Bu ay gebelik bekleyenler?

Ben doğum kontrolü yeni bıraktım, nasıl olacak yumurtlayacak mıyım meçhul. Ovulasyonla takip ediyorum bakalım 2 gün oldu regl biteli

Kızlar 14 ü aşılama yapıldı şiddetli sağ kasık ve böbreğe doğru ağrı var ayağıma da vuruyor ayağa kalktım ağrı şiddetleniyor sadece meme ucuna böyle dokununca acıyor gibi ve çenemde kistik sivilce çıktı onun dışında bir şeyim yok regl olacağım sanırım ama regl olsam tüm kasık bölgem ağrımaz mı ☹️

Kızlar 14 ü aşılama yapıldı şiddetli sağ kasık ve böbreğe doğru ağrı var ayağıma da vuruyor ayağa kalktım ağrı şiddetleniyor sadece meme ucuna böyle dokununca acıyor gibi ve çenemde kistik sivilce çıktı onun dışında bir şeyim yok regl olacağım sanırım ama regl olsam tüm kasık bölgem ağrımaz

Ben ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdim. O dönemden beri bel, sırt ve özellikle sol kasık ağrım var. Su gibi akıntım da oluyor. Alerjilerim arttı deodorant bile kullanamıyorum. Bat 27 Eylül
Bunlara rağmen regl gibi hissettiriyor bir yandan. Ondan kesin bir yorum yapamıyorum ama inşallah pozitif sonuçlar alırsınız

Ben ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdim. O dönemden beri bel, sırt ve özellikle sol kasık ağrım var. Su gibi akıntım da oluyor. Alerjilerim arttı deodorant bile kullanamıyorum. Bat 27 Eylül
Bunlara rağmen regl gibi hissettiriyor bir yandan. Ondan kesin bir yorum yapamıyorum ama inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Ben doktor ne derse yaptım yat dedi yattım kalk dedi kalktım 😂 inşallah hayırlı haberler alırız

Buarada benimde daha cok sol kasigim agrio 2 haftadir nedenki acaba. Ilk defa oluo bole. Acaba üşüttümmü die dusunuom bazen

Buarada benimde daha cok sol kasigim agrio 2 haftadir nedenki acaba. Ilk defa oluo bole. Acaba üşüttümmü die dusunuom bazen
Yumurtlama döneminden beri sol Kasık ağrım var. Adet tarihi yaklaştıkça normalde asla erken belirti ağrı olmaz şuan ikisine yayılmış. Yani alerjiye kadar gözle görülür belirtiler mevcut ama yanılma payı da var. Heyecanlı ve hassas bir durum 😍🥰

Benim de bat 3 Ekim. Ovülasyon ile takip ettim ve yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirdik. Yumurtlama günü geçeli 6 gün oluyor. Belirti olarak ara ara kasık ağrım oluyor bir de göğüs uçlarım acıyor ama gebelik belirtisi midir bilemedim

Benim de bat 3 Ekim. Ovülasyon ile takip ettim ve yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirdik. Yumurtlama günü geçeli 6 gün oluyor. Belirti olarak ara ara kasık ağrım oluyor bir de göğüs uçlarım acıyor ama gebelik belirtisi midir bilemedim
Vücut ısınız nasıl? Artış var mi? Evet göğüs ucunu bende hissettim ara ara.
Fakat ne tuhaf ki bu ağrılar bat yaklaştıkça akşam saatleri bastırıyor

Back
X