Hangi hastanede çekildiniz?farklı yerlerde çekilenler 2-3 bin arası deyince ben tamam ya normal o zaman fiyat diye düşünürken gittiğim hastane 5500 deyince çok şaşırdım ama dr çok iyi olduğu için mecbur bu fiyatı vericem sürecin başında bu kadar maddiyat zorluyorken ileriyi düşünemiyorum
dualarım seninle canım inşallah hiç bir şey hissetmezsin kolay geçer sonucuda çok güzel olurCuma da ben gideceğim kızlar ve anestezi yok. Dua edin lütfen
Çekilmedim çekilicem bende Küçükçekmece hastanesiHangi hastanede çekildiniz?
Çok teşekkür ederim inşallaaahhhdualarım seninle canım inşallah hiç bir şey hissetmezsin kolay geçer sonucuda çok güzel olur
naptın canım inşallah atlatmışsındır güzel geçmiştir.Çok teşekkür ederim inşallaaahhh
canım yanına 1 ped alırsan iyi olur peçete al birde hiç heycanlanma çok güzel geçicekSaat 3 te olacağım daha olmadım heyecan sardı
Canım benim hsg çekildi o kadar çok büyütülecek bir şey değil evet adet ağrısı gibi bir sancı oluyor ama çok abartılmış onu anladım şimdi hiçbir şeyim yokcanım yanına 1 ped alırsan iyi olur peçete al birde hiç heycanlanma çok güzel geçicek
oh çok şükür cok sevindim senin adına evet biz kafamızda herşeyi büyütüyoruz sonuç ne pekiCanım benim hsg çekildi o kadar çok büyütülecek bir şey değil evet adet ağrısı gibi bir sancı oluyor ama çok abartılmış onu anladım şimdi hiçbir şeyim yok
Muayene için bir sonraki adeti bekleyeceğim bakan profesör o da bir öncekilerin verdiği ilaçlar için sinirlendi tüplerin açık dedi sadece detaylı konuşamadıkoh çok şükür cok sevindim senin adına evet biz kafamızda herşeyi büyütüyoruz sonuç ne peki
Kars kafkas üniversitesi 875 tl ye çekiyor hem de profesör Kahraman Ülker hoca çekiyorfarklı yerlerde çekilenler 2-3 bin arası deyince ben tamam ya normal o zaman fiyat diye düşünürken gittiğim hastane 5500 deyince çok şaşırdım ama dr çok iyi olduğu için mecbur bu fiyatı vericem sürecin başında bu kadar maddiyat zorluyorken ileriyi düşünemiyorum
neden sinirlendi ki ilaclar canım cogumuzun tüpleri açık gene olmuyor yaMuayene için bir sonraki adeti bekleyeceğim bakan profesör o da bir öncekilerin verdiği ilaçlar için sinirlendi tüplerin açık dedi sadece detaylı konuşamadık
Ya bana önce pcos dendi sonra yumurtam büyümüş falan doktor da baştan tüm süreyi izlemesi gerektiğini söyledi daha da iyi olacak inşallahneden sinirlendi ki ilaclar canım cogumuzun tüpleri açık gene olmuyor ya
Canım benim de sancılarım var yumurtlamam yakın ama Ovülasyon testim de t çizgisi hiç yok neredeyse. Acaba benden kaynaklımı diye düşünüyordum şimdi yorumunu gördüm.Kızlar hsg çekilenler benim sağ kasığım agrıyor neden olabilir ilk zamanlar agrı yoktı iki gündür yumurtlama zamanıda yaklaşıyor ama
Benimde sağ kasıgımda değişil sancı sızı gibi bişey varCanım benim de sancılarım var yumurtlamam yakın ama Ovülasyon testim de t çizgisi hiç yok neredeyse. Acaba benden kaynaklımı diye düşünüyordum şimdi yorumunu gördüm.
Belki yumurtalar hareketleniyordur bol su içip YouTube’dan yumurtlama masajları falan izleyip onları uygulamaya çalışıyorum inşallah etki ederBenimde sağ kasıgımda değişil sancı sızı gibi bişey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?