bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

sonra benim gibi 6 ayı doldurunca adet 10 gün geçecek siz hala kan testine gitmiceksiniz :32:
umarım sizlerinkiler elini çabuk tutar :55:

Sagol canim..6 ayda cok uzun bi sure degilki. Kotu dusunme sende. Zamanimiz gelince Rabbim hepimize verecek. Nasip işi sadece. Sonunu bilmedigimiz bi yoldayiz su anda. Bazilarinin yolu uzun bazilarininda cok kisa:)

Ay ben varya 2 ay önce ne yaptım :))) ilk defa buraya baktım, halsizlik den uyku haline her belirti var:))) ilk defa o zaman ağrılı oldu reglim öldüm ağrıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım hijyen fajtörü olmasa 2 ped yeter bana 1 günde, o zaman 4-5 saat içinde 4 tane değiştirdim. Dedim ki herhalde hamileydim düşük oluyo galiba 5 saat sonrada kan testine gittim fıssss:)) düşün ben 1günde hamile kaldım üstüne bi de düşük yaptım belirti dünyadında:))))

:) benimde senden pek farkim yoktu iste. Hatta gecen ay yerlesme anini bile hissetmistim:)))). Onuda burdan okumustum yine kasigima 2-3 defa igne batar gibi oldu tamam dedim iste hamile kaldim:)) simdi sadece guluyorum kendime. Herseyin bi acemiligi var. Yasin bi onemi yok kac yasimizda olursak olalim yeni bebek istiyorsak eger ilk ay her belirtileri buyuturuzde buyuturuz:)

Sagol canim..6 ayda cok uzun bi sure degilki. Kotu dusunme sende. Zamanimiz gelince Rabbim hepimize verecek. Nasip işi sadece. Sonunu bilmedigimiz bi yoldayiz su anda. Bazilarinin yolu uzun bazilarininda cok kisa:)
uzun değil ama her ay hüsrana ugramak üzücü ama Rabbim hayırlı olan zamanı bekliyodur napalım :49:

Rabbim en hayirli zamanda versin ins. Biz sadece istiyoruz Allah hayirli zamanda gonderiyor:)

amin cnm inşallah ma en azından bizler yumurtlama günümüzü hesaplayarak o günleri değerlendirerek elimizden geleni yapıyoruz kalanını Allah!tan bekleyip tevekkül ediyoruz

kızlar maalesef değer 53 e düştü. kimyasal gebeikmiş. rabbim herşeyin hayırlısını versin hamdolsun ki bana ve eşime sağlıklı olduğumuzu gösterdi inşallah hayırlı zamanda bizi feraha erdirir ve isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı evlatla nasip eder

kızlar maalesef değer 53 e düştü. kimyasal gebeikmiş. rabbim herşeyin hayırlısını versin hamdolsun ki bana ve eşime sağlıklı olduğumuzu gösterdi inşallah hayırlı zamanda bizi feraha erdirir ve isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı evlatla nasip eder

sizin sagliginiz iyi olsunda yeter cnm. her ay bebek sansimiz var nasil olsa. bak yeni konu actik. belirtilerin bi belirtisi yok basligi altindayiz. istersen sende gel beraber bekleyelim.

Back
X