Bu ay gebelik bekleyenler?

Kızlar merhaba. Benim BAT 6 ekim. Sarı akıntı geliyor afedersiniz peçeteye ve çok çok ufak açık pembe kan geldi. Böyle bir şey yaşayıp gebe olan oldu mu? 2 gün önce de şeffaf akıntı geliyordu

Bat 2 Ekim çok umutluyum bu ay ovulasyon takibi yaptım günleri değerlendirdik kasık ağrılarım var onun dışında hiç belirti yok inşallah hepimiz güzel haberler alırız canlarım 🌸

Arkadaşlar bu neee regle iki gün var
1000055918.webp

Merhaba kızlar bat 1 ekim çok fazla kasık ağrım ve sarı akıntım olduğundan 3 4 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm bugün kan verdim beta 90 çıktı doktor 2 güne bir gel kan ver dedi bakalım hayırlısı.

Kızlar merhaba. Benim BAT 6 ekim. Sarı akıntı geliyor afedersiniz peçeteye ve çok çok ufak açık pembe kan geldi. Böyle bir şey yaşayıp gebe olan oldu mu? 2 gün önce de şeffaf akıntı geliyordu
Merhaba🌸 de akıntı ve pembe lekelenmem olduğu ay hamilelik haberi almıştım, pembe kan zaten yüksek ihtimalle gebelik haberi bence 🥰

Çok sevindim umarım benim de pozitif sonuç gelir. Peki kusura bakmayın sorduğum için ama pembe lekelenmeniz ne kadardı? bende çok çok az geldi 1 kere sadece minicik
Merhaba🌸 de akıntı ve pembe lekelenmem olduğu ay hamilelik haberi almıştım, pembe kan zaten yüksek ihtimalle gebelik haberi bence 🥰

Çok sevindim umarım benim de pozitif sonuç gelir. Peki kusura bakmayın sorduğum için ama pembe lekelenmeniz ne kadardı? bende çok çok az geldi 1 kere sadece minicik
Estağfurullah. Benim de aynı şekilde azıcık peçeteye geldi devamı gelmedi ben iki kez hamile kaldım ikisinde de aynı şekilde oldu umarım sağlıklı bir gebeliğiniz olur hamilesiniz diye tahmin ediyorum😍

Bence biraz daha bekleyin. Bende 14. Gün yapılabilir denilen testi yaptım negatif sonuç aldım. Adet günümde yaptm çift çizgi oldu.
Merhaba benim bugün yumurtlamadan sonraki 13. Günüm reglime de 4-5 gün var. Kan testi verdim negatif çıktı. Halbuki ilk defa çok farklı belirtiler yaşamıştım. Bundan sonra pozitifleşme ihtimali olabilir mi

Merhaba benim bugün yumurtlamadan sonraki 13. Günüm reglime de 4-5 gün var. Kan testi verdim negatif çıktı. Halbuki ilk defa çok farklı belirtiler yaşamıştım. Bundan sonra pozitifleşme ihtimali olabilir mi
Merhaba evet bende bunu yaşadım yumurtlama hesap ederek 14. Test yaptm negatifti ve adet belirtileri gibi oldu. Adet günü akşamı test yaptm pozitif çıktı. Şuan tahminim 5. Haftaya girecem belirtilerim arttı adette olmadm inşallah pazartesi doktora gidecem. Mesala Her gün içtiğim kahveyi şuan içemiyorum bile. Önceden de başka belirtiler olmuştu

Merhaba evet bende bunu yaşadım yumurtlama hesap ederek 14. Test yaptm negatifti ve adet belirtileri gibi oldu. Adet günü akşamı test yaptm pozitif çıktı. Şuan tahminim 5. Haftaya girecem belirtilerim arttı adette olmadm inşallah pazartesi doktora gidecem. Mesala Her gün içtiğim kahveyi şuan içemiyorum bile. Önceden de başka belirtiler olmuştu
Canım bende regl sancısı çekmeye başladım çok üzüldüm inşallah bende pozitif görürüm

Masallah Allah im saglikla yavrunuza kavustursun bende bu ay adet olmadim kasiklarim agryor beklemedeym 5 gun gecti adetim test yaptim silik. Ciktiama adetten 5 gun once kan vermistim 0.100 cikmsti yalanci silik cizgimiydi bilemiyorum yarin yenileyecegim testi 😇 hepimiz guzel haberlernzi paylasiriz insallah 🙏
Merhaba tekrar test verdiniz mi ? Verdiyseniz sonuç ne çıktı acaba ?

Merhaba tekrar test verdiniz mi ? Verdiyseniz sonuç ne çıktı acaba ?
Evde yaptm ikinci cizgiyi gordum sonraki gun yaptm cizgi yoktu 2 kere yaptm test cizgi cikmadi canim adet belirtmde yok sadece akinti basladi akintim yoktu kendimi yoruyorum adetim gelsin diye

Merhaba 17 eylülde yumurtlamam olmuştu(18.günde geç yumurtlama) . Bat tarihi 28 eylüldü. Henüz adet olmadım. Pazartesi sabah adet oluyorum sandım kahverengi adet başlangıcı gibi akıntı geldi reglim geliyor sandım. sonrasında hiç akıntı olmadı. Regl belirtilerim baş ağrısı ve gece terlemem olmuştu. 3 kez test yaptımama hiç çizgi görmedim.testler erken gebelik testi değildi. Gebelik ihtimali varmıdır teste çıkmaması erken olduğu içinmidir

Back
X