Bu ay hamile değilmişiz, hadi gelin yumurtlama günü hesabı paylaşalım

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Kızlar bugün adet oldum, her zamankinden de 2 gün geç oldum, sanırım psikolojik bi kayma oldu..
Şimdi hemen başladım yumurtlama günü hesaplarıma..Bu ay Allah'ın izniyle daha istikrarlı bir plan yapacağım.Malum yaş oldu 36, vakit dar :KK70:
Benim hesap, internette bulduğum bir hesaplayıcıya dayanıyor, o da şöyle :
16 Kasım da yani bugün hastalandım. Yaklaşık 7 gün sürüyor, Haftaya Salı (22 Kasım ) günü adetim bitiyor. Adet döngüm de 25 gün sürüyor normalde.( bu ay 2 gün gecikti ilk kez)
Bu bilgiler ışığında 22 - 27 Kasım aralığı, en elverişli dönemimmiş..27 Kasım yumurtlama günümmüş..İnternetteki hesaplayıcı öyle diyor..
Ben de 22-30 Kasım aralığını planlıyorum bakalım nasipse..Siz ne dersiniz, sizce doğrumu bu hesabım?
Varmı benim gibi plan program peşinde olan? Gelin hep beraber paylaşalım gebe kalma planlarımızı..

Hayırlı olsun topicin :D cnm bnm doktorum 9. Gün ile 16. Günleri değerlendir dedi yani bugün olduysa 24ünde başla çalışmalara bn ateş ölçerek yapıyodum hesaplama ama çok değişiyo şimdi ovulasyon testiyle denicm artık bklm :)

Kızlar bugün adet oldum, her zamankinden de 2 gün geç oldum, sanırım psikolojik bi kayma oldu..
Şimdi hemen başladım yumurtlama günü hesaplarıma..Bu ay Allah'ın izniyle daha istikrarlı bir plan yapacağım.Malum yaş oldu 36, vakit dar :KK70:
16 Kasım da yani bugün hastalandım. Yaklaşık 7 gün sürüyor, Haftaya Salı (22 Kasım ) günü adetim bitiyor. Adet döngüm de 25 gün sürüyor normalde.( bu ay 2 gün gecikti ilk kez)
Bu bilgiler ışığında 22 - 27 Kasım aralığı, en elverişli dönemimmiş..27 Kasım yumurtlama günümmüş..İnternetteki hesaplayıcı öyle diyor..
Ben de 22-30 Kasım aralığını planlıyorum bakalım nasipse..Siz ne dersiniz, sizce doğrumu bu hesabım?
Varmı benim gibi plan program peşinde olan? Gelin hep beraber paylaşalım gebe kalma planlarımızı..
Canım 24. 25 gün adet döngüsü olan birisi 9 yada 10. Gün yumurtası catliyo sen tedbiri al netteki hesaplayiciya guvenme 1 dolu 1 boş en garantisi

Ben ayın 2 sinde regl oldum simdi 28 29 gibi olurum zaten gebeliği dair bir belirtimde yok umutlar diğer aya kaliyo :kahve::KK46:

Ben ayın 2 sinde regl oldum simdi 28 29 gibi olurum zaten gebeliği dair bir belirtimde yok umutlar diğer aya kaliyo :kahve::KK46:

iyi de şekerim 27-28 Marta daha çok var..hayır bi ön çalışma yapamadıysanız o başka tabi ama, yumurtlama gününü kaçırmadığınızı düşünüyorsan neden şimdiden umutsuzluğa kapılıyosunki..dur bakalım daha 12 gün var

Bide bazı kadınlar regl bitimi yumurtlayabiliyomuş reglin bittiği gün kaldım dyo annem baban yoktu snra o zmndan kaldım diyo mesela bi ara burda da muhbti olmuştu regl dönemi günah olmaz diye fln da ztn bittiği gün yani bnm öğlen bter akşm olur gibi o yüzdn bn çalışmalara biter bitmez başlıyorum

Canım 24. 25 gün adet döngüsü olan birisi 9 yada 10. Gün yumurtası catliyo sen tedbiri al netteki hesaplayiciya guvenme 1 dolu 1 boş en garantisi

tamam işte şekerim 22 kasım 7.günü oluyo adetimin, ertesi günü başlayıp garantiye almayı düşünüyorum :)
hesaplayıcı da öyle diyo zaten 22 sinden 27 sine kadar diye..ben aralığı 30 una kadar uzatsammı diyorum ama böyle plan program yapınca da herzaman uyulmuyoki yahu :D

adet biter bitmez bir dolu bir boş degerlendirmek en garantisi :KK66: çünkü zaman zaman şaşmalar olabiliyor yumurtla günlerinde ve programlar yanıltıcı olabiliyor

bir dolu bir boş diyosunuz da kolaymı yahu öyle tempo hahahaha :KK70:
şaka bir yana aynen öyle planlıyorum cnm, 22-30 kasım arası, en garantisi öyle..bakalım inşallah tutar bu ay hayırlısıyla hepimizin..

bir dolu bir boş diyosunuz da kolaymı yahu öyle tempo hahahaha :KK70:
şaka bir yana aynen öyle planlıyorum cnm, 22-30 kasım arası, en garantisi öyle..bakalım inşallah tutar bu ay hayırlısıyla hepimizin..
inan kolay degil ama yapacak birşey yok gülü seven dikenine katlanır:KK70::KK70:

iyi de şekerim 27-28 Marta daha çok var..hayır bi ön çalışma yapamadıysanız o başka tabi ama, yumurtlama gününü kaçırmadığınızı düşünüyorsan neden şimdiden umutsuzluğa kapılıyosunki..dur bakalım daha 12 gün var

Hamile olsam hissederdim diye tahmin ediyorum bilemiyorum ki gerçi ovülasyon biteli 3 gün oldu sayılır ne hissiyatiysa hani şu kafana takmayinca olur diyenler varya galiba hissetmiyorum değilim diyerek kafama takmamis modeli sergiliyorum hahahah :))) ama kendimi tebrik ederim hala gebelik testi yapmadim normalde adet bitiminden baslarim :)))))))

Kızlar birşey soracağım sizlere, mesala adet dönemi geçmeden kanda doktorlar bakmıyor mu geçen doktorla tartıştık biraz. :

Hamile olsam hissederdim diye tahmin ediyorum bilemiyorum ki gerçi ovülasyon biteli 3 gün oldu sayılır ne hissiyatiysa hani şu kafana takmayinca olur diyenler varya galiba hissetmiyorum değilim diyerek kafama takmamis modeli sergiliyorum hahahah :))) ama kendimi tebrik ederim hala gebelik testi yapmadim normalde adet bitiminden baslarim :)))))))
aynen cok dogru kafaya takmadıgınız stres yapmadıgınız zaman oluyor ve görev gibi yapmayın bu işi keyfinize bakın :KK70::KK70:

Benim kadar test kimse yapmamistir..bu ay ilk denemeydi ama internetten 20 li paket aldim..10 gun kala sabah aksam ohoooo :D
Bu ay 3 gun kalaya kadar yapmicam test..soz verdim kendime..
Sen de aceleci davranma seker daha cok var..yumurtlaman gecti bence ama garantici davran calismalara devam et

aynen cok dogru kafaya takmadıgınız stres yapmadıgınız zaman oluyor ve görev gibi yapmayın bu işi keyfinize bakın :KK70::KK70:
Bacım valla ne kendimi kandirayim ne sizi nasil takmamak oluyo anlamıyorum valla aklim oraya kayiyo direk yani :anne::anne::halay:

Yoo bakar direk hcg istiyorum de aciklama yapmak zorunda diilsin ki

Evimizin dibinde kadın doğum hastanesi var, oraya gideyim dedim adam hiç konuşmadan direk ultrasyona yat dedi, bir de sabah ilk hastasıydım, yattım kaç aylık gebesin dedi, gebe değilim dedim , eee kaç gün geçmiş yahu dedim test için geldim dedim.

Bir sinirli bir hızlı hareketleri var, aklımda demir ilacı yazdırmak ve folik asit önerisi almak vardı.

Test yapmam dedi dönemi geçmemiş kadına test yapıp yapmamak bana kalmış dedi,

Ne alaka felan diyince doktor benim siz değilsiniz felan dedi, demir ilacı da kim sana yazmışsa ona git dedi.

Tabi bende altta kalmadım, ilk hastanızım neyin kafası bu, aklımda ki soruları bile soramadım, herkes adet öncesi test yapıyor diyince . özel doktora git dedi,

Bende bağırdım sen nasıl bana özel doktora git dersin diye, en son adama kes sesini diyerek ayrıldım. Ama üzüldüm sonra benden sonraki bakacak hastalardan ( ki hem fakir sessiz halka olan olacak diye, ) bir de doktor yani önemli bir meslek yapıyor :/

Kızlar birşey soracağım sizlere, mesala adet dönemi geçmeden kanda doktorlar bakmıyor mu geçen doktorla tartıştık biraz. :
Doktorlar saglamci bu konuda..aslinda haklilar da, bosa umitlenmek kotu oluyo..
Ama adetten once kanda cikabiliyor o yuzden ozel laboratuara gidip ucretli test yaptirabilirsin, cok merak ediyorsan..ayni gun cikiyo sonuc

Back
X