bu ay ilk kez aşılama olacağım tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız

efecikim

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
30.590
24.297
598
Mrb hanımlar ben 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 10 aydır bebiş düşünüyoruz 4 ay hap 2 ay iğne tedavisi gördüm bu ay aşılamaya geçiyoruz bende polikistik over sendromu var eşimde bir sıkıntı yoook şükür ama drum benden hsg istemedi gerek yoook diye benim ısrar etmeme rağmen istemedi bu kafamı kurcalayan ilk şey birde aşılama tutma ihtimali çok düşük diye duydum ilk aşılanmasinda hamis kalan var mu acaba lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum bana umut olacaksınız

Mrb hanımlar ben 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 10 aydır bebiş düşünüyoruz 4 ay hap 2 ay iğne tedavisi gördüm bu ay aşılamaya geçiyoruz bende polikistik over sendromu var eşimde bir sıkıntı yoook şükür ama drum benden hsg istemedi gerek yoook diye benim ısrar etmeme rağmen istemedi bu kafamı kurcalayan ilk şey birde aşılama tutma ihtimali çok düşük diye duydum ilk aşılanmasinda hamis kalan var mu acaba lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum bana umut olacaksınız

canım ben de aşılama olmuştum ama olmayacağını bile bile. eşimin sperm sorunu vardı. eşinde sıkıntı yoksa ve tüplerin açıksa senin şansın daha yüksek inşallah. ama hsg keşke olsaymış.

canım ben de aşılama olmuştum ama olmayacağını bile bile. Eşimin sperm sorunu vardı. Eşinde sıkıntı yoksa ve tüplerin açıksa senin şansın daha yüksek inşallah. Ama hsg keşke olsaymış.
ama canım ben de senin dediğinin tam tersini duydum erkek sorununda daha iyi sonuç veriyormuş.

canım ben de aşılama olmuştum ama olmayacağını bile bile. eşimin sperm sorunu vardı. eşinde sıkıntı yoksa ve tüplerin açıksa senin şansın daha yüksek inşallah. ama hsg keşke olsaymış.
Esimde sıkıntı yoook canım gittiğim dr buranın en iyi proflarindan oyuzdeb bu hsg olayını takmak istemiyorum dr ısrarla gerek yoook dedi ben istedikçe

erkekte sorun yoksa çok daha iyi. Ama eğer sorun varsa normal yola göre daha iyi sonuç veriyor
ya benim eşimde de 1. Derecede varikosel var doktor ameliyata gerek yok dedi ama sayı ve hareketlilik çok çok iyi değil. Aşılamada olumlu sonuç almam zor yani öyle mi

Sanırım evet canım
bende bundan 4-5 ay önce drumun muaynesinde yaptırdım aşılamamı laborutuardan gidip kendin alıyosun dr.a getiriyosun spermi falan bide aşılamadan sonra yarım saat bile yatırmıyolar hemen kaldırıyolar.Benim öyle olmuştu sonuçta olmdı bence bir tıp merkezinde yaptır hevesini kırmak istemem asla belki bende olmadı eşimin hızı düşüktü.Senin olur inşallah ALLAH yardımcın olsun Bide aşılamadan önce pressed jel kullanabiliyosun o daha çok kayganlaştırıyo spermleri bi dr.una sor istersen

yeni topiğin hayırlı olsun canım inşallah arkadaşlardn biri bir nebze içini rahatlatır canım .

bende bundan 4-5 ay önce drumun muaynesinde yaptırdım aşılamamı laborutuardan gidip kendin alıyosun dr.a getiriyosun spermi falan bide aşılamadan sonra yarım saat bile yatırmıyolar hemen kaldırıyolar.Benim öyle olmuştu sonuçta olmdı bence bir tıp merkezinde yaptır hevesini kırmak istemem asla belki bende olmadı eşimin hızı düşüktü.Senin olur inşallah ALLAH yardımcın olsun Bide aşılamadan önce pressed jel kullanabiliyosun o daha çok kayganlaştırıyo spermleri bi dr.una sor istersen
canım dr muayenehanesinde yapılıyor ve yarim saat yatıyorsun iki ay önce bu çift ile karşılaştık ayrı oda da yatıyordu kız

yeni topiğin hayırlı olsun canım inşallah arkadaşlardn biri bir nebze içini rahatlatır canım .
Sağol canım sen nasıl olsun
evet canım konyadayım

Himm ne güzel bende beysehirliyim canım tedavi görüyor musun hangi dr gidiyorsun

Sağol canım sen nasıl oldun
halsizlik kramp ağrı var kasıklarımda zorla yemek yaptım şimdi koçiş yarım saate kadar gelecekmiş gireyim bakayım dedim canım

Sağol canım sen nasıl oldun
halsizlik kramp ağrı var kasıklarımda zorla yemek yaptım şimdi koçiş yarım saate kadar gelecekmiş gireyim bakayım dedim canım

kıyamam ya dikkat et kendine cnm bende dinlendim duş falan aldım iyi geldi kocisle survivor izliyoruz şimdi

gızzz bacım hayırlı olsuunnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:anam haber vereydin açılışa gelirdim bacımmmmmmmm:4::4::4::4:bizide unutm öptm seni:38::38::38:

Back
X