Bu ay gebelik bekleyenler?

Ben ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdim. O dönemden beri bel, sırt ve özellikle sol kasık ağrım var. Su gibi akıntım da oluyor. Alerjilerim arttı deodorant bile kullanamıyorum. Bat 27 Eylül
Bunlara rağmen regl gibi hissettiriyor bir yandan. Ondan kesin bir yorum yapamıyorum ama inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Bat tarihimiz aynıymış bende beklemedeyim pozitifi görürüz inşallah

Merhaba, bu ay benim gibi belirti yaşayanlar, planlı gebelik bekleyenler var mı?
Ben adetime 8 gün var yumurtlama günlerini değerlensirsik aşırı kasık ağrılarım oldu ama ben bir kere sağlıksız gebelik yaşadım onda belirtilerim adetime 1 hafta kala başlamıştı

Ben adetime 8 gün var yumurtlama günlerini değerlensirsik aşırı kasık ağrılarım oldu ama ben bir kere sağlıksız gebelik yaşadım onda belirtilerim adetime 1 hafta kala başlamısağlıklı bir gebelik haberi alırsınız 🙏🏻
Umarım sağlıklı bir gebelik haberi alırsınız. Şuan belirtilerinz var mi?

Vücut ısınız nasıl? Artış var mi? Evet göğüs ucunu bende hissettim ara ara.
Fakat ne tuhaf ki bu ağrılar bat yaklaştıkça akşam saatleri bastırıyor
Ya ben göğüs ucunu da şöyle hissettim. Şu an tatildeyiz ilk bir kaç gün hiç bir şey yoktu. İki gündür denize girer girmez inanılmaz sızlıyor uçları sonra da geçmiyor devam ediyor. İki üç gecedir de ayaklarım felaket yanıyor sürekli klima açıyorum normalde ben çok üşürüm 😀

Ya ben göğüs ucunu da şöyle hissettim. Şu an tatildeyiz ilk bir kaç gün hiç bir şey yoktu. İki gündür denize girer girmez inanılmaz sızlıyor uçları sonra da geçmiyor devam ediyor. İki üç gecedir de ayaklarım felaket yanıyor sürekli klima açıyorum normalde ben çok üşürüm 😀

Siz söyledikçe bende hatırlıyorum☺️ üşüme ve ateş basmalari da oluyor. Olumlu hissediyorum sizin için🥰 inşallah hayırlı haberler alırız

Bende çatlamadan sonra göğüs ucu hassasiyeti ve şiddetli kabızlık var yüzüm zaten sivilce döktü ama tabi bilemiyorum bunlar belirti mi yoksa başka bir şey mi
Umarım belirtidir. Sivilce adet dönemi oluyor evet kabızlık bende de oldu ve bayağı dudak kuruluğu yaşıyorum. İlk defa yaşanan belirtiler ise bana pozitif geliyor.

Bu belirtileri 2 haftadir yaşiyorum. Eger adet olursam adetten snra bi dr a mi gorunsem acaba nie bu kdr agrirki bi kasık☹

Siz söyledikçe bende hatırlıyorum☺️ üşüme ve ateş basmalari da oluyor. Olumlu hissediyorum sizin için🥰 inşallah hayırlı haberler alırız
Ayy bunu bana mı yazdınız bilemedim 😀 bende belirti olarak bir de çok sık tuvalete çıkma var. Sürekli tuvalete gidiyorum ve çok erken uykum geliyor akşamları

Umarım belirtidir. Sivilce adet dönemi oluyor evet kabızlık bende de oldu ve bayağı dudak kuruluğu yaşıyorum. İlk defa yaşanan belirtiler ise bana pozitif geliyor.
Bir kere kimyasal geçirdim o zaman hiçbir belirti yaşamamıştım belkide bu kadar dikkat etmemiştim ama göğüs ucu ve kabızlık çatlamadan hemen sonra başladı

Merhaba belirtileriniz neler?
Iliskiden 11 gün sonra çok az kan geldi sonra ise normal akinti onun haricinde kasık ağrısı ve halsizlik var ara ara da midem bulanıyor ve bacaklarim ağrıyor özellikle fazla yaruldugumda bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif adet günümü bekliyorum ama dediğim gibide kendimi çok umitlendirmek istemiyorum

Back
X