- 13 Kasım 2015
- 258
- 138
- 53
- Konu Sahibi prenses01fu499
KIZLAR BU AY GEBELİK İÇİN GÜN SAYAN VAR MI BENİM GİBİ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok düşünmeBENİMDE UMUDUM YOK PEK AMA DÜŞÜN DÜŞÜN KAFAYI YİCEM:)
adetime 1 hafta falan varben de bırakabilsem keşke cnm ya saplantı haline geldi artık kaçıncı gün bugün
inşaallah canımbenim daha bugün 16. günüm klomen+menegon kullandım. ayın 1 i adetim.inşallah ikimide hamile kalırız bu ay
Adet tarhin ne zaman cnmKIZLAR BU AY GEBELİK İÇİN GÜN SAYAN VAR MI BENİM GİBİ?
aynenBen Her ay bekliyorum ama malesef bakalim buay nasip edicekmi Rabbim hayirlisi olsun insallah..ama ben artik kafaya takmiyorum düsünmüyorum heray hüsran olunca..
Öyle oluyo valla eger bebek icin iliski gerekmese aklima gelmeyecek ama mecbur iliskiyi planliyoruz bebek icin,, sen nezamadir bekliyorsun deniyorsun cnm,, insan birde hamile haberi duyunca üzülüyor isteaynen
her ay hüsran olunca insan artık saymıyor, beklemiyor
tam 1 yıl oldu benimÖyle oluyo valla eger bebek icin iliski gerekmese aklima gelmeyecek ama mecbur iliskiyi planliyoruz bebek icin,, sen nezamadir bekliyorsun deniyorsun cnm,, insan birde hamile haberi duyunca üzülüyor iste
amin canımHadi insallah hayirlisi cnm insallah enkisa zamanda nasip etsin Rabbim,, bizde 6ay oldu deneyeli bu ayin sonunda randevu aldim genel bir kontrole gidicem bakalim
Gidicem cnm insallah valla,annemi her aradigimda niye bi gitmiyorsun doktora adet oldunmu varmi birsey sorulariyla bunaldim insani strese sokuyorlar ama Allah'tan rabbim icime öyle bir rahatlik verdiki cok takmiyorumamin canım
git mutlaka kontrole ihmal etme
Daha çok var cnn 1 iAdet tarhin ne zaman cnm