bu ay gebelik palnlayanlar burada paylaşalım :):)

Heyecanli89

Hosgeldin Dünyama :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
1.347
271
323
merhaba kızlar ben siteye yeni katılanlardanım
6 aralıkta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları durma sebebiyle, doktorum 2 ay ara vermemi söyledi bekledik bizde herşey normale döndü çok şükür
bu ay yeniden bebek istiyoruz ama benim kilom var iki aradayım kalırsam ne yapacağım

Merhaba canım Allah yardım eder hayırlısı olsun hakkında ben de bu ay umutla bekliyorum hep hayırlısını istedim Allah'tan dualarım seninle umarım kalırsın sağlıkla da dünyaya getirirsin..

Merhaba canım Allah yardım eder hayırlısı olsun hakkında ben de bu ay umutla bekliyorum hep hayırlısını istedim Allah'tan dualarım seninle umarım kalırsın sağlıkla da dünyaya getirirsin..
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberlerimizi duyalım beraber :) bu kiloları hamilelik esnasında verebileceğimden ümidim var biraz :) bakalım neler olacak

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim.İnşallah bu ay hamiş kalırsın ve sağlıklı bir süreç geçirirsin.Bende gebelik düşünüyorum ve benimde biraz fazlalıklarım var ama umrumda değill bebişim olsunda hayırlısıyla kilolar umrumda değil artık

Sagol canim..Bende cok istedigim icin bas koydum bu yola:) yinede insan tereddut ediyor iste :) bekliyormusun bu ay ?

Bu ay içimden hamile kalacığım hiç gelmiyo nedense şuanda hiç bir belirtim yok çünkü :)

canm umutluyum diyorsun şimdi hiç öyle hissetmiyorum diyorsun anlıyorum kendini ümitlendirmek istemiyorsun ama olsun yine de umutsuzluğa kapılma hayırlısı olsun belki de sen yok dersin o vardır çıkar ortaya :) ne zaman belli olacak peki adetin ne zaman?

Aynen dediğin gibi belkide umutlanmak istemiyorum ama gerçekten hiç bir belirti yok niyese hayırlısı inşallah yine Allahtan umut kesilmez:) Mart 8'de adet tarihim bakalım nolcak tutturabilicekmiyim :) sen naptın senin nezaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…