BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

aynen
her ay hüsran olunca insan artık saymıyor, beklemiyor
Öyle oluyo valla eger bebek icin iliski gerekmese aklima gelmeyecek ama mecbur iliskiyi planliyoruz bebek icin,, sen nezamadir bekliyorsun deniyorsun cnm,, insan birde hamile haberi duyunca üzülüyor iste

Öyle oluyo valla eger bebek icin iliski gerekmese aklima gelmeyecek ama mecbur iliskiyi planliyoruz bebek icin,, sen nezamadir bekliyorsun deniyorsun cnm,, insan birde hamile haberi duyunca üzülüyor iste
tam 1 yıl oldu benim
adet olursam doktorum klomene başlayacakmış
pööfff...

Hadi insallah hayirlisi cnm insallah enkisa zamanda nasip etsin Rabbim,, bizde 6ay oldu deneyeli bu ayin sonunda randevu aldim genel bir kontrole gidicem bakalim

amin canım
git mutlaka kontrole ihmal etme
Gidicem cnm insallah valla,annemi her aradigimda niye bi gitmiyorsun doktora adet oldunmu varmi birsey sorulariyla bunaldim insani strese sokuyorlar ama Allah'tan rabbim icime öyle bir rahatlik verdiki cok takmiyorum

Bende bu ay bekliyorum ama bu ay bişey kullanmadım geçen ay klomen kullandım,üç gün önce bir kasık ağrısı adet olucak gibi bir ağrı hissettim ve ardından akıntılı kanama geldi adetimin 17.günüydü sanırım yumurtalar çatladı ogün öncesi ve o günü değerlendirdim umarım tutmuştur adetime 14 gün var.Bütün isteyenler için hayırlısıyla olsun inşallah.

mrbb kızlar bende bu ay gebelık beklıyorum diyeyim pek umudum yok ama bakalım bu ay ikinci klomen kullanısım progestan 200 mg kullanıorm sımdı bat a 10 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…