bu ay hamile kalmak istiyorum

askingozyaslari

OL de RABBIMM
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
11
5
3
28
Gebelik belirtileri nelerdir 2 aydr istyrz gecen ay kask agrisi haric tum belirtiler wardi ama 3 test yaptim negatif cikti =( bu ay sadece kask agrim war acaba hamilemiyim bat 8 kasim ama beklmek cok zor

Gebelik belirtileri nelerdir 2 aydr istyrz gecen ay kask agrisi haric tum belirtiler wardi ama 3 test yaptim negatif cikti =( bu ay sadece kask agrim war acaba hamilemiyim bat 8 kasim ama beklmek cok zor
Valla bizde 3 aydır deniyoruz bende senin gibi belirtiler tam ama sonra kirmizilari görüyorum inşallah hamilesindir

Adet gecikmeden test yapmamak lazım aslında bende dayanamayıp bu ay iki kere kan tahlili yaptım biri 1.20 diğeri 2.00 çıktı negatif dediler ikisindede bugün adet günümdü ama açhastalanmadım inşallah hastalanmam ve hamileyimdir testler yanlıştır inşallaahhhh

Insallah canm bende geçen ay 10 gün gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden takmamaya calisiorm

Insallah canm bende geçen ay 10 gün gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden takmamaya calisiorm
İnsanın elinde olmuyo ya düşünmüycem aklıma gelmiycek diyorum 5 dk sonra belime birden ağrı giriyo acabamı diorum kasıklarım ağrıo batıyo ayy acabamıkiii diyorum o kadar test yaptım hepsi negatif çıktı şuan 1 gün geçikti aslında normal kadın olunca hormonlar değişio yinede ayy hamileyim heralde diyorum bunu düşünmemeyi nasıl başarcaz bilemiyorum

belirti kişiden kişiye değişiyo bazıları bütün belirtileri yaşıyo kimisi hiç bişe hissetmiyo bile bende bu ay hamile kaldım daha 1hafta oldu öğreneli belirtilerime gelince öncelikle çok fazla kasık batması oldu bi an bıçak saplanıyodu sanki kasıklarım ağrıdı çok üşüdüm elim ayağım dondu resmen bide hep ishal oldum bunların farkına vardım bi gariplik olduğunu anlamıştım zaten umarım faydam dokunur inşallah bebişin seni bekletmeden gelir:) bu arada negatif çıkması normal daha çok var adetine ben 1 gün kala yaptığımda yine negatifti 1 gün gecikince pozitif çıktı o da çok silikti

Haklisin valla canm en azindan içimizde yaşayalım bence 3 aydır esimide çok umitlendirdim artık kesinlesmeden soylemicem üzülüyoruz ikimizde dua edicez artık

Hayırlısı olsun canım bir avazda darısı basimiza

Haklisin valla canm en azindan içimizde yaşayalım bence 3 aydır esimide çok umitlendirdim artık kesinlesmeden soylemicem üzülüyoruz ikimizde dua edicez artık
Aynen yaaa bu ay eşim fena üzüldü. Bugün misafirim vardı o kadar kalabalığın içinde saat başı gelip hastalandınmıı diye sordu canım benim yaa nasıl ümitlendi oda

Aynen yaaa bu ay eşim fena üzüldü. Bugün misafirim vardı o kadar kalabalığın içinde saat başı gelip hastalandınmıı diye sordu canım benim yaa nasıl ümitlendi oda
Üzüldüm bak şimdi inşallah rabbimin izniyle güzel haberler vericez onlara nasıl müjde vericegimi bile düşündüm bide kendi gelse hayirlisiyla

Saol cnm ins ck istyrm en kisa zambda bu duygyu yasamayi

kizlar uzun zamandir folic plus arastiorum kullanmaya basladim 2 gundur bebege hazirlik icin ve sonra 3 aya kadar cok tavsiye aldim bakalim

kizlar uzun zamandir folic plus arastiorum kullanmaya basladim 2 gundur bebege hazirlik icin ve sonra 3 aya kadar cok tavsiye aldim bakalim
Bende kullanmaya başladım sigarayı bıraktım yeterki gebe kalayım anacım o hürrem sultan nasıl bisürü hamile kalmış offf offf psikolojim bozuldu resmen

Bende kullanmaya başladım sigarayı bıraktım yeterki gebe kalayım anacım o hürrem sultan nasıl bisürü hamile kalmış offf offf psikolojim bozuldu resmen
Hahahahahah çok güldüm valla o değil atalarimiza bakiorm sulale curcuna gerçi ozaman herşey doğal organik biz hamile kalalım diye kılı kırk yarioruz

Hahahahahah çok güldüm valla o değil atalarimiza bakiorm sulale curcuna gerçi ozaman herşey doğal organik biz hamile kalalım diye kılı kırk yarioruz
Benim kaynanam 3 çocuk + ikiz toplam 5 çocuğu var düşünebiliyomusun o bile 5 çocuk yapmış ben daha 1 tane yapamadım Yok yok kıskanmıyorum takdir-i ilahi

Benim kaynanam 3 çocuk + ikiz toplam 5 çocuğu var düşünebiliyomusun o bile 5 çocuk yapmış ben daha 1 tane yapamadım Yok yok kıskanmıyorum takdir-i ilahi
Owww maşallah sende haklısın bizimkide erkek isterim diyo bebeğim olsunda sağlıklı olsun yeter başına kalkmiyodur insallah

Owww maşallah sende haklısın bizimkide erkek isterim diyo bebeğim olsunda sağlıklı olsun yeter başına kalkmiyodur insallah
Yok çok şükür. Ama kendini suçluyo. Bizim ilişkiye girmemizde sorunluydu zaten vajinismustum 2 aydır yendik çok şükür. Onun stresi bitti, şimdide bebek stresimiz var ne acayip dimi :)

Yok çok şükür. Ama kendini suçluyo. Bizim ilişkiye girmemizde sorunluydu zaten vajinismustum 2 aydır yendik çok şükür. Onun stresi bitti, şimdide bebek stresimiz var ne acayip dimi :)
Gelmiş geçmiş olsun canm valla dert sorun bitmez ama çok şükür allah dermansiz dert vermesin bize konmak konmak bebek versin inanirmjsin indirimleri takip edip unisex eşyalar aliorum okadar kırdım kafayi

Gelmiş geçmiş olsun canm valla dert sorun bitmez ama çok şükür allah dermansiz dert vermesin bize konmak konmak bebek versin inanirmjsin indirimleri takip edip unisex eşyalar aliorum okadar kırdım kafayi
Link at bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…