bu ay gebelik icin ugrasmiycam diyenler

Bhcg yavaş yavaş yükseliyor canım %60 yükseliyor ama katlamıyor maalesef, beklemeye devam

hc yptrmdnmi cnm test
Yaptırdım canım prolaktin yüksek çıktı hap kullandim kullandigim ay kimyasal gebelik oldu dahada gelen giden yok.başka doktora gittim o da regl olduğunda gel bakalım hormonlara dedi.bidaha ki regl bekliyorum

Yaptırdım canım prolaktin yüksek çıktı hap kullandim kullandigim ay kimyasal gebelik oldu dahada gelen giden yok.başka doktora gittim o da regl olduğunda gel bakalım hormonlara dedi.bidaha ki regl bekliyorum
insaallh bebegn olur cnm onlar bast seyler bnm yumurta rezervi aigim var o bni strese sokuyor

Bende 5 6 aydir deniyorum artik akisina birakcam bide sogan kurunu uygulycam iltihaptanda olmuyomus arkadasim onerdi bendede akinti var 1 2 ay olmaz zaten iltihaptansa bide takmiycam artik yoruldum ya

Meraba ben : D bu ay ümit yok yumda geçti 3 kez toplam 3 kez ilişki oldu gelecek aya inşallah çalışırız artık nasip

Bende birakmak.istiyorum bi süre ama yapamiyorum ayaklari havaya kaldirip yatmak ovulasyon gününü tespit etmek derken ister istemez hep aklinda olmasina neden oluyor..

Bende birakmak.istiyorum bi süre ama yapamiyorum ayaklari havaya kaldirip yatmak ovulasyon gününü tespit etmek derken ister istemez hep aklinda olmasina neden oluyor..
yapma sende onlri cnm birak 1 ayda raht raht tadini cikaralim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…