseye aratmasın beklemek ve her ay hüsrana uğramak çok acı...

Karamsarlığa kapılma lütfen her şer de bir hayır vardı.Canım Rabbim o guzel gonlunden gecen dualarını kabul etsin en kısa sürede tez vaktte bi melek inşallah gönderir rabbim.

ben de çok umutluydum bu ay. eczaneden test aldım bugün ama test yapmama gerek kalmadan regl oldum...
bebek olmamış, sağlık olsun. önümüzdeki aya deneyeceğiz, o zaman olsun inş.

üzüldüm canım senin adına hayırlısı olsun. rabbim bir an önce bebeğini sana göndersin. belliki uzun zamandır bekliyorsun mutlu haberi. allah hepimize bir an önce nasip etsin. benimde bu ay ilk denemem 22 ocak adet tarihim o gün ablamın doğum günü inş en güzel hediyeyi ben veririm teyze oluyorsun diye

teşekkür ederim yorumlarınız ve dualarınız için.azıcık ağladım eve gelince rahatladım biraz bakalım yarın veya sonraki gün yeni bir ay başlıcak benim için yeni bir umut.dilerim anne olmayı bekleyen herkesin isteği gerçekleşir

o duyguyu çok iyi bilirim hayırlısı canım üzülme

bebekler geç gelmek istiyor ama inşallah daha fazla bekletmeden, sağlıklı ve hayırlı bir bebeğe kavuşursun inş. olumlu düşün ve kendini üzme lütfen. dualarım senin, benim ve tüm bebek isteyen anne adayları için...

çizelgen dikkatimi çekti. dikkatini ona ver. aklını başka şeylerle meşgul et. süreci böyle hızlandırırsın inan. hamile kalana kadar ne kadar kilo versen iyidir. ben de bugün bu yönden baktım. 1 ay içinde birkaç kilo daha versem kârdır. hala fazla kilom olduğu için, gebelikten önce ne kadar versem o kadar iyi olacak.

arkadaşım hepimiz; ve kim bu yazıyı okuyosa inan seni çok çok çok iyi anlıyoruz..çünki hep aynı şeyleri yaşıyoruz..nasıl bişeydir bu yaaa...belli dönemlerde çocuk aklımızda yoktu bebek fikri çook uzaktı.şimdi ise saah akşam aynı düşüncedeyiz anne olma,o mucizeyi kendi vucumuzda deneyimle...hepimiz aynı..
bende kaç defa hep bu duyguları yaşadım senin hissettiklerini şu anda hissedyorum..her ay bir umut..ve o beklenen adet haftasına yaklaştıkça stress ..kendimizi dinliyoruzz...günlerin çabuk geçmesini istiyoruz...
ben hep pozitij test sonuçları topiğine bakarım derim acaba benimde öyle olucakmı birgün o çizgiyi silikte olsa görebilecekmiyim..
hele o i adet sancısı geldiğinde wc dar atıyorum göreceğim şeyden tedirgin olarak..akıntım pembe oldu kahve oldumu..ve inan adet olduğumda gene bu forumdayım bakıyorumm bakıyorum yeni bir kür var mı mucizevi olan hani yapıpda hamile kalan...ona mutlanıyorum..hamile kalanları okuyorum o hamile kalanların ilk yazılarını bulmaya çalışıyorum onlar ne yapmış farklı bişey yapmışmi diye..hep kendi kendime diyorum bende öyle olucam mı diye..
çooküzülüyorum çooookkk..dua ediyorum elbet..Rabbime sığınıyorum elbet..hayırlısı diyorum elbet..ama işte içimde bişey kopuyooo sızlıyorr...ve günleri geçirremiyorum hani o adet olunca önümde diyorum bir ay var...böye diye diye kaç ay geçti..geçmez dediğim günler geçtii..
çok mu sabırsısız haa...çok mu umutsusuz..çokmu kötüyüz..ama bak yalnız değiliz sen varsın ben varım bunu okuyanlar var..ne kadar üüzlme desemde üzülceksinn...hayırlısı var bir zamanı var desemde üzülceksin biliyorum...ama şunu biliyorum ...her ay yeni umudumuz olucak bakk..dayan bir hafta..bir hafta sonra yumurtam çatladımı oldumu diycez..sadece bir hafta...dayan canım ..sabredelim valla inan tanımıyorum seni burdakileri ama şöyle bir araya gelsek sarılsak konuşsak konuşsak konuşsakkk anlatsak neler yaşadımızı gülsek rahatlasak....ne iyi olur dimi....
"Allahım seni çok seviyoruz..Bir tek sana kulluk ederiz,bir tek sana inanırız..ve dönüşümüz sanadır tek sana biliriz..Bizi Affet..Rabbim bizim için eğer hayırlısı ise hayırlı zaman ise bizlere hayılrı evlatlar nasip et..tüm isteyenlerle birlikte içlerinde bizede nasip et..Senin mucizeni içimizde bizde yaşayalım ,ve sana inan hayırlı sana kul olucak hayırlı evlatlar yetiştirelim..Bİzleri Affet Rabbim..içimizi sen bizi bizden daha bilirsin..bizleri affet.."Amin..
arkadaşım kendine iyi bak..öpüyorum seni..

ne kadar da benziyoruz birbirimize bu özlemi çekenler olarak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…