Bu ay doğum yapacaklar

Bende hep sezeryan istedim ama olamıyorum malesef salı günü çatı muayenem var normal olursa 26 aralık günüm ama geçen gün hafif sızıntı şeklinde su geldi o kadar beklemicek kızım galiba

Doktora da gitmedim hiç ama salı gidicem diye senin doktorun ne dedi sızıntı için

Kaç günün kaldı bende kendi isteğimle sezaryen olucam korkumdan dolayı birazda panik atagım var yalancı sancıların oluyor mu bir de
Bana gore bebegim icin en saglikli yol normal dogum bu yuzden bunu sectim yalamci sancilarim oluyo 3 cm lik acilmam var ve 16 sina gun verdi doktor suni sanci yolu ile olucak

canım kaç kilo aldın toplamda bormal doğumda kilo önemli diyolar ya ben de normal istiyorum ana fazla kilo alcam diye de korkuyorum
Ben 16 kilo aldim oglum zayifti 8 ogun yemek yedim kilo cok cok onemli degil benim doktorum sikinti yapmadi boy uzun oldugu icinde gostermiyorum o kadar

Bana gore bebegim icin en saglikli yol normal dogum bu yuzden bunu sectim yalamci sancilarim oluyo 3 cm lik acilmam var ve 16 sina gun verdi doktor suni sanci yolu ile olucak
3 cm açılman varsa bu çok az değilki saatte 1 cm açılma olup ortalama 10 saat içinde doğum olduğunu biliyorum 16 sı çok geç değil mi bide neden suni sancı bence her an sancın başlayabilir

Benim.nirmalde yarın 40 haftam doluyor kizlar ama bende hiçbir belirti yok sali günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek korkuyorum sezeryan olmaktan ben normal doğum istiyorum sancı da akşamları adet sancısı gibi oluyor belim çok agriyor biran once dogsa keşke

3 cm açılman varsa bu çok az değilki saatte 1 cm açılma olup ortalama 10 saat içinde doğum olduğunu biliyorum 16 sı çok geç değil mi bide neden suni sancı bence her an sancın başlayabilir
Valla doktor ewe gonderdi ve o zamana kadar dogmazsa suni sanciyla doguma alicak sanirim bende anlamadim

Bende ntsde sanci cikmis muayene ol dedi bakildi 3 cm acilma var dedi

Evet çok korkuyodum ama şimdi diyorum öylede acı çekicem böylede sezeryan olup sonradan çekiceğimle doğum biter bitmez herşey tüm acı bitsin hemen ayaklanıyım kızımla ilgileniyim istiyorum
Eger beni dinlersen bi sikintinda yoksa normal dogum tercih et en azindan sutun hmen gelir kucugunle hemen ilgilenirsi ve normal dogum daha saglikli sezeryan olan insanlar var korkudan cok pismanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…